|
![]() |
#901 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Evo mislim u ponedeljak otvorit račun u banci pa samo da se još jednom osiguram, ja trebam otvoriti žiro račun sa debitnom karticom ?
![]() |
![]() |
#903 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
http://www.paypal-registracija.co.cc/ Najvažnije je da ti kartica ima CVV broj Kao što piše u ovim uputama, on ti je na stražnjoj strani kartice i sadrži 3 ili 4 broja. Ja osobno sam otvorio žiro račun u Erse banci, ako ces tamo traži da ti daju visu electron. Treba ti ili žiro ili devizni račun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#905 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Mogu provjeru računa vršit preko bankomata ? Za onaj kod koji dođe od paypala ?
![]() |
![]() |
#908 |
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#909 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#910 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne vidi se odmah taj broj. Treba proći nekoliko dana. Prvo piše nešto ala "rezervirani iznos", a onda nakon par dana dođe opis transakcije. Tako da, neće ni u banci odmah moći vidjeti taj kod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#914 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#915 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#916 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Evo upravo došao iz PBZa, otvorih račun (otvaranje besplatno ![]() ![]() Nego zanima me neš što mi je ženska na šalteru rekla a nisam dobro skužio uglavnom rekla mi je da žiro račun podliježe oporezivanju tj. (ako sam ja dobro shvatio) da ako stiže više primanja na račun porezna može to prošuškat :? Jel se trebam na šta pripremat il koj vrag (nov sam u svemu tome pa jbg ![]()
![]() |
![]() |
#918 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
jel moguce otvoriti racun a da nemam nikakva primanja (student sam, jos nezaposlen dosad - bar sto se tice drzave ^^) ? stavljao bih si na njega svako malo novce, htio izvaditi deviznu karticu i placat stvari preko neta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#920 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
znaci mogu bez problema otic u npr PBZ, zatrazit otvaranje ziro racuna (bez ikakvih mjesecnih primanja), dat im za pocetak 500kn (koliko li vec) da mi stave na taj racun, i zatrazit da mi daju neku deviznu karticu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#921 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Premium
|
Možeš otvoriti žiro račun, a možeš i tekući ako ti neće služiti za uplatu plaće preko studentskog servisa. 40.000kn je limit neoporezivih uplata na žiro račun preko studentskog centra. Razlika preko tog iznosa se oporezuje, ali neće se oporezivati ako si zaradio recimo 39.000kn u kalendarskoj godini, a sam si uplatio na račun još 10.000kn. Ipak, bolje otvori tekući ako ti ne treba za honorarni posao, jer nema naknada kod uplate na račun. Kad ti netko uplaćuje na žiro, uvijek se naplati naknada, bez obzira da li se uplaćuje u tvojoj banci na šalteru ili preko net bankarstva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Premium
|
Pozdrav, ovako, danas sam kupio jednu stvar i naravno platio preko PayPala. Ta stvar nije jeftina i kosta 53$ sto je nebitno. Znaci lijepo sam platio 53$ i pojavila mi se jedna transakcija na PayPal racunu i isto tako sam dobio jedan mail koji potvrduje tu uplatu. Seller je isto tako dobio jednu uplatu u iznosu od 53$ Onda sam se logirao u internet bankarstvo i vidio da su mi uzeli 2x53$ i da su te dvije transakcije obavljene u istoj sekundi i skroz isti iznos a ja ne znam kud je tih drugih 53$ otislo jer jednostavno nigdje ne pise. Dali itko zna sta da napravim? Kontaktirao sam PayPal i detaljno im opisao sta se je dogodilo ali oni su to rijesili u 5 minuta tako sto je seller morao refundati ovu dobru transakciju i naravno napao mene i pitao da sta izvodim a ni a me nisu pitali o onih 53$ za koje nitko ne zna kud su otisli. Ostaje mi jedino kontaktirati banku i nadat se da oni mogu nesto poduzeti. Ako je netko imao slicnu situaciju molim da napise kako ju je rijesio. Hvala puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
na nekim web shopovima pise kod checkouta da se pazi i klikne samo jednom na pay bas zbog toga da ne bude dupla naplata ![]() medjutim ako se to i desi kontaktiras sellera i refundira ti jednu naplatu tako da ne znam gdje je zavrsila druga transakcija ako nije kod sellera da sam na tvom mjestu kontaktirao bi banku jer mora biti trag novca |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Premium
|
Uplata je slana preko Send payment tako da nemam link od toga sto sam kupio. Nisam sigurno kliknuo dva puta. Danas sam poslao mail i uslikao kako mi to izgleda u internet bankarstvu i rijesili su problem u 20 minuta. Ova "izmisljena" uplata je vracena na racun a uplata za PayPal je provedena. Ogromni plus za banku i brzinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#929 |