|
![]() |
#6931 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
radije uzmi još jednu 5850, dobit ćeš puno bolji rezultat u performansama u odnosu na 6950 i manje češ love potrošit, moja ti je preporuka da uopće ne pališ AA i AF na takvim rezolucijama, framedrop je znatno veći a nije vrijedno toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6932 |
Guest
|
s takvim kompom bi trebao imat 100 konstantno. dakle 50 je lose jer vise fps znaci brze updatanje situacije u igri=manja latencija. sa 6970 ne bi dobio nista znacajno, zato ti je najbolje da smanjis detalje i/ili rezoluciju, za mp nije bitan eye candy nego vidljivost i sto veci broj fps-a. Zadnje izmijenjeno od: CyCl0p$. 14.01.2011. u 12:53. |
![]() |
![]() |
#6935 |
Guest
|
typo ocito. vidim da se radi o 3 monitora, ali to nije najsretnije rjesenje za igranje u FPS u MP, da se blago izrazim. |
![]() |
![]() |
#6937 |
Guest
|
pa prvo ubije aa i af, hbao i bloom te stavi na medium imao bi. |
![]() |
![]() |
#6939 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
jel itko uspio naci gdje ima za kupiti ova podloga: http://planetbattlefield.gamespy.com....php?id=164103 ![]() ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6940 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Barem ne za sada, jer to je očito napravljeno isključivo za nagradnjaču!
![]() |
![]() |
#6941 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
http://www.corporate.qpad.se/modules...p?storytopic=5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6942 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() Ne želim ništa stavljat na medium, to radim cijeli život. Sad, kad više nemam vremena, sad imam love za takve stvari, pa me veseli kad uhvatim par sati u tjednu i uživam u igranju sa ekipom i prelijepoj grafici. Jedino što bi isključio (kao što sam radio u 2142) je magla, ostalo je ok. Znam da se magla ne može isključit baš iz tog razloga iz kojeg bih ju ja htio isključit. ![]() Uglavnom, jel netko ima sličan komp kao i ja, a da unutra ima 6970, pa da kaže iskustva? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6944 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
BAS TAJ! ruter imam, jel ima ko kaki predlog za povoljan i dobar ruter koji moze podrzavat bez ikakih problema 2maxtva i 2 neta (naravno sa wirelessom ruter)
Small words from a small mind. The even now your demons think of nothing but how best to cook you when you have outlived your usefulness. You are a fool among untold numbers of fools. The Imperium will show you no mercy, only death Heretic. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6945 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
ja sam u protisu kupio za nekih 600 kn taj dlink ruter, ima 3 antenice, i na njemu su 2 dreambox satelite recievera, 2 kompa sa žicom, 1 wireless laptop i wireless iphone, 6 trošila stalno spojeno i nikad ništa ne šteka, savršena investicija
![]() |
#6946 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6948 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
jel ima negdi bfbc2 vietnam ost ili barem puna lista pjesama?
Small words from a small mind. The even now your demons think of nothing but how best to cook you when you have outlived your usefulness. You are a fool among untold numbers of fools. The Imperium will show you no mercy, only death Heretic. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6949 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ne budeš dobio ni na 4Ghz uz opterečenje 66% CPU usage. Igra nije ni optimizirana kako treba. Niti najača grafička niti CPU neće donijeti ništa. To je ravno na nuli. Uz nadogradnji ispada porez na budale. ( nije da vrijeđam nekoga )
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6950 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6952 |
Guest
|
nije to OT, na stranu sto je eyefinity izvrsna stvar, ali igrat FPS na 3, budimo realni, losa monitora, i nije neki blagoslov. prvo imas ogromne rubove izmedju monitora, drugo ne sjedis dovoljno daleko da bi sva 3 ekrana imao u vidnom polju. |
![]() |
![]() |
#6953 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ne ulazim u to kakve monitore D1viry koristi no imati dva dodatna monitora sa svake strane osim u praktičnom smislu donosi bolji doživljaj. Sa takvom dijagonalom slika dolazi do samih rubova igračevog vidnog polja, jasno da fokus nemože biti na sva tri no niti u stvarnosti nemate fokus takvog raspona. U svakom slučaju zadovoljstvo je veće i ja se sigurno nikada neću vratiti na jedan monitor, Eyefiniti ili Nvidia Surround, svejedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6954 | |
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom, ništa od igranja dok ne nabavim još jedan adapter jer je AMD odlučio drugi dvi napravit samo kao DVI-D ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6956 |
Premium
|
Joj, ma ne da mi se objašnjavat šta znači kad na jednom monitoru povećaš FOV i kad imaš fizički 3 puta veći FOV. Mislim da će svi shvatiti ako malo ilustriram. Igranje na jednom monitoru vs 3 (ili više), bez obzira na veličinu, je isto kao vožnja auta bez da išta vidite kroz vozačev prozor i kroz suvozačev dio šoferšajbe. Eto, nema boljeg objašnjenja. Samo fali da se još počnete žalit zbog A-nosača u autu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6958 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
ima neko skinut patch 602574? trebo bi filelove patch11.p patch80.p patch84.p patch97.p da ne skidam ponovno 2.5gb patcha a imam crc error u ovim fileovima |
![]() |
![]() |
![]() |
#6959 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6960 | |
Guest
|
Citiraj:
jebacka prednost 3 mala monitora s niskim brojem fps-a i nabijenim detaljima ![]() btw, matrox i gaming ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|