![]() |
Sennhiser ili akg slusalice ?
Najvise bi dao do 500 kn pa bih molio neki prijedlog i da budu udobne naglavne.
Tu u jednoj lokalnoj trgovini mi lik nudi neke akg za 500 kn i jako mi se svidaju a rekao je da je to odlicna marka. Znam da je Sennhiser odlican ali ove su mi se svidjele. Namjena je samo za slusanje glazbe. |
grado sr60i......
najbolji zvuk za te pare..... . |
Jap. Osobno imam Sennheiser HD205, sluso sam te Grado, i mrcine su.
Mislim da su ove moje HD205 nes sitno skuplje zbog zgloba na jednom uhu, al' zvuk je je_eno fenomenalan, spajam ih na Marantz reciever i spdif iz kompa. Nije sad bas za Hi-fi, al' ni ne kosta tolko :D |
s druge strane, za duže nošenje, akg su udobnije od senn i grada bilo kojeg modela u ovom rangu
|
Citiraj:
OK, ja sam malo freak za te slusalice pa tako imam Sennheiser HD25-1, HD595 i od danas imam i AKG K314P in-ear. :) Ukupna vrijednost svih tih slusalica ako bi kupovao nove bi ti bila preko 3000kn. :fiju: Uglavnom, AKG od 500kn su vec postene sluske koje ce ti sluziti skroz OK. U svakom slucaju su bolji izbor od nekakvih Logitecha, Sharkoona i kojecega takvog. |
ja trenutno imam monster beats by dre i mogu reci da sam jako zadovoljan sa slusalicama...nadju se dosta ispod cijene na ebay-u uz malo srece
Citiraj:
|
Ma, jedne su za slusat doma (HD595), jedne za van (HD25-1) i jedne za na posao (K314P). :chears:
|
Citiraj:
Hvala ekipa na pomoći sljedeći tjedan uzimam akg pa ću napisat tu malo o njima kad ih kupim. |
takoder preporucam akg.. imam 2 in-eara (K340 i K324P) od njih i prezadovoljan sam. Drugi put sam kupio jer mi se pocela javljat alergija na chrome koji imam na slusalicama.
Da uzimam naglavne za 500kn izbor bi bio AKG ;) , ali ako je veca lova u pitanju onda Sennheiser posto mi je prodavac i jos par ljudi reklo da necu izvuc sav potencijal od akg ukoliko nemam studij.. tako da sam uzeo sennheiser hd595 |
Citiraj:
Evo moje upravo sviraju! :fiju: |
Evo mene opet Al mi sad trebaju neke bolje i kvalitetnije Slusalice cijene do 700 kn.bio sam uzeo akg neke za 350 kn i ok su Al bi htio neke naglavne i da su malo bolje.najrade bi uzeo neku od ove dvije marke a vi predlozite koje su do 700. Kn dobre.materijal koji nasjeda na uši mora biti skaj a ne najlonka.
|
Senn HD25-SP
|
Ne ne takve nego one školjke koje nasjedaju na glavu u koje uho upadne.
Takve sad imam pa... |
pogledaj si ove ovdje
http://www.bojezvuka.hr/cjenici/sennheiser_cjenik.html konkretno HD200 i HD201 ove HD200 su super i mislim da sa trenutnom cijenom od 590kn nemožeš fulat, dakako to su zatvorene sluške, to treba imati na umu! |
cimer ima HD201 i katastrofa su.. i njemu je zao sto je kupio..
jest da sam se ja navikao na HD595 ali opet prelos je zvuk.. koje god da kupis probaj prije probat ;) probaj se isprsit za hd555.. bolje dat sad 20€ vise pa si miran i zadovoljan vidim da su u protisu za 880kn http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi |
Akg K-530 :)
|
Hmm mislim da je nezahvalno prema ostalim slusalicama od 600-700 kn uspoređivati pretuzne HD 201.KOMA OD SLUSKI.
Uff teško da ću se moć protegnut do 900 kn ali ne sumnjam u te Sluske. E da bas sam gledao akg k 530 i jako mi se sviđaju.jel ima Ko iskustva s njima ? |
Ja, zato i predlažem :D Velike, vrlo udobne za duže slušanje i vrlo dobrog zvuka, zahtjevaju zvučnu ili nekakav amp, malo su tihe spojene izravno na komp
edit: evo jednomg po meni realnog reviewa: http://www.head-fi.org/forum/thread/...0#post_2767157 |
A onda one otpadaju jer mi trebaju samo za slušanje glazbe i to s mp3-a i mobitela te povremeno s kompa.
Sad Nez sto ti smatras pod tiho. Evo uzet ću za primjer Slusalice bose quietcomfort 3 koje sam imao jedno vrijeme i stvarno su Slusalice strava.jesi kad čuo nešto slično takvima jer su mi te bile savršene. |
a sennheiser hd 228?
ja ih baš naručio preko amazona (42€). također za "po vani" (mp3 player), eventualno tu i tamo spojit na laptop. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne ne za po gradu imam bose in ear al ovo mi je za doma ono za glazbu slusat i malo za igre. Nego koliko je to tiho ... |
Citiraj:
trebale bi doć kroz sljedećih 3-4 dana. |
HD201 zvuce lose ako ne sjednu dobro na usi, ak ima lufta izmedju spuzve i glave/uha. Nema bassa i zvuk je jednostavno presvijetli.
U usporedbi s HD555 zvuk je prakticki isti. HD555 su vise immersive, covjek se moze moze bolje udubiti u glazbu, a i duplo su glasnije. HD201 su mi cak bile udobnije :) |
Citiraj:
Jeli to neki tipfeler ili?:stoopid::wtf2: |
Malo sam se nespretno izrazio :D
Ma mislio sam na boju zvuka, response i to. Meni zvuce jako slicno. U biti moj odgovor je bio samo reakcija na izjave da su HD201 katastrofa. Jasno da HD555 zvuce bolje, ali ne toliko kolika je razlika u cijeni :) |
Citiraj:
manite se tih picajzlenja sa raznih reviewa.. isprobajte pa onda odlucite Citiraj:
isprobao sam HD555 prije nego sam kupio HD595 i zvuk je odlican... daleko bolje od HD201.. sva 3 modela sam isprobao u trgovini spojeno na neki hifi sistem za isprobavanje slusalica.. evo slika da nebiste rekli da pricam u prazno skupljajuci informacije sa neta ili neke 3. osobe http://i889.photobucket.com/albums/a...h_SP_A0068.jpg mozda se pitat zasto onda nisam uzeo hd555 pa eto da odmah kazem... hd595 sam uzeo zbog nosaca :D |
Ponovit ću još jednom, imam ove akg doma, i da, čuje se ipak razlika, nije velika ali nekome može smetati :)
edit: evo išao sam pogledati u specifikacije i vidljivo je već iz njih: akg k530: impendancija 55 oma, osjetljivost 102 dB/mW senn hd555/hd595: impendancija 50 oma, osjetljivost 112 dB/mW jasno je da zbog većeg otpora i manje osjetljivosti akg-ice zahtjevaju više struje za istu snagu zvuka tu možemo ubaciti u usporedbu i hd485 koje su i namjenjene među ostalom slušanju s raznih mp3 playera i one imaju puno manju impendanciju od 32 oma :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |