|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() Molio bih one koji imaju nekakva iskustva (dobra ili loša) s USB mp3 playerima da to podijele s nama. Ako tko ima kakvu preporuku...samo dajte! Mene zanima da ima: -512MB -FM i voice recorder -donekle design -i da je do 1000kn (naravno, marka proivoda nije bitna) UNAPRIJED HVALA i pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
nobilis, Mp3 Speed Usb player (tako neshto) - 512mb...900 i nes sitno kuna, ja i frend kupili za sat predobra stvar! i ima sve sto si ti trazio...i da meni se svidja njegovo aluminijsko kuciste i plavi display ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
molim moderatore za jedan BAN u naletu ![]() ![]() ![]() dokle ce ovakvi izljevi mozdanog proljeva biti tolerirani?
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
takve ko ti treba malo ukrotit....
![]() |
#7 |
Premium
|
tebe traba banat i sve ti postove obrisat...
![]() |
#9 |
Premium
|
well bio je tu jedan dosadan lik malo je spamo
![]() |
#10 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
O, a ja mislio da si ti reko masterx-u da ga treba banat i sve mu postove brisat:clap: Bravo ja:clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() :mad: :mad: :mad: :mad: ja sam upravo spizdio 900 kn!!! tojest, ne ja, nego ljuid koji su mi kupili Icemat Audio 256 (Links)!!!! pazi, kad ga vidiš, izgleda jebeno, fura se na AJpod, i dobim ga ja za Bozhich, ne, i otvorim da "provjerim jel sve ok" i kad ono: taj pičkin *** je malen ko sadbirekošto... u promjeru oko 5 fakin centimetara!!! ima dve ipo tipkice, a zvuk je očajan... suludih 900 kn za mp3 plejer bez ekrana, lošeg zvuka, traljavih tipki i loše ergonomij... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
e jebiga, preko tih informacija uvjek preletim, to mi je mana... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
u pravu si... ima nekaj i u tehniki... LOL recimo moj MS Industrials od 128MB je lepi debeli i ima i FM i voice record.. nije bogznakaj ime, ali dizajn je ok i tipke nisu preplasticne... cijena od 479 kn nije mala ali je pristojna za to kaj nudi... ima ih i kapacitetom vecih... tako da eto... mislim moja preporuka...
![]() |
![]() |
#16 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Gdje ima najveca ponuda slusalica za mp3 playere. trazim Sony-eve P.S. i ja sam posatao ponosni vlasnik VMAX-ovog mp3 playera od 512 mb....i prezadovoljan sam....samo slušalice... i usput gdje ima za kupiti punjive bateije (AAA) da su Duracell, VARTA ili neke kvalitetnije, punjač imam Pozdrav svima i sve najbolje u Novoj Godini! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|