![]() |
Acer eMachinenes 640G-pokretanje-nova instalacija
Pozdrav uzea sam ovaj laptop, i na njemu je navodno linux..
e sad kad sam ga upalia, sistem se očita i došlo je do sl; Linpus Linux LiveCD Edition v9.2 [rot@localhost /]# šTA DALJE??? trebali neku komandu upisat ili??? ukratko stavia bi XP sp3....MOŽE POMOĆ??? |
Pa bootaj sa cd-a instalaciju Xp-a i dalje kako pise.
|
kako uć u bios koju tipku...da mogu namjestir da se bota sad DVD-ROMA
|
RTFM!
Kreni sa F2, Del, Esc, F10, F11, F12.... |
|
pokrnia sam boot CDa...ali mi kasnije javlja "virus"!!?? ....kad dođe do setup windows?
|
Daj nekom iskusnijem da ti instalira winse jer ti očigledno ne znaš šta radiš.
|
3 privitaka
ma instalira sam ja wind...na kućnom compu xx puta!!! ...no na lapu nisam do sad :(
ovo vijerojatno javlja radi linux-a ... instalira mi drajvere za SATA F6, dođe do setup windows i tu mi izbaci da je detektira pproblem tehchnical information: ***STOP: 0x0000007b bla bla itd itd možda to radi linux-a ili??? daj te neki savijet??! :) PPS;pošto je ovo Dual Core!!! dali su onda obavezni i 64bitni windozi??? :( slika prva tu nisam siguran šta odabart?? to mi izbaci nakon što instalira drajvere IDE, ITD, SAD ŠTA TU DOABRAT? piše mi;SLIKA 1 Ispod piše S=Specify Additional Device ENTER=Continue F3=Exit nakon toga(šta god da odaberem izbaci mi ovu drugu sliku!!! i moram sve ispočetka 3 slčlika je F12, tu je smješten Linux |
prebacija sam u BIOSu sat-ata disc (tako nekako) :)
i evo sad formatiram disc! :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:38. |