|
![]() |
#1 |
Guest
|
ime propalog ducana kod cibone
ovako treba mi ime propalog ducana, bio je kojih 200m od cibone prema tresnjevackom placu s desne strane ulice! |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma bravo care, opis ti je malo jači a pola dućana u toj ulici zatvorilo vrata ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
hm hm... bio je uvucen 1-2m dakle izlog nije bio u ravnini s ulicom neg u uvali onak ![]() i bila je tema ovdje na forumu o tom ducanu citao sam bas prije mjesec dana, al nemrem se sjetit imena sad da ga jebes, a treba mi mozda dobijem novog misa od logitecha! |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Pa pročitaj par stranica na podforumu Ostalo ako je bilo-već budeš našel...
![]() |
#7 |
Guest
|
ee, max modus! hvala. btw jelc nije to tema od prije mj dana vec sam ja tad nes guglao o tom ducanu i nasao staru temu ovdje, tak da prelistavanje par stranica unazad nije bilo moguce ![]() Zadnje izmijenjeno od: trpi. 27.10.2010. u 22:39. |
![]() |
![]() |
#10 | ||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Pa sto to radis Gabre? Ti si pod nekim duhovitim dojmom slagao popis gore ![]() Pokapas one koji su boldano živi. Gama je salama i kompletno su izgubili oštricu na specijalnosti nekadasnjih komponenti. Uopce mi nije jasno zasto inzistiraju na tako ukalupljenom slaganju masina i niceg drugog. Ma bez veze ![]() Kvark ostao na jednom ducanu ali na zivotu. Gudelj brothers (Nitel/Lost) i dalje jednako na zivotu. Ali gdje si samo Ferax iskopao? Pa oni su jos propali dok si s ponosom nosio knjizicu stranke s tri slova ![]() Citiraj:
![]() Dobro da ne ides u Ferimport (jos jedna "ziva firma") kupovati medije. Pa daj budi ozbiljan, i prelistaj malo PCE gdje se kupuje. ... 8 |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjerojatno je mislio na Nobilis (Lostovu maloprodaju), ne na Nitel. No oni su samo promijenili ime, sad se zovu Trilit Informatika ![]() A za poveznicu Lost/Nitel nisam čuo, znam samo za Lost/exNobilis. No nije da sam se baš informirao.
![]() |
#12 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Zvonka i Nitel spetljao kasno pod Nobilis. Drvinje pored Pet centra, tamo im je bio zadnji ducan za kojeg znam. Znaci i oni nomadskim putem na novu adresu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderators
|
Nakon smrti vlasnika Nobilis je samo promjenio naziv-dućan je tam gdje je i bio.
![]() |
#14 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() U PlayComu uzimam već duže vrijeme
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Nobilis -> sada Trilit je još tam di je i bil - u Bosiljevskoj (paralelno s Ozaljskom) Nitel je još uvijek na križanju Tomislavove i Drvinja pored Pet centra.
![]() |
![]() |
#18 | ||
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Prvo su popusili Xilence asortiman i godinu dana objasnjavali da "samo sto nije" dosla. Ali uz sve probleme, od ovoga se izgleda teze oporavljaju. Zadnji put kad sam bio, vise lice asortimanom ponudi opreme za sigurnosne sustave zastite, nego prijasnjem IT ducanu. Znaci onda da je Miroslav preminuo? Nisam to znao. Kad je to bilo? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#20 |
8-bit Gen.