![]() |
NBA 2k11
Izlazi igra za 3 dana :chears:
Igrat će se masovno iako nebu niš bolja po pitanju bugova koji uspješno prate ovu seriju zadnjih godina :D Na naslovnici: Michael Jordan...... prije bi se trebala zvat NBA 1k89' :lol2: sajt ofišl |
2k9 je bio predobar,2k10 su nekako zasrali.Nadam se da ce 11 bit dobar :D
|
|
naravno da ce biti dobar, svake godine je sve bolji...
a ove price kako je 2k10 bio losiji po meni ne drze vodu... |
A imo je bugova nekih,ceko se patch a kad je izasao vec je pocelo ljeto :D smeta me njihova azurnost za PC verziju igre....ko vas Xebe stav :)
|
Kažu da je igra odlična te dobiva visoke ocjene na svim stranicama, tako da sa nestrpljenjem čekam izlazak simulacije meni barem najdraže igre. Jedino se žale na lošu fiziku lopte kada se puca od table lopta prejako i previsoko udari te se polako spusti u koš.
|
Izlazak: sutra :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
imam pc i ps3, tak da mislim da nisam subjektivan |
i ekipa, jeli itko nabavio igru?
|
bojim se da nije, mislim da je netko bacio patku :( kad je rekao da ce igra za 3 dana biti vani, utvari mozda i je, ali je ja sada nisam uspio nigdje naci...
|
pa i prema sluzbenoj stranici release date je 5.10...
|
Da, danas je službeni datum zabilježen na mom kalendaru. Strpljenje je vrlina.:D
|
Yupp,vrijeme je da se počne tražit gamepad po shopovima jer sam prošlu sezonu proveo na tastaturi,btw i predsezona u NBA je počela IRL :D
|
Instalirao ju maloprije, igra je prejebena, nebo i zemlja naspram 2010
|
Citiraj:
|
realnija dodavanja, šutevi, nema vise onog iritantnog gubljenja lopte skoro svaki put kad dodas loptu igracu koji je udaljen vise od 10m nego sad skacu za njom ako treba samo da ju ne izgube, presijecanja lopti, tako da su kretnje igraca i animacije pokreta za past na guzcu, grafika detaljnija itd., jednostavno sve je na višoj razini... etoga :)
|
...stvarno su si decki dali truda, evo bas sam stao igrati, stravaaaa je =)!
|
a sta je sa kontrolama driblinga i rollinga?
vidim da su zamjenjene sa fake pasom i driblingom za sut. nisam primjetio da se drugacije moze driblati... EDIT: shvatio dribling, clutch + ljevi analog... samo jos ne kontam kak alley up izvest, nije ista kontrola kao u proslom dijelu |
trouble, odi u my controller i advanced controls, tamo imas popis svih kontrola i kako šta izvest, tako je primjerice alley op L1 + b (tj ono sto si konfigurirao za fake pass)
|
Što's mene našo za kontrole? :D
|
hehe tek sad vidim, bice slicnost avatara me zbunila :)
|
Zna li netko koliko se godina može odigrati u My Player modu?
|
Eto drago mi je još jednom vidjeti da neka igra napreduje :) za razliku od prošlogodišnjeg nastavka.... kod mnogih to nije lsučaj :)
|
"stigla" igra,popodne cu je installat :D
Ocu li pretjerat ako kažem da je ovo najbolja košarka ikad napravljena? |
Citiraj:
|
Ono,fiziku za razliku od biločega prije OSJETIŠ u igri,sidestep kod šuta svih koji su vrijedni spomena su bolji nego u IRL(od Chris Bosha je najbolje napravljen majkemi koda tekmu gledam)...... jedino su kontrole zakomplicirali tako da u pon idem po gamepad nekakav. Thrustmaster anyone? :)
|
Citiraj:
|
A kakva je igra po pitanju hardverskih zahtjeva u odnosu na zadnji nastavak?
Hoće li to moja 4670 512 DDR4 moći potjerati na fullHD rezi a da bude igrivo? |
Ne znam, na mojoj konfi leti na max detaljima i 4x antialisingom, više nisam ni probao.
Btw, gdje je dribling sada? Imam Logitech RumblePad 2 i nekoć je lijeva pečurka bila za 'odanje a desna za dribling...sad je desna za shooting što mi je debilno jer imam shooting na pucetu ionako...želim dribljat ko maher, a niti u opcijama ne nalazim crossover finte i te stvari...kako kvalitetno driblat? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |