|
![]() |
#1171 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Upravo nabavio svih 6 sezona serije 'Curb Your Enthusiasm', tj. 'Bez oduševljenja, molim'. Premoćna komedija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Pogleda Firefly prije par godina i nikad je necu prizalit... Sad gledan Castle, 2 sezona - serija je dobra ka i sve sta ima Filliona. FOX mi je najomrazenija televizijska kuca: uz Firefly nikad in necu zaboravit sta su i The Lone Gunmen ukinili, gadovi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Uf, ovo mora biti moćno... Prohibicija je neiscrpna tematika, a još kad ovakva ekipa radi na tome... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Mad Men - 4 sezona ... ovo je uz Breaking Bad najbolja serija koju sam gledao u zadnjih 5 god. Također odgledao nedavno True Blood novu sezonu, V, FlashForward, The Gates upravo gledam, ali sve je to nekako sapunično previše. Također, mini serije The Pacific i Generation Kill ... predosadno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
OMG, thats the funky shit
|
@ McG Jel znaš možda zašto britanci snimaju serije u tak malo epizoda, vidim nova sezona Luthera će imat 4 epizode??? Toliko se trude za seriju i da ju onda u 4 nedjelje prikažu...
![]() |
#1178 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Danas je zapoceo i The Event! TRAILER Glavni lik je Sean Walker (Jason Ritter) koji se, nakon nestanka zaručnice, nehotice nalazi u središtu jedne od najvećih zavjera u povijesti SAD-a. Zavjeri koja bi mogla promijeniti budućnost čovječanstva, o kojoj nema pojma ni novoizabrani predsjednik Martinez (Blair Underwood). Ian Anthony Dale i Željko Ivanek također glume u ovom trileru koji obećaje napetu serijaliziranu radnju. Ističe se jer… kombinacija vrlo dobre glumačke postave i kontinuirane radnje – nama dosta. (c) serijala.com ![]()
![]() |
#1182 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Stvarno da nema McG-a promakle bi mi dobre serije ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1184 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
isto kao i kod Fleksa, tako da ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
"WHERE THE FUCK IS JACK BAUER" ali ovo se ceka "Boardwalk Empire" ![]() EDIT: dali netko zna dali ce hustle imat 7 sezonu, serija je odlicna, i otkrio sam je kad je vec bila u 4 sezoni, no nekak sporo dolaze, i bas kao sto su spomenuli gore u sezoni 6 epizoda po 60min i kraj, to me ubija u pojam ![]() evo jos jedna nova Hawaii Five "where you trying to go, where, where" haha ![]() Chase
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 21.09.2010. u 18:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
HIMYM i Dr. House krenuli sa novim sezonama, evo nam napokon dobrog štiva ![]() Modern Family; zgodna komedijica sa ostarjelim Al Bandy-jem i Sophiom Vergar u ulozi kolumbijke ![]() Prva sezona je zavrsila, a danas krece druga.
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 22.09.2010. u 09:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
30 Rock,toplo preporučam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
The Event, moram reci nakon pogledanog pilot-a, da mi se serija jako svidja. Ponovo imamo jednog "jack bauera" ili mi se to samo cini ![]()
![]() |
#1193 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Počeo četvrti Big Bang Theory, odlično otvaranje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pocelo je dosta toga: Fringe, Private Practice, Big Bang Theory, zenine omiljene 90210, Gosip Girl
![]() |
#1197 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
The Event i Boardwalk Empire,odlične serije ![]()
![]() |
#1198 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Pogledao sam Firefly stvarno nije loša serija šteta što su ju otkazali Od novih epizoda vidim da su izašli House, The big bang theory i NCIS ... jedva čekam da ih pogledam kada uhvatim vremena |
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Supernatural i Dexter također. |
![]() |
![]() |
![]() |
|