|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Acer eMachinenes 640G-pokretanje-nova instalacija
Pozdrav uzea sam ovaj laptop, i na njemu je navodno linux.. e sad kad sam ga upalia, sistem se očita i došlo je do sl; Linpus Linux LiveCD Edition v9.2 [rot@localhost /]# šTA DALJE??? trebali neku komandu upisat ili??? ukratko stavia bi XP sp3....MOŽE POMOĆ??? |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa bootaj sa cd-a instalaciju Xp-a i dalje kako pise.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
RTFM! Kreni sa F2, Del, Esc, F10, F11, F12....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ma instalira sam ja wind...na kućnom compu xx puta!!! ...no na lapu nisam do sad ![]() ovo vijerojatno javlja radi linux-a ... instalira mi drajvere za SATA F6, dođe do setup windows i tu mi izbaci da je detektira pproblem tehchnical information: ***STOP: 0x0000007b bla bla itd itd možda to radi linux-a ili??? daj te neki savijet??! ![]() PPS;pošto je ovo Dual Core!!! dali su onda obavezni i 64bitni windozi??? ![]() slika prva tu nisam siguran šta odabart?? to mi izbaci nakon što instalira drajvere IDE, ITD, SAD ŠTA TU DOABRAT? piše mi;SLIKA 1 Ispod piše S=Specify Additional Device ENTER=Continue F3=Exit nakon toga(šta god da odaberem izbaci mi ovu drugu sliku!!! i moram sve ispočetka 3 slčlika je F12, tu je smješten Linux Zadnje izmijenjeno od: gloginjaR. 16.12.2010. u 20:06. |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
prebacija sam u BIOSu sat-ata disc (tako nekako) ![]() i evo sad formatiram disc! ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|