|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() Vidim nitko ne komentira pa da posaljem obavjest ![]() http://www.ghisler.com/index.htm Total Commander 6.50 is now available for download. The new version contains many new functions, like the display of thumbnails in file lists, user-defined columns, an extended search function using content plugins, and many detail improvements!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
Dobra stvar al' treba jos puuuno zganaca ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
Ako covjek ima volje, zasto ne? Razvijati takvo nesto na vlastito zadovoljstvo. Uostalom uvijek ga mozes baciti u open source pa ce netko nastaviti sa razvojem. http://sourceforge.net/
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Evo ja nekuzim zasto vi uopce koristite te total commandere??? To sam bio koristio prije puuuno godina i jednostavno od norton commandera nisam vidio koristi od tog programa... Ako je netko imalo uredan na kompu sve sve moze naci u 4-5 klikova misem... Eto neka mi netko da bar 5 pojmova zasto bi trebao koristiti commandere? btw COSTA addaj me na icq ![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
Uvijek sam kasno za kompom ili samo na brzinu pa mi se ne da pokretati Mirandu al' evo, dodan si ![]() Vrlo se brzo pokrece. Mogu upravljati s tipkovnicom. Mogu kopirati/micati fileove neusporedivo brze nego explorerom. Mogu prije kopiranja/micanja fileova ukljuciti da radi overwrite i sl. stvari. Znaci ne pita nista. Mogu imati bookmarkane foldere (ctrl+d). Mogu za bilo koju naredbu napraviti hotkey. Mogu usporedjivati direktorije. Mogu komparirati fileove (ono, prikaze razlike) Mogu kompresiranim fileovima pristupati kao da su folderi Mogu kompresirati/dekompresirati Mogu koristiti FTP Mogu koristiti razne pluginove pomocu kojih mogu i surfati ako zelim Mogu pregledavati slike/filmove Mogu extractat slike iz AVI-ja Mogu rastavljati/sastavljati fileove Mogu izlistati sve fileove iz nekog dira + njegovih poddirektorija i gledati sve odjednom Mogu masovno preimenovati fileove/direktorije Mogu napraviti port konekciju s drugim PC-om Mogu vidjeti koliko je proslo od paljenja window$a ![]() Da nastavim?
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Total commander se koristi zato je ima sve što ti treba ! Kratko i jasno!
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |