Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.10.2010., 21:34   #451
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
e kako se namjestaju krila i ostalo to nisam ni skonto makar to ne igram cekam patch meni je australija po kisi i uzas uvijek se neko u mene zbomba ili ja u nekog
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2010., 21:45   #452
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
e kako se namjestaju krila i ostalo to nisam ni skonto makar to ne igram cekam patch meni je australija po kisi i uzas uvijek se neko u mene zbomba ili ja u nekog
U kontrolama imaš ono Quick menu left, right, up, down, pa podesi to na neke tipke, tipa 2468 (num) i dobit ćeš podešavanje krila, motora, guma (kod nenadanih ulazaka u boks i sl.)

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2010., 22:32   #453
asibulj
Misanthrope
Moj komp

asibulj's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Meni eksplodira guma barem 2 puta po utrci i iako na kvalifikacijama vozim (npr. na Catalunyi) 1.22 na utrci nema šanse ispod 1.24. Igram na hard sa TC-om.
Staro 07.10.2010., 23:11   #454
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor asibulj Pregled postova
Meni eksplodira guma barem 2 puta po utrci i iako na kvalifikacijama vozim (npr. na Catalunyi) 1.22 na utrci nema šanse ispod 1.24. Igram na hard sa TC-om.
Ajme, pa to je i realno da nebreš raditi takva vremena u utrci.
U kvalifikacijama imaš goriva za recimo 3-4 kruga, a u utrci imaš više goriva pa na taj način i više potrošiš gume. A na kraju dok imaš lakši bolid su ti gume već istrošene recimo. Ovisi kak si podesil tire simulation i fuel simulation...

U stvarnoj F1 je npr. najbrzi krug pojedinog vozaca na utrci sporiji po 3 sec i više u odnosu na njegov nabrzi krug u kvalifikacijama. A u prvoj polovici utrke i da ne govorim kolko su sporija vremena...

Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 08.10.2010. u 00:04.
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2010., 01:13   #455
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Citiraj:
Autor asibulj Pregled postova
Šta voziš?
Ja baš na istoj stazi i ovaj legend mi počinje ić na neku stvar, njega sam uključio da ubrzam vodeće, a ubrzao sam sve. I to ne samo u ovoj utrci, nego u svim do sada, prvi (obično Webber) vozi 1:23, dok HRT i ekipa vozi 1:25...
Jel tako i vama?!

Prčkao sam po setupu al uglavnom ne napravim ništa pametnije nego kad koristim quick setup, a i neman 3 dana da isprobam svaku opciju posebno...
Onda sam išao vidit jel do mene ili čega već pa san otišao na Trial i uzeo RB, jebote kako je taj bolid lagano vozit Odvozio sam 2,3 kruga i bez neke posebne prilagodbe napravio par 1:22 krugova zaredom, a potom se spustio i 1:20, a vjerovatno bi se dalo i brže...
E sad, moguće je da Lotusu ne paše moj agresivniji stil vožnje, ali igri svakako treba patch, na 1. i 2. modu težine nije nikakav problem uć u bodove (što mi je osobno gadljivo igrat), dok na 3. i 4. razini težine jebeni HRT bolidi voze 1.5/2 sekunde sporije od RB pa tad jedva uđem u Q2 i to sa skoro savršenim krugom Tako da nikako na zelenu granu...
Mislim nije meni problem bit 21. ili 20. to je ionako realno mjesto Lotusa, ali malo frustrira kad potrošiš 2 sata i napraviš 20-30 krugova, a budeš 22. ili 23.

Periferija

LINK

Staro 08.10.2010., 08:44   #456
asibulj
Misanthrope
Moj komp

asibulj's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Šta voziš?
Torro Rosso. Mislim prvi sam na kvalifikacijama i vozim 1.22. a u utrci jedini ja derem 1.24. a ostali 1.22. Mogu se braniti jedno 6-7 krugova ali mi onda popuste živci i ili se izvrtim ili dobijem neki penalty. A najčešće mi pukne guma. A onda je jedini lijek Alt+F4.
Staro 08.10.2010., 09:21   #457
hrcfaca
Premium
Moj komp

hrcfaca's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Ma ja sam jućer skoro cijeli komp razbijo vozim tek prvu sezonu sa sauberom na monte carlu, dečki moji nema šanse da odvozim 3 kruga a treba 16 ja bolid tam strgam u 2 krugu i još oni penalty me ubiju. Inače vozim na medium samo tc ukljućen do kraja. Nemojte se smijati zato.
hrcfaca je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2010., 15:22   #458
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Ajme, pa to je i realno da nebreš raditi takva vremena u utrci.
U kvalifikacijama imaš goriva za recimo 3-4 kruga, a u utrci imaš više goriva pa na taj način i više potrošiš gume. A na kraju dok imaš lakši bolid su ti gume već istrošene recimo. Ovisi kak si podesil tire simulation i fuel simulation...

U stvarnoj F1 je npr. najbrzi krug pojedinog vozaca na utrci sporiji po 3 sec i više u odnosu na njegov nabrzi krug u kvalifikacijama. A u prvoj polovici utrke i da ne govorim kolko su sporija vremena...
Ovisno o stazi tj koliko zdere gume, ali cinjenica je da u stvarno svijetu najbrzi krugovi u utrci dolaze u zadnjim krugovima jer su bolidi pero laki a ne unisti svaka staza gumu jednako.

Citiraj:
Šta voziš?
Ja baš na istoj stazi i ovaj legend mi počinje ić na neku stvar, njega sam uključio da ubrzam vodeće, a ubrzao sam sve. I to ne samo u ovoj utrci, nego u svim do sada, prvi (obično Webber) vozi 1:23, dok HRT i ekipa vozi 1:25...
Jel tako i vama?!

Prčkao sam po setupu al uglavnom ne napravim ništa pametnije nego kad koristim quick setup, a i neman 3 dana da isprobam svaku opciju posebno...
Onda sam išao vidit jel do mene ili čega već pa san otišao na Trial i uzeo RB, jebote kako je taj bolid lagano vozit Odvozio sam 2,3 kruga i bez neke posebne prilagodbe napravio par 1:22 krugova zaredom, a potom se spustio i 1:20, a vjerovatno bi se dalo i brže...
E sad, moguće je da Lotusu ne paše moj agresivniji stil vožnje, ali igri svakako treba patch, na 1. i 2. modu težine nije nikakav problem uć u bodove (što mi je osobno gadljivo igrat), dok na 3. i 4. razini težine jebeni HRT bolidi voze 1.5/2 sekunde sporije od RB pa tad jedva uđem u Q2 i to sa skoro savršenim krugom Tako da nikako na zelenu granu...
Mislim nije meni problem bit 21. ili 20. to je ionako realno mjesto Lotusa, ali malo frustrira kad potrošiš 2 sata i napraviš 20-30 krugova, a budeš 22. ili 23.
Catalunya je staza gdje AI ubija, drugi sektor im je puno brzi nego sto vecina moze odvest u igrici s losijmi bolidima u karijeri, meni je to islo na zivce strasno pa sam malo googlao i skuzio da dosta ekipe ima probleme u utrci s AIom kao da ne trosi gume i zadnja sikana je strasno teska a komp leti preko nje. Ima jos par staza gdje AI ubija tj vozi kako bi stvarno trebao voziti a tebi bolid i gume nece dopustit da vozis toliko brzo tipa Silverstone, Hungaroring, Yeongam, Suzuka tu AI vozi brutalno a na bolidu tipa Force india ili Williams ti jako osjetis gubitak gripa iz kruga u krug, meni je u Yeongamu pala kisa i tu sam automatski brzi od AIa, inace se nebi bas veselo proveo.

Ja sam trenutno poceo drugu sezonu s Red bullom, nisu mi ponudili Mclaren koji sam htjeo jer Webber je najbolji AI vozac u igrici doslovno ubija. Ali sam red bull je jako jako brz u karijeri, osjeto bolje koci, lezi i ubrzava, s takvim bolidom se mozes boriti i cak si dopustiti gresku dok sa Lotusom ne smijes a cak ni sa force indijom.

I inace je puno lakse vozit protiv AIa na 50% ili vise % utrke jer se puno lakse prilagoditi na gubitak goriva.
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2010., 16:42   #459
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Ovisno o stazi tj koliko zdere gume, ali cinjenica je da u stvarno svijetu najbrzi krugovi u utrci dolaze u zadnjim krugovima jer su bolidi pero laki a ne unisti svaka staza gumu jednako.

Catalunya je staza gdje AI ubija, drugi sektor im je puno brzi nego sto vecina moze odvest u igrici s losijmi bolidima u karijeri, meni je to islo na zivce strasno pa sam malo googlao i skuzio da dosta ekipe ima probleme u utrci s AIom kao da ne trosi gume i zadnja sikana je strasno teska a komp leti preko nje. Ima jos par staza gdje AI ubija tj vozi kako bi stvarno trebao voziti a tebi bolid i gume nece dopustit da vozis toliko brzo tipa Silverstone, Hungaroring, Yeongam, Suzuka tu AI vozi brutalno a na bolidu tipa Force india ili Williams ti jako osjetis gubitak gripa iz kruga u krug, meni je u Yeongamu pala kisa i tu sam automatski brzi od AIa, inace se nebi bas veselo proveo.

Ja sam trenutno poceo drugu sezonu s Red bullom, nisu mi ponudili Mclaren koji sam htjeo jer Webber je najbolji AI vozac u igrici doslovno ubija. Ali sam red bull je jako jako brz u karijeri, osjeto bolje koci, lezi i ubrzava, s takvim bolidom se mozes boriti i cak si dopustiti gresku dok sa Lotusom ne smijes a cak ni sa force indijom.

I inace je puno lakse vozit protiv AIa na 50% ili vise % utrke jer se puno lakse prilagoditi na gubitak goriva.
Da...
Odvozim prvi sektor najbolje vrijeme staze, odvozim drugi solidno (uvijek izgubim koju stotinku na onom zavoju šta ide lijevo uzbrdo) i onda treći odvozim isto ok, bez greške, da bi na kraju zaostao 3, 4 sekunde za najboljim vremenom i da mi javljaju da gubim dosta vremena u 2. i 3. sektoru A ono, odvozim ih skoro savršeno... mislim ima mjesta za napredak, ali ne sa Lotusom, pošto kad god hoću agresivnije proć ona zadnja 2 spora zavoja (lijevi pa desni) pa onu šikanu na S pred startno ciljnu ravninu, izvrtim se.
Doduše ne smeta meni šta je Webber napravio 1:21, a ja 1:25, nego mi smeta šta HRTovci i ostali moji konkurenti prave 1:24 vremena

A i još sam nešto primjetio...doduše nije bug nego čisto taktika...
Bolje je kvalifikacije odvest na tvrđim gumama pa bit 5 mjesta lošiji nego s mekšima pa kasnije (oko 8,9 kruga na utrci 20%) ić u boks, nego obrnuto, odvozim s mekšim gumama pa morat u boks već u 3, 4 krugu maks. Kad god sam startao sa mekšim gumama završio sam na lošijem mjestu nego ono s kojeg sam krenuo

Periferija

LINK

Staro 08.10.2010., 17:17   #460
Booger
Premium
Moj komp

Booger's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pa možeš ti odvozit kvale sa mekšim i onda prije utrke stavit tvrđe. Bar ja tako radim, i onda odem u boks u drugoj polovici utrke, negdje na 3/4 utrke. Naravno, ak je sve kak treba, bez kiše i strganih krila.

A možda vam mekše gume pucaju jer ih vozite u kvalama i dosta su potrošene. Ne znam jel igra vodi računa o tome. I ne znam šta s practisom, jer i tamo se troše gume.
Booger je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2010., 17:17   #461
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:

A i još sam nešto primjetio...doduše nije bug nego čisto taktika...
Bolje je kvalifikacije odvest na tvrđim gumama pa bit 5 mjesta lošiji nego s mekšima pa kasnije (oko 8,9 kruga na utrci 20%) ić u boks, nego obrnuto, odvozim s mekšim gumama pa morat u boks već u 3, 4 krugu maks. Kad god sam startao sa mekšim gumama završio sam na lošijem mjestu nego ono s kojeg sam krenuo
ima jedan bug (ili to možda nije bug već čisto mogućnost kada se odabere 20% utrka) nakon kvala možete birati koje gume želite za utrku, bez obzira na kojim ste gumama odvezli najbrži kvalifikacijski krug

a što se tiče strategije na 20% je najbolja ona gdje ideš u boks sam ili maksimalno s još jedim bolidom (općepoznati bug sa boksom)

inače, jako mi se sviđa kako su napravili model potrošnje goriva, uništavanja guma i općenito gripa kako se stvara trkaća linija na stazi (što je i vidljivo) to su napravili jako jako dobro. problem je samo u tome kada se igra na 20% što se ta razlika defacto osjeti iz kruga u krug i onda se jako teško prilagoditi jer kako ti bolid postaje lakši tako možeš sve kasnije kočiti ali ti se gume troše i onda se grip totalno neutralizira ili dapače rapidno pada, što u primjeru na stazi znači otprilike ovo:

voziš na optionu 2. krug i u posljednje dvije šikane jako kasno kočiš i ful osjetiš grip kroz šikanu koju šibaš sa ful gasom, al već u sljedećem (gdje je bolid još lakši) i možeš još kasnije kočiti ali nemaš više isti grip koji si imao dva zavoja prije (jer su gume potrošenije) i onda je jako teško voziti konstantne krugove jer ti je praktički svaki zavoj nepoznanica

model je toliko dobro napravljen da je jednostavno pretežak kada se vozi 20% utrke, nisam probao full distance utrku ali vjerujem da je za to odličan
glista je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2010., 17:41   #462
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Citiraj:
Autor Booger Pregled postova
Pa možeš ti odvozit kvale sa mekšim i onda prije utrke stavit tvrđe. Bar ja tako radim, i onda odem u boks u drugoj polovici utrke, negdje na 3/4 utrke. Naravno, ak je sve kak treba, bez kiše i strganih krila.
Citiraj:
Autor glista Pregled postova
ima jedan bug (ili to možda nije bug već čisto mogućnost kada se odabere 20% utrka) nakon kvala možete birati koje gume želite za utrku, bez obzira na kojim ste gumama odvezli najbrži kvalifikacijski krug
Jeste sigurno u ovo?
Ja sam išao promjenit pa mi je rečeno da ne mogu mjenjat gume na kojima san se kvalificirao...
Doduše možda je to zato šta kada sam zadnji put gledao to sam odvozio full weekend (dakle prave kvalifikacije, Q1, Q2 i Q3) pa sam morao startat s onim gumama s kojima san odvozio Q3...
Probam sad sljedeću utrku stavit quick weekend pa probat promjenit gume

Ili si glista možda mislio kad odaberemo više od 20% utrke? Naime igram 20%, neman ni živaca ni koncetracije za više

Evo sad sam i Catalunya, startao 13ti, završio 19ti Matematika je jednostavna, kad iden 4. krug u boks zadržavam vlakić iza sebe samo 4 kruga, dok kad idem u 8. krugu u boks zadržavam ih 8 jer me rijetko tko pretekne, a pošto su u utrci uglavnon brži od mene, ponekad i drastično taktika startanja s mekim gumama je totalni fail, bar u ovih 20% trke gdje se sve simulira prebrzo....

Citiraj:
Ne voziš iste gume na treningu i kvalifikacijama, posebno su alocirane za trening, posebno za utrku... I da, igra vodi računa o trošenju, to možeš vidjet ako uključiš "tire simulation" onda ti piše postatak stanja gume kad si u boksu, a njeno stanje možeš vidjet i na onom grafičkom prikazu koji je na istoj tipci kao i onaj prikaz temperatura... Tako kad je guma narančasat već ne štima, dok kad je crvena imaš ozbiljan problem

Periferija

LINK

Staro 08.10.2010., 18:32   #463
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Moje mišljenje je da se prvih 10 vozaća iz kvalifikacija mora voziti sa gumama sa kojima su se kvalificirali.... Meni se dogodilo sljedeće prije 5 minuta

Vozim Australiju, i 13 sam, u zadnjem krugu se malo sudarim, izvrtim, ali ipak završim 14 .... utrka gotova, izbaci onaj ekran sa rezultatima, kad ja pogledam ono sam prvi, a svima piše + 1LAP ??????

Ovo mi se još nije dogodilo neznam kako ni zašto .....
Goranbm je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2010., 18:41   #464
Booger
Premium
Moj komp

Booger's Avatar

Citiraj:

Ne voziš iste gume na treningu i kvalifikacijama, posebno su alocirane za trening, posebno za utrku... I da, igra vodi računa o trošenju, to možeš vidjet ako uključiš "tire simulation" onda ti piše postatak stanja gume kad si u boksu, a njeno stanje možeš vidjet i na onom grafičkom prikazu koji je na istoj tipci kao i onaj prikaz temperatura... Tako kad je guma narančasat već ne štima, dok kad je crvena imaš ozbiljan problem
Eh da, vidiš, to si u pravu, zaboravih. Treba provjerit ovo do 10. mjesta. Zadnje dvije utrke ja mijenjam gume, al nisam bio u prvih 10.
Booger je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2010., 18:43   #465
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Tako je pravilo u formulama, koliko ja znam, svi iz Q3 nesmiju mjenjat gume, a to je prvih 10.
Goranbm je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2010., 19:04   #466
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Ja u Australiji uopće nisam morao mjenjati gume a postavke nisam ništa dirao

Ganjam Vettela po kiši cijelu utrku i maltene već odustao jer je bio deveti krug kad ono on u boks a ja ostao na stazi cijelu utrku

I evo sad Sepang odvozim i normalno u boks u četvrtom krugu mislim.
Još jedan bug na ljisti...
blackened je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2010., 19:19   #467
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Planiram kupiti igricu, pa me zanima je li zabavna sa toliko bugova koji ometaju? Inace sam veliki F1 fan
draksa je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2010., 19:20   #468
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Planiram kupiti igricu, pa me zanima je li zabavna sa toliko bugova koji ometaju? Inace sam veliki F1 fan
Strpi se do 2011. Do tad igraj susjedovu!
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2010., 19:22   #469
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
bugovi će više-manje biti riješeni sa patchom na kojem se već radi i koji definitivno dolazi. sama igra se definitivno isplati kupiti jer je i ovako bugovita jako dobra, a kad poporave te pizdarijice biti će
Staro 08.10.2010., 19:24   #470
draksa
Premium

Hvala
Oce se to uopce vrtit ikak na mojoj konfi?
Staro 08.10.2010., 19:27   #471
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:

Ili si glista možda mislio kad odaberemo više od 20% utrke? Naime igram 20%, neman ni živaca ni koncetracije za više
ja isto igram 20% jer mi je to maksimum koji mi koncetracija dopušta da na stazi en napravim neku pizdariju, a prosjek restarta utrke mi je jedno 4-5

ali vjerojatno to kači samo prvih 10, a ja se još nisam uspio kvalificirat tako nisko, tak da ipak onda nije bug
Staro 08.10.2010., 19:28   #472
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Citiraj:
Hvala
Oce se to uopce vrtit ikak na mojoj konfi?

Na medium postavkama i ne velikoj rezi hoće
blackened je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2010., 19:33   #473
draksa
Premium

Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
Na medium postavkama i ne velikoj rezi hoće
Onda super,nisam ni mislio igrat na high , ja sam mislio da nece ni na low
A nista ak kupim u podnedjeljak javim kakva mi je
Staro 08.10.2010., 19:40   #474
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Citiraj:
Onda super,nisam ni mislio igrat na high , ja sam mislio da nece ni na low
A nista ak kupim u podnedjeljak javim kakva mi je
ako si vrtio dirt 2 i ovo ćeš, al mrvicu lošije.
Staro 08.10.2010., 20:25   #475
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Citiraj:
Eh da, vidiš, to si u pravu, zaboravih. Treba provjerit ovo do 10. mjesta. Zadnje dvije utrke ja mijenjam gume, al nisam bio u prvih 10.
Citiraj:
Autor Goranbm Pregled postova
Tako je pravilo u formulama, koliko ja znam, svi iz Q3 nesmiju mjenjat gume, a to je prvih 10.
Provjerio, to je to.
Znači prvih 10 mora startat na onome šta su vozili u kvalifikacijama, ostali mogu mjenjat, neovisno o formatu kvalifikacija.
Mene je zbunilo baš to jer sam neke staze igrao pune kvalifikacije (Q1, Q2 i Q3), a neke "short" kvalifikacije gdje je ono samo jedna sesija pa voziš...

Dobro je....sad san na konju kad san spoznao ovo, jer u prvih 10 sam bio dva puta, oba puta pri promjenim uvjetima kad bi uhvatio krug po laganoj kiši (ili dok staza još nije mokra), dok bi druge snašao potop...

Periferija

LINK

Staro 08.10.2010., 20:36   #476
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
Ja u Australiji uopće nisam morao mjenjati gume a postavke nisam ništa dirao

Ganjam Vettela po kiši cijelu utrku i maltene već odustao jer je bio deveti krug kad ono on u boks a ja ostao na stazi cijelu utrku

I evo sad Sepang odvozim i normalno u boks u četvrtom krugu mislim.
Još jedan bug na ljisti...
Suha utrka ima obvezu da vozis na option i prime gumama, kad je kisa mozes ostat cijelu trku na istim gumama i vrlo vjerovatno ce ti izdrzat bez da se potrose.

Znaci ako je wet onda nisi duzna ici u boks ako po suhom vremenu ne odes u boks dobijes black flag.
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2010., 21:31   #477
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Jebate Monaka
Ne mogu 2 kruga odvozit da ne polomin prednje krilo Čak i kad san se suzdrža i osta 10 krugova na stazi živ i zdrav onda mi je pukla guma Odustajen, neman volje tuć po restartu, iden radije sljedeću (Istanbul) odvozit kako treba Najveća je baza šta mi je ekipa za cilj postavila 12 mjesto...a to je moguče jedino ako se ostatak društva razbije

Periferija

LINK

Staro 10.10.2010., 23:06   #478
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Kvalifikacije su 90% dobivene utrke u Monaku...treba znati stazu do zadnjeg detalja i onda se da i pobijediti...ja sam uspio sa Williams-om u prvoj sezoni, ali mi je najbolje vrijeme po krugu bilo oko 1:16,5...s Red Bull ili Ferrarijem nisam probal odvoziti.

Ak ništ drugo, stavi si one pomoćne strelice za kočenje, za zavoje samo, dok ne naučiš stazu kako treba...
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2010., 00:21   #479
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Kvalifikacije su 90% dobivene utrke u Monaku...
Ma je, znam, lagano voziš, a svi za tobom Ako imaš sreće s boksevima na konju si... Samo neman živaca, trebalo bi sad napravit 50 krugova za naučit točno stazu...

Zato san Tursku rastura sad, al nula bodova na kraju
Prvi put startan 5, završin 4. jer stazu znan u dušu, ubijan ih zadnja dva sektora, kad ono taman prije nego treba sejvat igra se sruši...
Krenem ponovo i ovaj put dođen čak prvi i ponovo isto...prikaže mi ukupan poredak vozača i konstruktora i taman pred sejv se sruši Opalit ću ponovo instalaciju, nije se slučajno srušila oba puta na istom mjestu...
Ljut san...

Periferija

LINK

Staro 11.10.2010., 01:07   #480
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Meni se igra ruši na startu. Probat ću reinstal...
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na