|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
a dribla se, kao sto sam vec napisao, clutch + ljevi analog i takodjer imas dribling za sut sa onim naskakanjem na obe noge, trokut jelte... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Meni isto 2k10 je super! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
el ovo problem sa mojim kompom općenito i bi li ponovno instaliravanje windowsa rijesilo stvar jer zaista ne vidim nijedan drugi izlaz a puno sam googlao i sve ali nista.Imam nove windowse koje su mi u ducanu stavili jer je komp bio na popravku.Prvi dan kad sam ga dobio sam instalirao PES demo i nisam mogao staviti patch jer je neka datoteka bila zasticena kao sto mi je bilo cudno jer niakd nisam imao takvih problema.Dalje,kada je izasao cijeli pes instalirao sam ga na d disk i skinuo sma patch i nisam mogo kopirat .exe od patcha jer me opet ta zastita zajebava.Izbrisao sam ga i instalirao na c i radi normalno.Ono,koji vrag.Znam to nema veze sa 2k11 ali dio koji dolazi ima. Znaci instalirao sam NBA 2K11 i lijepo usao u igru i stekalo je uzasno.Ona prva utakmica Bulls-Lakers je uzasno stekala.Mislim da je bilo 10-15 fpsova.I tako sam riktao video settingse i jedino mi radi normalno na low detalje a stvar je u tome da sam 2k10 pokretao na high detalje i jedan lik na stranom forumu je rekao da bi u 2k11 trebao imati jos 1-2 % vise fpsova jer je 2k11 bolje optimizirana.Imam graficku nvidia geforce 8800gt 512 mb.Intel core duo e7200 procesor i 2gb rama.Mislim da je to dovoljno za vecinu postavki na high.I ako mislite da imam pregrst programa koje rade u backgroundu nije tocno.Koristenje pf ne prelazi 250 kada nista ne radim.Imam par programa i to je sve. I sad pomislio sam da bih mogao izbrisati 2k11 i ponovo ga instalirati i kada sam ga htio izbrisati jednostavno je zastekalo i izbacilo error runn dll as app sto je znacilo da uopce ne mogu izbrisati igricu Sad,je li problem u virusima,driverima,windowsima i imajte na umu da pes vrti na high detalje bez problema kao i fifu... Ne znam je li prava tema za to ako nije prebacite ju a ako znate odgovor cijenio bi ga jer je ta igrica po meni najbolja simulacija i jednostavno je prezalosno gledati ikonu nba2k11 na desktopu a ne mozes ga igrati ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Kako pobjedit par utakmica zaredom , imam omjer u sezoni 5-18 ![]() Ne mogu zaredat sa 2-3 pobjeda pa da sam isus , i da li se moze narediti da ne mogu uzet na rosteru u zamjenu kojeg god hocu igraca , jer onda dodjem u napast da svoje jadne igrace mjenjam za LeBitcha i ostale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
je mi može ko rec kako igrat obranu u ovome ![]() jer bas nemam ideje. kako sprijecit da te neko prodje. nekužim ni kurca ![]() tj. koji je neki default setup za igrat obranu?!
![]() |
#46 |
Gamer 2 the Bone
|
Ja sam samo zbog NBA serijala prije cca godina kupio Logitech RumblePad 2, apsoluto se slazem da je na dirkovnici goli qrac za igrat tako nesto...samo se covjek zlopati i pokvari si inace vrhunsku igru. Zato mrs u shopping sirotinjo jedna!
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa igra je za konzole napravljena i portana na PC. Tipkovnica je nužno zlo, kao u slučaju PES-a i inih sportskih igara koje jednostavno iskorištavaju veći broj zadovoljavajuće raspoređenih tipki! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja tek počeo igrat,odmah stavi na najveću težinu ako se ne varam all stars i izgubio 50 razlike od bostona sa miami,nego zašto su 2 kruga oko 2 igrača??za 1-2-1 dodavanje,kad komp ide u napda moja obrana uvjek kasni,sporo se vraćaju.kako se zakucava?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
zakucava se sa brzo trčanje+pucanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
najteža težina je hall of fame |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Swagged Up
Datum registracije: Jun 2009
|
LT + B Meni je igra odlična. Zamjeram jedino u My Player modu iako sam stavio quarter lenght 5 minuta, statistike se za druge igrače obračunavaju kao da igraju 4x12minuta. Užas, ovako statistika moja se zagubi u nekom prosjeku a to nije. I npr kad idem vidjet na minutažu piše mi da igram 39 min. Po meni je to veliki propust i trebali su staviti da se statistike realno prilagođavaju dužinama čestvrtina. To je čak funkcioniralo u Nba Live 2003, tako da to i onaj menu za pc verziju igre su dva najveća nedostatka.
![]() |
#56 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
L1 + B je polaganje, a ne zakucavanje. R1+B je zakucavanje a u my player modu imas opciju da mijenjas i simulation quarter length pa namjesti da ti je simulation quarter length jednak ili za 1 minutu veći od obične duljine četvrtine |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#60 | |
Swagged Up