|
![]() |
#1261 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
U 2 minute tog trailera sam vidio da voditelje nece imati ni 1 promil osobnosti Clarksona, Hammonda i May-a, mislim ono ... zasto upropastiti tako dobro ime, bolje da su krenuli sa reprizama starih sezona, i to je ionak bolje nego sve sto se u US vrti o autima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1262 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
pogledao 12 sezona u nest vise od 7 dana. 4.8. sam vec imao 50 gb prometa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1263 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ja nisam mogao probaviti Australski Top Gear, a koliko vidim po traileru i ovaj USA će biti blijeda kopija originala, nema do svetog trojstva hammonda, maya i clarksona...svima ostalima bi bilo bolje osmisliti novo ime i ne brukati se, siguran sam da će im gledanost biti očajna bez obzira na brand top gear, jer ljude takve kopije iritiraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Upravo to. Citiraj:
![]() Ja pogledam bar dvije epizode dnevno, a svaku epizodu sam bar 3 puta gledao, i svaki put je svaka smješna. Svaki puta je smješno kad se Hammond zabije u Maya kad koče ili staju, svaki puta su im newsi predobri, svaki puta je smješno kad vide u studiju nekog sa dugom kosom i bradom i kaže Clarkson "look, Jesus is here!" ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() De me nemoj **bat ![]() Znači, nema šanse da se u skorije vrijeme nađem u njihovom studiju. ![]() BTW, ovaj tvoj sig, na to sam se tako kočio kad je Clarkson rekao da sam proplakao i morao pauzirati na nekih 5 minuta prije nego bi mogao nastaviti ![]() ![]() Ti njegovi citati su stvarno... nešto posebno ![]()
![]() |
![]() |
#1266 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#1270 |
|
![]() |
#1271 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Kak ne, epizoda gdje idu s jednog kraja londona na drugi kraj, epizoda u kojoj ekipa sklapa auto dok stig vozi slozenog do staze (scena na benzinskoj, pa ga murija zaustavi), sve one neocekivane gluposti kaj slusa na cd playeru u autu... Ugl. glupo mi je to sto je otkriven, zanima me sta ce sad ubacit.. Ima netko preporuku, koje specijale odgledat, ne mora bit Top gear, vec samo da ima Maya Hammonda ili Clarksona? (TG specijale sam odgledo, Ground force odgledo, Heaven to hell odgledo...)
![]() |
![]() |
#1272 |
|
Ma dobro, iznimka je bila utrka po londonu bicikl/Mercedes, javni prijevoz i gliser, te utrka preko cijele Engleske sa onim sastavljenim autom, ali inače Stig nema takvih uloga. Što se tiče mjuze, večinom sluša Morse code, Abbu ili Village people ![]() Ali slažem se, također mi je malo glupo što su ga otkrili, no izgleda nisu ništa mogli oko toga, BBC je čak valjda išao sudski da ga se nesmije otkriti i izgubio
![]() |
#1274 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Vidim ima dosta renault fanova! ![]() ON TOPIC: To što je otkriven stig ne znači ništa... Ja i dalje vjerujem da je svaku epizodu drugi stig. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A uostalom vec je jednom identitet stiga bio otkriven, tako da ovo uopce nije nista zabrinjavajuce, stovise mozda nam spremaju neko novo iznenadenje...
![]() |
#1276 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Moguće da ih je više, jer di bi ovaj stigao svako malo testirat aute za njih i još okolo po svijetu vozit utrke. Zato su vjerovatno i odlučili ga zamaskirati da ljudi misle da je to jedan vozač jer u protivnom bi onaj time lap board bio beskorisan...
![]() |
#1277 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Nema logike, pogotovo ne ako uzmeš u obzir beskorisnost boarda onda, a i fanovi bi primjetili razlike u visini/stasu. Pa nije njegov angažman pretjerano zahtjevan u TG-u, 10ak epizoda godišnje po sat-dva po epizodi za testiranje auta na stazi + par sati kad se pojavi tu i tamo u nekom prilogu. Naravno, postoji i magija montaže, tako da cijela epizoda može biti snimljena u osim priloga sa stigom i onda se on lako nadoda. Naravno, tko kaže da je Stig vozač koji putuje svijetom redovito, možda je jedan od vozača BTCC-a.
![]() |
![]() |
#1279 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Nije Stig toliko velik ![]()
![]() |
#1281 |
aka Striko
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Col...cing_driver%29 Zanimljiv je datum modifikacije ![]() This page was last modified on 3 September 2010 at 09:13. Ima tu nekaj ... " On a separate occasion, following an accident involving Richard Hammond in September 2006, the Health & Safety Executive report into the event recorded that Collins had "worked closely with Top Gear as a high performance driver and consultant" and had prepared a briefing for Richard Hammond preceding the event.[24] " http://www.automotoportal.hr/2010/08...nije-the-stig/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Premium
|
sky uk i sky italy... discovery i dave
![]() |
#1283 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#1284 |
Premium
|
preko satelita...
![]() |
#1287 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() |
#1289 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
dogodilo se neizbježno, dogodilo se prije, dogodilo se sad, dogodit će se opet ako bude stiga. Krugovi će se i dalje vozit, al čisto sumnjam da će bit u ovom obliku. A vjerujem da će i umrjet u prvoj epizodi sljedeće sezone.
![]() |
![]() |
|
|