|
![]() |
#123 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
I opet Sheby danas obračun sa par vještica imao ![]() Sad ova Perish misija prelagana do samog prelaska mosta, onda postaje teško. Što se tiće same igre, dobra je to zabava za jednom preči kampanju sa ekipom ali malo postaje dosadna i ne vidim baš neki replay value nažalost. Premalo oružja i pomalo mind-numbing konstantno pucanje. Više bi volio da je igra onako bazirana na ciljanju i štednji metaka, da su zombiji jači ali možda sporiji, te da ih je manje, da oružja imaju aim down sight. Team play je jako bitan i solo akcije ce završavati neslavno, ali onak, da je to malo više usmjereno prema stvarnom ciljanju, headshotovima i korištenju high grounda. Nadam se da ima kakvih dobrih costume modova, mapa i oružja da još ubije vrijeme do novog COD-a ![]() Još imamo 2 misije do kraja.
![]() |
#124 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima tor realty mod, hedshot radi najviše damagea, item nisu onako osvjetljen već moraš tražit, igrači nisu osvjetljeni isto, nema onog spawnanja nakon smrti itd... Uglavnom, mi smo tek načeli igru imaju još vs drugih igrača, mod kad je svaki special tenk i još par mislim...treba isprobat sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
|
Ma znam da u igri ima nekih default modova ali ipak sam mislio na modove od communitya, kao costume oružja i mape, nekakav taktički pristup igri di je sama igra i ubijanje zombija teže ali da njih ima manje. Tisuće zombija u svakoj misiji mi je onak... malo previše. Mislim, OK je to sve za zabavu i ovak prelazak sa ekipom, ali nebi bilo loše ovak nešto imati Kužiš šta mislim, manje zombia, više taktike, štednja metaka, ciljanje headshotova, ono gledanje kuteva da nebi iskočili itd ![]()
![]() |
#126 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa tak se igra u relty mod. Nema šanse da se neko dovoji, za svakog zombija čučanj i ciljanje uglavu, melee što više radi štednje metaka, i sve se prelazi malo pomalo dok se ne očisti područje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
|
Ma i na tom reality modu su horde iste i opet ih ima milijun. Ja ciljam na Rainbow Six Vegas/Vegas 2 način igranja, čiščenje svake sobe iz covera, jači zombiji ali da ih je malo, ono 50-ak po nivou, ali da ak te dohvati iz prve da si mrtav ili te sruši pa te moraju dizati, pa nadalje pražnjenje šaržera da ubiješ 2 zombija i slično ![]() Ništa nis slično nema po defaultu u igri Kužiš, neakav pravi reality, HC mod if you will ![]()
![]() |
#132 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Dvojim koji Left 4 Dead kupiti te kupiti Steam account ili CD-key. U čemu je razlika i što preporučujete? Zanima me online igra pa mi kažite koja igra ima življi community (mape, modovi i slično) i veći broj igrača? Može par savjeta od iskusnih igrača? |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Napravi si steam acc (besplatno je) i kupi si L4D2, više igrača je na dvojki nego jedinici, ali nemoj si mislit da i prvi dio ne igra puno ljudi. Što se communitiya tiče, oba dvije imaju veliku podršku, tako da kod ni jednog dijela nečeš pogriješiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Left 4 Dead je samo na Steamu, cak i da kupis CD-Key, moras napraviti Steam acc i upisati CD-Key tamo. Community je ogroman, jako velika podrska za mape, primjer http://www.l4dmaps.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Hvala na savjetima! Javit ću se kad pribavim acc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
inace ja sam igrao L4d od kad je dosla jedinica. cak smo imali i clan [mcx] . igrali smo kod kolege koji je vlasnik steam.cyber.caffea i provodili tamo noci i noci. iskreno. igra je bila super. a mi smo bili je*** dobri. Ali onda su poceli stavljat masu GLUPIH patcheva i promjena i igra je postala meko sranje od igre pune potencijala. Onda jos kao secer na kraju umjesto obecanih mapa i modova za l4d stave novu igru l4d2 koje je bila jos vec razocaranje ( ne zbog pare jer posto je cyber caffe sve igre dolaze OMDA na steam kako dodu u prodaju a jos i prije , igrao sam l4d2 jedno 1-2mj prije nego je izasla ). Sve u svemu ovo pisem jer svima kojima je igra trenutno super vjerujte mi na pocecima je bila puno bolja. infect. su bili jaci a bogme i surv. igra bila brza. bilo puno vise puteva ( koje su kasnije "zatvorili"). Infectedi su imali jace abilitye ( npr hunter je mogao ispod vrata skakat - saveroom nije bio tako siguran jer je svaki bolji hunter mogao uci unutra ). itd. zalosno je da dobre igre unistavaju i stvaraju za masu ( to se i dogodilo i s wowom - posle cate budu vjerovatno 99% igraca balavci ). al ajde. Lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
evo i ja sam se jucer pocastio na Steam dealu... nije puno 4 koma 6 europskih... jel ima ko da me malo ufura u priču, pokaže trikove i tako? kroz igru naravno, ne ovako na forumu ![]() takodjer, jos nisam instalirao skida se sa steama, pa da pitam, mogu li se igrati paralelno vise kampanja? da recimo imam jednu s ekipom s posla, pa drugu recimo s nekom drugom ekipom.. pa ovisno ko je online, tu kampanju pokrecem i nastavljamo di smo stali... a mogo bi i ja probat uzicat PCE pozivnicu, ako ko ima viska i cini mu se da bi mogo posluzit necemu... bar ko pokretna meta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Premium
|
Pa koliko se ja sjećam, stavio sam da svi članovi mogu pozivati u grupu, baš radi toga da se ne čeka admina samo (mene ![]() ![]() Dodaj mene ako očeš, pa ću te ja; xG4M3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
I hate mondays..........
|
evo dodal sam vas obojicu.... uglavnom, meni treba maximalna pomoc, evo tek sam upalio igru i to je to... niti usao unutra niti imam pojma o icemu... tak da kad neko bude online, slobodno mi se javi pa da vidimo kaj se da iskombinirat... btw, kak vi mene vidite u Steamu, ko Peraklo(CRO) ili ko marko_zg11? |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
|
Citiraj:
marko_zg11 ti je Steam login Peraklo(CRO) ti je nick i pod tim te se vidi.
![]() |
![]() |
#149 |
I hate mondays..........
|
evo probao jučer pola sata, koliko sam imao vremena.... uglavnom, kao sto bi receno, za zajebanciju s ekipom povremeno (ono tipa ajmo veceras malo kolinje) bit ce super... taman tih 5€ smatram da sam dosta dao... Ako cemo dalje, slozio bih se sa Hammerom, nema nesto izazova... ja sam isto COD fan, pa kolko god to drugima mozda glupo zvucalo, bas sam si sretan kad vidim da sam kakav challenge zavrsio... ili kad znam da moram pobit omanju drzavu "zlikovaca" sa nekom tamo prackom da bi presel taj challenge... ovak sprayanje bez razmisljanja na sve sto se krece, bljuje, plazi jezik ili skvici moglo bi dosadit nakon nekog vremena... jedino kao vjezbanje teamplaya i voice komunikacije... eto, my 0,02$. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
|
Ok je igra, ali kao što je hammer mislim rekao, bolje bi bilo da je zombija manje a da su jači; ovak su samo nabacali i skriptirali horde i horde zombija kako trče na "tebe". Ovak za Kampanije je dobro, al za survival mi je to glupost. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|