|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Sennhiser ili akg slusalice ?
Najvise bi dao do 500 kn pa bih molio neki prijedlog i da budu udobne naglavne. Tu u jednoj lokalnoj trgovini mi lik nudi neke akg za 500 kn i jako mi se svidaju a rekao je da je to odlicna marka. Znam da je Sennhiser odlican ali ove su mi se svidjele. Namjena je samo za slusanje glazbe.
![]() |
#2 |
Registered User
|
grado sr60i...... najbolji zvuk za te pare..... . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Jap. Osobno imam Sennheiser HD205, sluso sam te Grado, i mrcine su. Mislim da su ove moje HD205 nes sitno skuplje zbog zgloba na jednom uhu, al' zvuk je je_eno fenomenalan, spajam ih na Marantz reciever i spdif iz kompa. Nije sad bas za Hi-fi, al' ni ne kosta tolko ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
OK, ja sam malo freak za te slusalice pa tako imam Sennheiser HD25-1, HD595 i od danas imam i AKG K314P in-ear. ![]() ![]() Uglavnom, AKG od 500kn su vec postene sluske koje ce ti sluziti skroz OK. U svakom slucaju su bolji izbor od nekakvih Logitecha, Sharkoona i kojecega takvog.
![]() |
![]() |
#6 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
ja trenutno imam monster beats by dre i mogu reci da sam jako zadovoljan sa slusalicama...nadju se dosta ispod cijene na ebay-u uz malo srece Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala ekipa na pomoći sljedeći tjedan uzimam akg pa ću napisat tu malo o njima kad ih kupim.
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
takoder preporucam akg.. imam 2 in-eara (K340 i K324P) od njih i prezadovoljan sam. Drugi put sam kupio jer mi se pocela javljat alergija na chrome koji imam na slusalicama. Da uzimam naglavne za 500kn izbor bi bio AKG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Evo mene opet Al mi sad trebaju neke bolje i kvalitetnije Slusalice cijene do 700 kn.bio sam uzeo akg neke za 350 kn i ok su Al bi htio neke naglavne i da su malo bolje.najrade bi uzeo neku od ove dvije marke a vi predlozite koje su do 700. Kn dobre.materijal koji nasjeda na uši mora biti skaj a ne najlonka.
![]() |
#13 |
Premium
|
Ne ne takve nego one školjke koje nasjedaju na glavu u koje uho upadne. Takve sad imam pa...
![]() |
#14 | |||||||||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
pogledaj si ove ovdje http://www.bojezvuka.hr/cjenici/sennheiser_cjenik.html konkretno HD200 i HD201 ove HD200 su super i mislim da sa trenutnom cijenom od 590kn nemožeš fulat, dakako to su zatvorene sluške, to treba imati na umu!
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
cimer ima HD201 i katastrofa su.. i njemu je zao sto je kupio.. jest da sam se ja navikao na HD595 ali opet prelos je zvuk.. koje god da kupis probaj prije probat ![]() probaj se isprsit za hd555.. bolje dat sad 20€ vise pa si miran i zadovoljan vidim da su u protisu za 880kn http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Hmm mislim da je nezahvalno prema ostalim slusalicama od 600-700 kn uspoređivati pretuzne HD 201.KOMA OD SLUSKI. Uff teško da ću se moć protegnut do 900 kn ali ne sumnjam u te Sluske. E da bas sam gledao akg k 530 i jako mi se sviđaju.jel ima Ko iskustva s njima ?
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ja, zato i predlažem ![]() edit: evo jednomg po meni realnog reviewa: http://www.head-fi.org/forum/thread/...0#post_2767157 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
A onda one otpadaju jer mi trebaju samo za slušanje glazbe i to s mp3-a i mobitela te povremeno s kompa. Sad Nez sto ti smatras pod tiho. Evo uzet ću za primjer Slusalice bose quietcomfort 3 koje sam imao jedno vrijeme i stvarno su Slusalice strava.jesi kad čuo nešto slično takvima jer su mi te bile savršene.
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
a sennheiser hd 228? ja ih baš naručio preko amazona (42€). također za "po vani" (mp3 player), eventualno tu i tamo spojit na laptop.
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#25 |
N/A
Datum registracije: Jul 2005
|
HD201 zvuce lose ako ne sjednu dobro na usi, ak ima lufta izmedju spuzve i glave/uha. Nema bassa i zvuk je jednostavno presvijetli. U usporedbi s HD555 zvuk je prakticki isti. HD555 su vise immersive, covjek se moze moze bolje udubiti u glazbu, a i duplo su glasnije. HD201 su mi cak bile udobnije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
Jeli to neki tipfeler ili? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
N/A
Datum registracije: Jul 2005
|
Malo sam se nespretno izrazio ![]() Ma mislio sam na boju zvuka, response i to. Meni zvuce jako slicno. U biti moj odgovor je bio samo reakcija na izjave da su HD201 katastrofa. Jasno da HD555 zvuce bolje, ali ne toliko kolika je razlika u cijeni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Premium
|
Citiraj:
manite se tih picajzlenja sa raznih reviewa.. isprobajte pa onda odlucite Citiraj:
![]() ![]() isprobao sam HD555 prije nego sam kupio HD595 i zvuk je odlican... daleko bolje od HD201.. sva 3 modela sam isprobao u trgovini spojeno na neki hifi sistem za isprobavanje slusalica.. evo slika da nebiste rekli da pricam u prazno skupljajuci informacije sa neta ili neke 3. osobe ![]() mozda se pitat zasto onda nisam uzeo hd555 pa eto da odmah kazem... hd595 sam uzeo zbog nosaca ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
Ponovit ću još jednom, imam ove akg doma, i da, čuje se ipak razlika, nije velika ali nekome može smetati ![]() edit: evo išao sam pogledati u specifikacije i vidljivo je već iz njih: akg k530: impendancija 55 oma, osjetljivost 102 dB/mW senn hd555/hd595: impendancija 50 oma, osjetljivost 112 dB/mW jasno je da zbog većeg otpora i manje osjetljivosti akg-ice zahtjevaju više struje za istu snagu zvuka tu možemo ubaciti u usporedbu i hd485 koje su i namjenjene među ostalom slušanju s raznih mp3 playera i one imaju puno manju impendanciju od 32 oma ![]() Zadnje izmijenjeno od: raliSHA. 09.12.2010. u 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|