|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Koji wireles miš da radi na 5-6 metara
Pozdrav , evo treba mi informacija jer namjeravam kupiti neki miš ali da radi na 5-6 metara. Treba mi neko sigurno riješenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Logitech VX Nano radi, a valjda onda i ostali sa tim nano receiverom. A kvragu, ako radi nano receiver, onda bi trebao i onaj full size ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Pa do koliko metara udaljenosti rade ostali bežični miševi...hoće ovo radit na udaljenosti od 4 metra? http://www.protis.hr/products/detail...op-mk250/29524 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Odlično...3.5 metara će mi bit udaljenost periferije od kompa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Koja je cijena tog miša u dućanu a koja ovako po oglasima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
MX Revolution radi. mozes ga kupit za cca 300 rabljenog a imas i u paketu sa tipkovnicom koja je isto dobra ako ti treba nesto za bezbrizno surfanje s kauca =) ( cijena je cca 800 - 900 kn za oboje novo ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Mx Revolution radi na 15+ metara preko 2 zida. Ludnica. Dalje nisam isprobavo jer bi moro ić izvan kuće. ![]() Ista stvar i sa G700 sa micro reciverom.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Josip07. 28.09.2010. u 21:59. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Razer Mamba lovi sa cca 4-5m dalje nisam probao...no ono što je najvažnije, imam osjećaj da radim sa žičnim mišem po pitanju performansi...skupa svarčica, ali neprocjenjiva onome kome stvarno treba ovakvo rješenje i ne smeta mu "Razer-feeling"...meni je trebalo poprilično da se naviknem na ležanje u ruci jer dolazim iz Logitechovog "plemena"... |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
bacam se na prodaju Mx Revolution miš+tipkovnica , ako netko nešto zna da se prodaje neka javi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
bas sam probao ... meni i Mx Rev i Inteli explorer 2 radi na toj udaljenost............ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|