|
![]() |
#1 |
amaterus kompjuterikus
Datum registracije: Dec 2004
|
Kako napravit backuup???
neznam jel baš to backup il što , al uglavnom... jel mogu formatirat disk i snimit win, i sve druge programe(office, i sve ostalo)(nekih 4Gb) i sve to nekako zapržit na DVD tako kad formatiram disk samo ubacim taj dvd i da se sve natrag instalira... jel se to može s nerom ili čine???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ima dosta programa za to. Acronis tru image, Nortonov Ghost itd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ja sam isto to nesto pitao nedavno i preporucen mi je acronis tru image.Ja sam s njim napravio backup i sve ti je totalno jednostavno,ne mozes faliti... ja ti ga preporucam!
![]() |
#4 |
amaterus kompjuterikus
Datum registracije: Dec 2004
|
samo još jedno pitanje. jel njega ubaciš odmah nakon formatiranja kao boot cd i on sve to sam iskopira??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
moze i tako ili jos bolje rjesenje - sve to rijesit iz windowsa ti mu u wizardu objasnis sta oces a on po potrebi reboota komp (najcesce samo ako dira sistemsku particiju)
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Acronis True Image ti je i moja topla preporuka, mislim da je neki dan izašla i nova 8.0.921 verzija Corporate Workstation i Enterprise Server. Tebi je ona najmanja dosta ... mislim program za backup osnovnog OS - Program paketa je OK ... a za "normalni" BackUp bi ti preporučio SecondCopy 2000, mislim lijepo pokažeš foldere koje da i na koji način zazipa i kamo sa passom ili bez i to je to ... stvaiš da se to radi ručno ili kada u koje vrijeme i to je to. Mislim ima i onaj origigi alat unutar samih windwsa i nije tolko loš koliko ljudi pričaju. Mislim ja windowse instaliram 1 - 2 puta u 2 - 3 godine tako da mi je bitniji ovaj "normalni" backup a ne kloniranje ... meni su ipak dokumenti najvažniji ...
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Koliko god sam programa za "normalni" backup isprobao najbolji mi se ispostavio Genie Backup Manager Professional: http://www.genie-soft.com/products/gbmpro/default.html Backupira fileove, registry (kljuceve po izboru - jedini koji sam isprobao a da to ima), skriptiranje... Ma najbolji je. A za image raditi sam oduvijek uz Ghosta. Znao je zeznut al to je uglavnom bila stvar nepravilnosti u hardu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|