|
![]() |
#1771 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma meni je ta lista izgledala sumnjivo čim sam ju vidio, ajde Corsair još koliko-toliko, ali Seasonic da je toliko nisko i Thermaltake toliko ispred, nema mi tu nikakve logike...
![]() |
#1772 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Da cijela stvar bude još zabavnija Thermaldrek i Corsair imaju popriličan broj zajedničkih platformi od CWT-a (uz kvalitetnije dijelove kod Corsaira, u pravilu), dok je Seasonic također povezan sa Corsairom gotovo neraskidivom suradnjom i brojnim platformama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1773 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Overkill jesu. Više no dovoljno bi bili i 500 vatni modeli. A pogledaj i Seasonic S12II Bronze 520 ili 620 vatne modele u ADM-u
![]() |
![]() |
#1774 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Dali je 600W, LC POWER Office Series, ATX V2.31, 120mm vent., PFC u klasi 560W, LC POWER Silent Giant GREEN POWER LC6560GP3 V2.3, 140mm vent Vidim da je ovaj 600W isto V2,3 razlika je osjetna u cijeni, nemogu naći nikakv review ovog 600W modela, ako je razlika u 12vs14cm ventilatoru sleavenim kablovima i sličnim điđama to mi nije bitno... Ima netko link na review kakv? Edit; gledam sad na LC sajtu nemaju to napajanje u office series, po nazivu 600W V2,3 mogu naći samo 1 i 2 ovaj je 14cm fan ali ako su pogrješili i stavili ga u office seriju možda su pogrješili i tu. Pretpostavimo da je ovaj na linku 1 LC6600T V2.3 Titan II ima li tko kavih iskustava sa njim. Edit2; Nije mi vrag dao mira pa sam otišao pogledati Model je LC600H - 12 V2,31 ( na kutiji deklarirano na 78% eficiency ) nemogu ga nigdje naći na LC-ovim stranicama. Interesantna stvar da na europskim Web shopovima košta 46+ eura Zadnje izmijenjeno od: 6Finger. 12.01.2011. u 14:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1775 | |||||
Señor Audiophile
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Premium
|
Da, kad sam vidio koji je model u Linksu uspio sam naći mini review na netu, još bi ga i uzeo jer mi realno netreba nešto bolje ali ima jako kratak ATX kabel pa ću se strpit koji dan za 560-ku. PS hvala na iscrpnom odgovoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1778 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Imam pitanje u vezi jednog napajanja, pa bi htio necije misljenje o njemu Naime radi se o ovom napajanju: http://www.cluboc.net/reviews/power/...Z800/index.asp Zanima me dali se ispati to uzimati, i kak stoji sa kvalitetom, za neke male pare je pa ga mislim piknut!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za 200$ bi se našlo i bolje kao npr. Seasonic X850. Osim toga, Tagan je prošlih godina ima jednu od najvećih stopi kvarova.
![]() |
#1780 |
Premium
|
Ma da je za 200$ nebi ga sigurno kupio, nego je za neku siću pa sam ga mislio čopit! Ma razmisljam si da dam jos koju kunu vise pa da ja ipak uzmem corsaira! Na raspolaganju bi mi bilo nekih 600-700 kn max! BTW@kako stoji XFX sa napajanjima, vidim nisu ni skupa! HMM... koja dva? ![]() Zadnje izmijenjeno od: m1kLa. 12.01.2011. u 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1782 | |
|
Citiraj:
![]() Bolje ne izazivati sreću s nekim primjerkom iz loše serije. 600-700kn kažeš? Prvo što mi pada na pamet je: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=5030 ili http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=8576 A na koju konfu to ide?
![]() |
![]() |
#1783 |
Premium
|
hihi, ma i meni je tagan uvijek bil sumljiva roba ![]() A konfa je, Q6600 OC 3.0, imam jednu 9800 GTX+ (ali mislim jos jednu ovih dana upiknuti) hard 320 gb, imam dosta ventova!! Napiko sam oko i na XFX, mada je corsair uvijek na prvom mejstu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1784 | |
|
Citiraj:
![]() Corsair u svakom slučaju, ovaj TX model je već dokazano napajanje a ni 5 godina garancije svakako nije za zanemarit, štoviše.
![]() |
![]() |
#1785 |
Señor Audiophile
|
Jesam li možda spomenuo da su ovi prijelazni Corsair TX (650/750/850) modeli ustvari malo popravljena GS600/700/800 serija (CWT) ![]() Inače ako bi se gledalo realno, ovo što se sad nalazi u XFX napajanjima će se naći i u novim/redizajniranim/poboljšanim Corsairovim TX modelima - identične platforme ![]() pssst: to je nova Seasonicova platforma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1786 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
naletio sam na taj tagan i def je dobra prilika jer tagan je odlican...al se zna kvarit posteno...kad se sjetim 430w serija u linksu bila...odlicno i jeftino napajanje al ako uberes dobar primjerak inace si stalno na reklamacijama |
![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
|
![]() |
#1788 | |
Premium
|
Znaci nebi pogriješio ako bi uzeo XFX? Citiraj:
![]() Fala bogu sad imam priliku i para da si ga uzmem, jel vec dugo dugo kupujem napajanje ![]() Zadnje izmijenjeno od: m1kLa. 12.01.2011. u 19:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1789 | |
Señor Audiophile
|
Citiraj:
![]() Vjerojatno je to jedan od razloga zašto na Corsovom sajtu nema detaljnih deklaracija snage po railovima za TX modele ... jer se iz toga može lako isčitati promjena platforme. Ali zato ih slike sa službenog sajta odaju ![]() ![]() ![]() Karakteristična oznaka CWT-a je (gledajući odostraga), 2 zavojnice pa žuti kondenzator i onda još jedna zavojnica (omotane u crnu gumu) - što se jasno vidi a lijevoj slici (sa službenih Corsairovih stranica). Desna slika pokazuje "stari" Seasonic TX650, koji nema takav raspored komponenti sa stražnje strane. Busted ! ![]() Samo naprijed ![]()
![]() |
![]() |
#1791 |
Premium
|
opet LC :D
Gledam razliku između 560W i 650W modela, razlika u kunicama je okruglo 50. ![]() 3,3V 5A razlika 5V čak 12A razlika 12V 3A ( sveukupno na oba raila ) 2,123kg vs 2,143kg ( nemalih 20dkg ) nešto veća efficiency kod 650W modela ima netko link na review 650W moldela ( pomno seciranog kao što je dh41400 napravio sa 560-tkom tu na forumu ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Premium
|
Vidio sam to netko je linkao na temi LC power napajanja ali u reviewu nepiše nista special ![]() Većina se ekipe odlučila na ovaj 560W model pa nema puno utisako o 650 modelu. kontam kad već dajem 400kn zašto ne još 50 ako vrijedi... samo nebi htio da se dogodi da 650 nije u klasi 560 modela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1794 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ja sa 650 nemam nikakvih problema, dapace, prezadovoljan sam. Mislim da nema neke prevelike razlike, sa 650 ces imati nesto snage u rezervi za eventualne nadogradje na zahtjevnije komponente, ali koji god uzmes neces faliti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1796 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Upalo mi je u oko napajanje: Antec EarthWatts EA-380D Green, 380W, Bronze 80+, garancija 3 god. Ima ga već po 300 kn, po snazi je tu negdje s novim CX430, a pitanje je moje u vezi s 80mm ventilatorom. Ak mi može netko iz iskustva možda usporediti tišinu/buku toj napajanja u idlu s mojim trenutnim napajanjem CX400. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Taj EA380 i tvoj CX400 su ionako ista napajanja pa ne vidim kaj ćeš time dobit. btw čuo sam jedan EA500 i bio je gotovo nečujan u konfi koja cucla kakvih 200W. Imaju jako dobre ADDA ventove i ne trebaš se bojat. Imam doma NeoHE 430 koji koristi isti vent i napajanje je mrtvo tiho.
![]() |
#1798 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Nabavio dosta povoljno Point of View Black Diamond 500W PSU, nigdje ne nađem na netu nekakav review tko ga pravi itd...napajanje je fino tiho i vidim da su naponi sasma okej. Ako ima tko kakav info ili link o detaljima dotičnog napajanje nek baci. Fala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1799 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ajd molim te poslikaj ga iznutra, jer me jako jako zanima usporedba sa jednim drugim napajanjem, na svim mogucim mjestima jako popljuvanim sa svih strana.......... btw, ja isto poslikam to drugo napajanje iznutra, pa onda kazem.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|