|
![]() |
#5551 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Imam problem sa prebacivanjem (mp data) koje je do sada radilo bez problema ali mi non stop brise i javlja da je datoteka corupt???? Winni su 7x64 .... i zasto mi ne pravi mapu/ Players/ kod igre preko interneta vec mi pravi preko Garene i kad ubacim mp data uvijek javlja da je corupt....?????? Ima li neka pametna ideja da mi pokaze gdje grijesim??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5552 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pozdrav! Ima jedan problem sa Promod-om! Naime svi mi serveri rade i koji imaju recimo neke modove(zombiji,predator...) itd. normalno funkcioniraju,dok kada pokusam ici na ProMod uvijek mi izbaci pogresku vezanu uz "Corrupted Memory/File 81354",barem mislim da ide tako. Probao sam Firewall iskljuciti,promijeniti iw3mp.exe,prije sam imao ne-original COD 4,a sada sam kupio original cd-key i opet isti problemi.Naime,to se dogadja sa bilo kojim ProMod server-om.Probao sam testirati memoriju jer sam vidio da se na jednome forumu upravo to spominje da bi moglo biti rjesenje problema,no nikakvog ucinka nema,pokusao sam,memorija je u redu. OS je Windows Vista Ultimate,sutra cu probati deinstalirati i ponovno instalirati,no ne vjerujem da ce rijesiti problem. Instalirati cu Windows 7,jel bi moglo to biti rjesenje problema? Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5553 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Najvjerovatnije da je doslo do problema sa fajlovima od ProModa. Obrisi te fajlove rucno i onda pusti da ti ponovo skine ProMod sa nekog servera.
![]() |
#5556 |
Premium
|
E jel bi mogao netko reći kako se zove onaj mod o kojemu je Hammer_of_Thor pričao,nešto tipa da jedan tim u COD 4 bude razni objekti koji se skrivaju na mapi(grmlje,kontejneri,drveća tj. tipa na te "cake" ) , a drugi budu napadači tj. oni koji traže te objekte... Znam da je on to spominjao,pa samo bi molio ime moda i ip-ovi na kojim se jos igra ovaj mod. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5557 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5558 | |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
EDIT:Ja sam naso pod favoritima ovaj server al neznam dali je online i dali jos koriste hide&seek mod IP: 85.131.247.142:27025
For everything you gain, You lose something else. Zadnje izmijenjeno od: Strider. 11.10.2010. u 17:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5559 |
Guest
|
jel igra netko softcore? primjetio sam da dosta ljudi nit nezna sta je softcore a ja samo to derem, normalan cod4. ko hardcore samo sa hudom i 100% healthom. 94.76.218.248:28930 najdrazi server skoro uvijek ima nekog i vrti samo meni odlicnu broadcast mapu, pa ko oce ![]() |
![]() |
![]() |
#5561 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Obično izbjegavam SC zbog količine metaka koju moram ispucati da bi nekoga ubio. Zaigram tu i tamo promod. Šteta što nema HC promoda.
![]() |
#5563 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
uletava nam na server lik ponekad kaj pocne odjednom renameat sve likove po redu... koji je to hack, ima li kakav patch za to i kako vidjet koji je da ga se može banat? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5564 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Bok, slazem si dedicated za LAN, stavljen je mod i radi ali kad se drugo racunalo spoji brzina skidanja je oko 20KB/s sto je pre malo. Znaci nije to na netu nego na lokalnoj mrezi. Kako povecat tu brzinu? Ima negdje limiter? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5565 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Morao sam uninstalirat steam zbog nekih razloga i sada nakon ponovne instalacije, i instalacije MW2, ja sam na lvl 1 !?!??! WTF?? kako to popravit? i evo jedan link ako vec nije bio ovdje.. ja sam umro od smjeha!! http://www.pcgamer.com/2010/11/06/gr...visibly-upset/
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5566 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Lik je stvarno odlican |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5567 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Da, Sandy je lik i pol ![]() Svaki CoD lik pravi gameplay video-e, lik igra maestralno. Samo što ovo nije (hvala Bogu) njegov commentary, inače totalno smiren lik.
![]() |
![]() |
#5568 |
Premium
|
Ponekad kad me ubije heli i gledam killcam čujem kako lik čiji je heli puca (obično iz nekog lmg-a). To se događa povremeno i sa većinom ljudi se nećuje. Jel tu ima nešto ili je samo random bug?
![]() |
#5569 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije dobar baš kao Sandy ali svaka mu čast http://www.youtube.com/watch?v=aaEvRaTPECM Mislim da mu je nick onlyusemeface ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5570 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
jel netko uopce procitao moje pitanje? ili samo pogledali link ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5572 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Koji je najbolji custom server po pitanju oružja i tako to? Naletio nakon dugo vremena na jedan britanski server sta je ubacio sva nova oruzja od MW2 i te šprehe,nove mape koje variraju od genijalnih do bezveznih itd.... guštam se malo u tome,nisam niti znao da to postoji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5573 |
Premium
|
Ne znam da li ti paše server Dark Angels promod,ali imaju dobre skinove na oruzjima :P i uvijek bude server pun,ali vjerojatno si probao. nego,jel mozes ip ostaviti od toga britanskoga servera ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5575 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo da malo dignem temu i usput se "pohvalim" kaj su napravili neki klinci frendu iz klana. Pretpostavljam da su djeca jer to ne bi niko zreliji napravio. Uglavnom prije par dana je zaradio ban na nekom VA(Virtual Assassins) serveru. Ništ mu nije bilo jasno kad su mu za nekih 15 minuta poslali "fejkani" SS sa wallhackom. Fino su mu u paintu nacrtali neke tirkizno plave kvadratiće i objasnili mu da je varao. Strašno što isfrustrirana djeca rade kad ih neko par puta zaredom ubije. Eto, nemojte se onda začudit ak poberete ban. ![]()
![]() |
#5576 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Cheater, Cheater, Wallhack bla bla fucking bla Mrzim takve >.<
![]() |
![]() |
![]() |
#5577 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
danasnjoj djecurliji fkt nije bed spustit se malo nize od ispljuvka na ulici samo da ispadne po njegovom :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5578 |
Premium
|
Ja ne mogu odigrat jednu partiju na public serverima a da me ne optuže bar za wallhack. Zadnji put me i je admin branio ali tip nikako da odustane, na kraju je dozvao i drugog admina koji je isto utvrdio da sam čist. Neki jednostavno ne mogu prihvatiti da postoje bolji igrači.
![]() |
#5579 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Žalosno je to. Ja sam upravo iz tog razloga prestao igrat na drugim serverima. Sad stalno igram serveru od klana i to je to. Jednom sam se opeko kad su mi spizdili ban na origigi key. Više mi se ne da natezat s dječurlijom.
![]() |
#5580 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
kad smo kod toga,sad sam malo oso halat na vas server taj i napravio ekipici foot loose sa 7-0 u startu...i naravno vec su se sumljivci pojavili i dobio kick(!) zbog crnog SS(sto bi znacilo screenshota pretpostavljam). Pošto se prvi put sa tim susrecem moš mi pojasnit kako da moj SS nebude crn više ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|