|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Pozdrav..kad instaliram HD realtek audio codec drivere na laptopu ASUS X59SL u zvucnicima pocinje pucketat..mozda tko zna sta bi mogao biti problem? mislim da mozda mikrofon al iskljucio sam ga i dalje isto..a da..OS je win 7, prije na XP-u nije bilo problema pa me malo cudi..hvala vam na pomoci.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Očito ti univerzalni drajveri od Realteka ne pašu zbog nečeg. Na support stranici od tog laptopa "zadnji" podržani os je Vista, jesi probao stavit taj drajver ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
@RAMONES Drugi put čitaj sa razumjevanjem a ne da pišeš tek tako, za njegov model na support stranicama nema podrške za W7 @NightMaRE Probaj dl. i instalirat drajver od ASUS U80V & W7, audio isto baziran na Realtek - u |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
instalirao sam drivere sa realtek stranice..onaj 32/64 bit, 32 bit only..probao sam i starije 2.50, 2.48..ovo za vistu ne radi, ali za laptop asus x59sr ima podrska za win 7 pa sam tamo skinuo audio drivere i instalirao al opet isto..probat cu ovo U80V i W7.. EDIT: hehe..tek sad procitao da su to laptopi, U80V i W7.. ![]() ne radi ni sa ovim drugim driverima.. Zadnje izmijenjeno od: NightMaRE. 27.09.2010. u 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Probaj s ovim http://vip.asus.com/forum/view.aspx?...Language=en-us |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |