![]() |
(riješeno) Zvuk na laptopu pucketa
Pozdrav..kad instaliram HD realtek audio codec drivere na laptopu ASUS X59SL u zvucnicima pocinje pucketat..mozda tko zna sta bi mogao biti problem? mislim da mozda mikrofon al iskljucio sam ga i dalje isto..a da..OS je win 7, prije na XP-u nije bilo problema pa me malo cudi..hvala vam na pomoci..
|
Očito ti univerzalni drajveri od Realteka ne pašu zbog nečeg. Na support stranici od tog laptopa "zadnji" podržani os je Vista, jesi probao stavit taj drajver ?
|
Jesi skidao drivere sa stranice Asusa ili Realteka ?
Ako si sa realteka, otidji na asusovu stranicu, izaberes model svoj i nadjes drivere... |
@RAMONES
Drugi put čitaj sa razumjevanjem a ne da pišeš tek tako, za njegov model na support stranicama nema podrške za W7 @NightMaRE Probaj dl. i instalirat drajver od ASUS U80V & W7, audio isto baziran na Realtek - u |
instalirao sam drivere sa realtek stranice..onaj 32/64 bit, 32 bit only..probao sam i starije 2.50, 2.48..ovo za vistu ne radi, ali za laptop asus x59sr ima podrska za win 7 pa sam tamo skinuo audio drivere i instalirao al opet isto..probat cu ovo U80V i W7..
EDIT: hehe..tek sad procitao da su to laptopi, U80V i W7..:) ne vjerujem da ce bit nesto drugacije..ako ovo nije radilo od X59SR.. ne radi ni sa ovim drugim driverima.. |
Probaj s ovim http://vip.asus.com/forum/view.aspx?...Language=en-us
|
hvala net..works like a charm :) :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:13. |