|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Nek te vrijeme posluzi pa da vidimo nastavak projekta. Za sada vrlo lijepo. Samo nastavi. bok |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Stavio sam pola boje u onaj spremnik na pištolju i ulio malo razrijeđivača, al stvarno malo jer je ova boja po defaultu došla rijeđa nego što obično bude... Zadnje izmijenjeno od: Razarach. 15.09.2010. u 12:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
|
Nakon bojanja i sušenja na red je došlo sastavljanje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakon uspješnog sastavljanja na red je došlo rezanje ili bolje da kažem pokušaj rezanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sve je bilo dobro dok nisam počeo obrađivati slovo a i e. Tu je sve krenulo naopako slova su pukla i grill više nije u komadu. Sutra ću pokušat sljepiti komadiće, a ako to neuspije onda ću izrezati od aluminijskog lima grill i uglavit ga u plexi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ne znam zašto si uopće išao rezat to. Bez CNC-a, sumnjam da to može dobro ispast. Trebao si jednostavno ugravirat dremelom to što si zamislio, s unutarnje strane, bez ikakvog izrezivanja.
![]() |
#73 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Predobro izgleda kuciste, jel ce drzaci za hdd ostat srebrni ili ? Zadnje izmijenjeno od: Nikol@Grozni. 20.09.2010. u 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
![]() inace, koliko si cekao na posiljku sa mdpc-a? ja moju vec 7 dana i jos je nema ![]() btw ako netko iz zga uskoro misli nesto naruciti nek mi se javi jer imam jednu manju narudzbu pa mi mogli dijeliti troskove shipmenta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
![]() bas me zanima sta su carinici mislili kad isti dan jedan njemac salje poklone dvojici iz hrvatske ![]() bar dvojici |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Jel ima nekakvih novosti ? ![]() Si sredio fan grill ? Koliko si ukupno skinna potrosio na cijelo napajanje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
|
Nema novosti, čekam paketić sa mnpcTecha, dotad vćina radova stoji. Nisam sredio grill, pao sam u depresiju što se toga tiće, ako nađem nekog da mi to cnca onda cu nabaviti drugi komad pleksija, a ako ne onda ču izrezati grill od aluminija i nabit ga u rupu. Samo neće biti ovaj dizajn. Potrošio sam 20 metara i još sam naručio 5 jer ću morat sleevat produžni 24 pinski. Edit: 20m ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Svaka cast na trudu, stvarno imas konjske zivce. Ja sam popizdio samo gledajuci unistenu rezbariju. ![]()
![]() |
#82 |
Premium
|
Puno je vremena prošlo od zadnje updatea. Evo par brzinskih slika da budete u toku ![]() Stranice su konačno obojane i ispolirane. Nisam 100% zadovoljan ali sve u svemu ispalo je odlično. ![]() Plexi pregradu sam smjestio u kućište i izrezao sam onu neuspjelu rezbariju.... ![]() ![]() Prekidače za paljenje, reset i ledice sam smjestio u rupe za cijevi vodenog hlađenja. ![]() Kablove sam provukao i učvrstio na poleđinu mobo traya. ![]() Za sada je to to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Radovi su još malo pri kraju, več ovako dobro izgleda, teško pogrješiti u crno bjeloj kombinaciji. Sve pohvale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
I ovako nedovrsen na prvu loptu izgleda odlicno. Bas po mom ukusu. Dizajn i odabir boja se odlicno uklopio ... svaka cast!
![]() |
#89 |
Premium
|
Radovi se bliže kraju na red je došlo testiranje spojenih ventilatora i ledica.... ![]() ![]() ![]() ![]() To su inače bijele ledice ![]() I da, riješio sam plexi pregradu, izrezao sam nešto drugo. Sutra treba jos samo malo rubove zagladiti i s tim je gotovo. ![]() ![]() Za one koji nisu u toku; Zahvaljujući kolegi Bizzardo imam logo koji će biti ugraviran na bočnoj stranici. ![]() I još bi htio spomenuti i ujedino se zahvaliti jedinom sponzoru osim naravno mog novčanika, Fractal Design. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|