|
![]() |
#1443 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1445 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pozdrav, zanima me, dali je Scythe Stronger 500W u mogucnosti isporuciti dovoljno snage za OC AMD Phenom II 550 BE i Sapphire 5770 1gb, ili da predjem preko toga i ne uzmem modularno nego Seasonic 520, iako po netu vidim da su oba napajanja po snazi na istoj margini. Htio bih da me napajane posluzi bar buduce dvije godine, kao sto je ovo iz siga.
everyone wants to go to heaven but no one wants to die Zadnje izmijenjeno od: Dak1lla. 24.09.2010. u 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dosta bi trebao bit i taj iz sig-a, ali ako ideš na novo napajanje uzmi Seasonic S12II Bronze 520W. Imaš ga i u ADM-u za oko 510 kn
![]() |
#1448 | |
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom, vidit cemo kroz tjedan dana kada uguram unutra novi hardveraj. ![]()
![]() |
![]() |
#1451 | |
Split resist itself!
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1453 |
Split resist itself!
|
![]() |
#1454 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Fala ekipa ![]()
![]() |
![]() |
#1455 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Prevrtio sam malo unazad ovu temu ali nisam nasao nista tipa ovog sto meni treba za tu cijenu. Zamolio bi preporuku nekog napajanja koje moze gurati dvije graficke u sli, radi se o 8800GT grafama sa 512mb memorije (ako to igra ulogu). Takodjer po mogucnosti da ima garanciju 3godine+ ako je moguce. A ako nema barem da je neka ok cijena u odnosu na konf. Radi se o konfiguraciji iz ''moj komp'' osim maticne. Gledam za buducnost, da i kasnije moze gurat neke grafe u slicnom rangu. Ugl. da moze gurat moju konfiguraciju + 2 8800GT u SLi, a da ne prelazi 500kn, jel moguce to? Vidim ove Xilence i Maxpower napajanja, masa snage a mala cijena? Nebi se htio zaje*at pa je bolje da pitam.
![]() |
#1456 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Ovo se preporučuje u svakom drugom postu i to je napajanje kakvo ti treba ako misliš u dogledno vrijeme mijenjati grafički setup a 10kn više od planiranog budžeta ti ne predstavlja problem pretpostavljam ![]()
![]() |
![]() |
#1457 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Zamolio bih za preporuku izmedu ova dva napajanja: 1. Point of View, black diamond, 500W (MALO rabljeno,staro oko 1god,MOZDA ima garanciju) 2. Tagan 420W silent iXeye (staro 3god, rabljeno, bez jamstva) POV mogu nabavit za 300kn a Tagan za 200kn Napajanje mislim koristit u ovoj konfi: AMD Phenom II X2 550 + Asus M4A 785D-M PRO (naravno tu su jos 2 keksa po 2GB RAM.a, jedan 250GB HDD,ponekad externi HDD 250GB, 1 przilica, i 1 TV tuner( pci-e 4x) Ako se netko pita gdje mi je graficka - ova integrirana mi je sasvim dovoljna za to sto radim,ionako se ne igram a ako odlucim zaigrat nesto malo, imam sastrane na drugom kompu radeonku 2600 XT 256MB pa bih onda nju stavio u ovu konfu) Trenutno mi sve ovo drzi neko no name PSU od 400W i stvari su vrlo stabilne Sad zelim krenuti s OC Phenoma buduci da mu mogu otkljucati jos 2 jezgre a ovako kao dual core ga s ovim napajanjem guram do 3.5 GHz. Vjerujem da bi ovo islo i dalje no time cu se poigrati kad nabavim jace napajanje,za svaki slucaj. Dakle, sto mislite o ova dva gore spomenuta? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ništa od toga. http://protis.hr/products/details/napajanje-400w-corsair-cmpsu400cxeu/15653?service=1 Iako ne vidim smisla odgovarati svaki puta isto, a svi konstantno ista pitanja postavljaju i nitko ne cita thread. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ugl, tnx EDIT: kad velim da zelim "ustedjeti" ne mislim na to da kupim bilo kakvo jeftino smece od PSU. Bas zato kaj koristim diskretnu grafu, prilikom OC procesora samo ce on biti najveci potrosac, a budimo realni dal moze taj phenom potegnut toliko da mu cak ni rabljeno nekoliko godina staro PSU (brand name) od 400W pa nadalje nebi bilo dovoljno? Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 27.09.2010. u 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
Magnum P.I.
|
Pa nikako ti se ne isplate kupovati ta napajanja po toj cijeni bez gare, kad je CX400 40kn/140kn skuplji i ima 5 god garancije! EDIT:sad vidim da ne pogoniš diskretnu VGA, pa onda ti i ovako nešto dolazi u obzir. EDIT2:Odakle ti da je taj LC smeće? Pa nebih bio blesav da ti preporučim smeće. A ti bolje pročitaj temu, jer za sličnu konfu ko tvoja ima preporučeno barem 5 napajanja po stranici i to debelo unutar tvog cjenovnog ranga. A to što bi ti kupio polovno pod svaku cijenu, pa makar ono bilo i preplaćeno, nije problem drugih forumaša i ti to kupi. Iskreno TAGAN i nije najpouzdaniji, k tome ovaj tvoj nema garanciju. Što je po meni veće smeće od preporučenog LC-a. Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 27.09.2010. u 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1462 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam mislio da je LC smece, sorry doslo je do nesporazuma. Naime kad sam ja radio svoj "EDIT" teme ti si vec napisao svoj odgovor a to sto sam ja spomenuo "smece" u svom edit postu to se nikako ne odnosi na tvoj post ili na doticni LC. Govorio sam opcenito "smece" samo da napomenem forumasima da ne mislim kupit bilo kaj. Jesmo se razumjeli sad, isprika prihvacena ? ![]() p.s mislim nemam se nizasto ispricavat kad se pojam "smece" nije odnosio na tvoje obrazlaganje al eto kaj sad,samo da se zna ![]() A sto se tice tvog preporucenog LC.a mogu ti reci da mi izgleda kao best buy za ono sto mi treba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nismo slijepi nit gluhi pa nema potrebe za deranjem! (pisanje pod capsom)
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 27.09.2010. u 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 | |
Magnum P.I.
|
Citiraj:
@Wolverine: ne znam jel upućeno meni, mislim da ne pišem baš pod capsom, eventualno slučajno, pa ako je bilo tako, isprika. Riječi tipa TAGAN, OK, LC i sl. mislim da nebi trebalo osuđivati. ![]() EDIT: hehe... sry, nije teško, ne znam šta mi bi, evo ispravljeno. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 29.09.2010. u 00:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
Premium
|
moguce da su lezaji otisli, ali ja ovo svoje napajanje mislim prodat za neku sicu lovu, i za to nadodat jos neke pae i kupit nesto. pa ako mozete samo mirec nesto tiho do 600 kn, dobre kvalitete. tj. sto bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|