PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   ime propalog ducana kod cibone (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=201482)

trpi 27.10.2010. 22:11

ime propalog ducana kod cibone

ovako treba mi ime propalog ducana, bio je kojih 200m od cibone prema tresnjevackom placu s desne strane ulice!

Jelc 27.10.2010. 22:17

Ma bravo care, opis ti je malo jači a pola dućana u toj ulici zatvorilo vrata:)

trpi 27.10.2010. 22:23

hm hm... bio je uvucen 1-2m dakle izlog nije bio u ravnini s ulicom neg u uvali onak:D... neznam sto bi jos reko.... mali je bio ducan skroz
i bila je tema ovdje na forumu o tom ducanu citao sam bas prije mjesec dana, al nemrem se sjetit imena sad da ga jebes, a treba mi mozda dobijem novog misa od logitecha!

Jelc 27.10.2010. 22:27

Pa pročitaj par stranica na podforumu Ostalo ako je bilo-već budeš našel...

syss 27.10.2010. 22:28

raj computers... gerikoma distributer :)

Daddy 27.10.2010. 22:29

Max Modus

trpi 27.10.2010. 22:34

ee, max modus! hvala.

btw jelc nije to tema od prije mj dana vec sam ja tad nes guglao o tom ducanu i nasao staru temu ovdje, tak da prelistavanje par stranica unazad nije bilo moguce ;) , eto teme http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=13109

Gabre 28.10.2010. 23:46

baš sad razmišljam, pa sve te firme su propale... raj, max modus, ferax, infogama, kvark,
nitel..

katastrofa...

što je uopće ostalo od "starih" dućana? hgspot, links, vemil...

1v@n 29.10.2010. 00:12

Ček malo, otkud Kvark i Nitel među propalima? Baš sam neki dan gledao Kvarkove stranice zbog praznih DVD-a i očekujem da rade kad po njih dođem :D

Visage 29.10.2010. 01:17

Citiraj:

Autor Gabre (Post 1764613)
baš sad razmišljam, pa sve te firme su propale... raj, max modus, ferax, infogama, kvark,nitel.. katastrofa... što je uopće ostalo od "starih" dućana? hgspot, links, vemil...

ccc

Pa sto to radis Gabre? Ti si pod nekim duhovitim dojmom slagao popis gore :)

Pokapas one koji su boldano živi. Gama je salama i kompletno su izgubili oštricu na specijalnosti nekadasnjih komponenti. Uopce mi nije jasno zasto inzistiraju na tako ukalupljenom slaganju masina i niceg drugog. Ma bez veze :(

Kvark ostao na jednom ducanu ali na zivotu. Gudelj brothers (Nitel/Lost) i dalje jednako na zivotu. Ali gdje si samo Ferax iskopao?

Pa oni su jos propali dok si s ponosom nosio knjizicu stranke s tri slova :)

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 1764645)
Baš sam neki dan gledao Kvarkove stranice zbog praznih DVD-a i očekujem da rade kad po njih dođem :D

U ovom slucaju, Kvark ce opstati, ali tvoja kvaliteta medija ce zasigurno propasti :p

Dobro da ne ides u Ferimport (jos jedna "ziva firma") kupovati medije. Pa daj budi ozbiljan, i prelistaj malo PCE gdje se kupuje.

...
8

Wolverine 30.10.2010. 11:25

Citiraj:

Autor Visage (Post 1764682)
Gudelj brothers (Nitel/Lost) i dalje jednako na zivotu.

Vjerojatno je mislio na Nobilis (Lostovu maloprodaju), ne na Nitel. No oni su samo promijenili ime, sad se zovu Trilit Informatika :D

A za poveznicu Lost/Nitel nisam čuo, znam samo za Lost/exNobilis. No nije da sam se baš informirao.

Visage 30.10.2010. 13:34

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 1765562)
Vjerojatno je mislio na Nobilis (Lostovu maloprodaju), ne na Nitel. No oni su samo promijenili ime, sad se zovu Trilit Informatika :D

Aaaah, izgleda da sam i ja dobio duhovitu poveznicu kad sam pisao :D

Zvonka i Nitel spetljao kasno pod Nobilis. Drvinje pored Pet centra, tamo im je bio zadnji ducan za kojeg znam. Znaci i oni nomadskim putem na novu adresu?

Jelc 30.10.2010. 13:57

Nakon smrti vlasnika Nobilis je samo promjenio naziv-dućan je tam gdje je i bio.

1v@n 30.10.2010. 14:06

Citiraj:

Autor Visage (Post 1764682)
ccc

U ovom slucaju, Kvark ce opstati, ali tvoja kvaliteta medija ce zasigurno propasti :p

Dobro da ne ides u Ferimport (jos jedna "ziva firma") kupovati medije. Pa daj budi ozbiljan, i prelistaj malo PCE gdje se kupuje.

Sarkazam ;) Ali sam bio na stranici da vidim cijene. Nekad su bili najjeftiniji i služili su dobro. Sad više nisu najjeftiniji :D
U PlayComu uzimam već duže vrijeme

Wolverine 30.10.2010. 15:42

Citiraj:

Autor Visage (Post 1765664)
Aaaah, izgleda da sam i ja dobio duhovitu poveznicu kad sam pisao :D

Zvonka i Nitel spetljao kasno pod Nobilis. Drvinje pored Pet centra, tamo im je bio zadnji ducan za kojeg znam. Znaci i oni nomadskim putem na novu adresu?

Nobilis
-> sada Trilit je još tam di je i bil - u Bosiljevskoj (paralelno s Ozaljskom)
Nitel je još uvijek na križanju Tomislavove i Drvinja pored Pet centra.

trouble 30.10.2010. 16:34

A kaj je s formelom,legendarnim nekdašnjim zastupnikom za ATI? Prebacili se na VOIP? :)

brodjo 30.10.2010. 19:36

Formel u Osijeku recimo je malo bio kafić sa hrpom stripova za čitanje kao, sad je pekarnica :D

Visage 30.10.2010. 19:38

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 1765729)

Nobilis
-> sada Trilit je još tam di je i bil - u Bosiljevskoj (paralelno s Ozaljskom) Nitel je još uvijek na križanju Tomislavove i Drvinja pored Pet centra.

Ma sve u redu. Zbrka je nastala na peronu Nitel/Nobilis koji nemaju veze jedan s drugim, ali zapetljao sam ih nejasnim postom.

Citiraj:

Autor trouble (Post 1765752)
A kaj je s formelom,legendarnim nekdašnjim zastupnikom za ATI? Prebacili se na VOIP? :)

Formel otkako je napustio svoju prvu i najbolju adresu jos iz Matrox dana... samo se spusta i ponudom zivotari :(

Prvo su popusili Xilence asortiman i godinu dana objasnjavali da "samo sto nije" dosla. Ali uz sve probleme, od ovoga se izgleda teze oporavljaju. Zadnji put kad sam bio, vise lice asortimanom ponudi opreme za sigurnosne sustave zastite, nego prijasnjem IT ducanu.

Citiraj:

Autor trouble (Post 1765752)

Znaci onda da je Miroslav preminuo? Nisam to znao. Kad je to bilo?

1v@n 30.10.2010. 20:59

Citiraj:

Autor Visage (Post 1765871)
Znaci onda da je Miroslav preminuo? Nisam to znao. Kad je to bilo?

Negdje u ovo doba prošle godine. Praksu za faks sam odradio kod njih i javio se Denisu da sam upisao diplomski i saznao da je Miro preminuo. Srčani udar nakon što je došao s košarke. :(

Visage 01.11.2010. 21:38

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 1765924)
Negdje u ovo doba prošle godine. Praksu za faks sam odradio kod njih i javio se Denisu da sam upisao diplomski i saznao da je Miro preminuo. Srčani udar nakon što je došao s košarke. :(

Steta, prerano je otisao.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:15.