|
![]() |
#1141 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
lud zbunjen normalan.... stvarno su dobri |
![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
24.najnapetija serija ikad,odlicna je.heroje gledao do kraja trece sezone,prison break mi je zakon,prva sezona je zaista mocna,ako neko voli tipicnu akcijsku seriju neka pogleda the unit.odlicna akcija i efekti.u planu mi je pogledat lost,koja je inace proglasena za najisplativiju i najgledaniju seriju svih vremena.jedva cekam da ju krenem gledat.i to je to.ima toliko serija da covjek ne stigne sve.fringe,entourage....i naravno.star trek rules! jednog dana ce zaista biti tako.ta serija je daleko ispred svog vremena.od humoristicnih serija,hm,nista ne moze nadvisiti prijatelje.najsmjesnija serija ikad.uz mucke.heh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
gledam californication poceo pacific ali jednostavno nije ni do koljena band of brothersu, pa izgubio volju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
"Instruktor" na RTL-u, večeras počela s prikazivanjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
^^ žešće smeće, tipičan hr humor, tj. nema humora, ja ne znam ko takve projekte financira. Anyway, upravo sam u fazi gledanja The League of Gentlemen. Prije par godina se prikazivala na Novoj pod nazivom Muška družba. BBC-eva komedija ali prebolesna, ima 3 sezona, odgledo sam dvije, a za 3. nemam želuca. Na neke scene sam okretao glavu, pa ko voli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1151 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Neznam, možda postane bolja kasnije, ali prva epizoda je poprilično a'la Twilight.
![]() |
![]() |
#1156 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Meni se recimo svidija True Blood jer je dosta mračniji/brutalniji od VD/TL iako su u zadnje sezone udrobili sve i svašta, prva sezona je izvrsna, iako se sad u trećoj počelo nešto zanimljivo dešavati isto ![]() Ovaj VD mi je previše teen, a'la Buffy, ali bez tog šarma/sarkazma.
![]() |
![]() |
#1158 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Počeo sam nedavno Castlea gledat. Tek sam na početku 2. sezone i odličan je. Počeo sam gledat naravno samo zbog Fireflya(btw, fox nabijem vas na kitu).
![]() |
#1160 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Htio bi sam pohvalit seriju Luther,baš me oduševila.Inače nisam neki fan CSI i takvih serija ali ovo je nešt posebno ![]()
![]() |
#1162 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
gledo sam danas malo ![]() najace je kad je ovaj reko (bar ono sto sam mal gledo :P): "Dobro su me nahranili, dali su mi sira, i soka..." (neznam tocno kak ide) i onda su mi rekli da moram raditi haha jadan lopate vidio nije... BTW jel itko poceo pratiti "novu" nikitu ![]()
![]() |
#1164 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ovaj tjedan počinje nova jesenska sezona pa će se puno toga pratit ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() inace , sasvim slucajno sam dosao na ovaj topic i odmah bingo , ovaj Sherlock britanski me odmah zaintegrirao.Steta sto su samo tri epizode. procitao sam inace sve knjige vezane uz istog - vrlo zanimljivo stivo. Ima dosta prica tj mogucih epizda ako ce ih ekranizirati. Sto se mojih preporuka tice - definitivno two and a half man.svakidan si pogledam bar jednu. Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 19.09.2010. u 19:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
ali evo stize nam Chuck, Mentalist, Modern Familly, NCIS, NCIS LA, Fringe itd itd bit ce dobrih stvari za gledati ![]() BTW "tetica nikitica i beretka" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|