![]() |
USB/MP3 player-USPOREDBA
Molio bih one koji imaju nekakva iskustva (dobra ili loša) s USB mp3 playerima da to podijele s nama.
Ako tko ima kakvu preporuku...samo dajte! Mene zanima da ima: -512MB -FM i voice recorder -donekle design -i da je do 1000kn (naravno, marka proivoda nije bitna) UNAPRIJED HVALA i pozdrav svima! |
nobilis, Mp3 Speed Usb player (tako neshto) - 512mb...900 i nes sitno kuna, ja i frend kupili za sat predobra stvar! i ima sve sto si ti trazio...i da meni se svidja njegovo aluminijsko kuciste i plavi display :)
|
Ima neko preporuku za 256MB?
|
i mene zanimaju 256mb modeli
gdje ih ima po Zg? i što valja, također da imaju FM, ali nije uvjet. |
molim moderatore za jedan BAN u naletu :rolleyes: :fuming: :grrr:
dokle ce ovakvi izljevi mozdanog proljeva biti tolerirani? |
takve ko ti treba malo ukrotit....
|
tebe traba banat i sve ti postove obrisat...
|
Citiraj:
|
well bio je tu jedan dosadan lik malo je spamo
|
O, a ja mislio da si ti reko masterx-u da ga treba banat i sve mu postove brisat:clap:
Bravo ja:clap: |
:mad: :mad: :mad: :mad:
ja sam upravo spizdio 900 kn!!! tojest, ne ja, nego ljuid koji su mi kupili Icemat Audio 256 (Links)!!!! pazi, kad ga vidiš, izgleda jebeno, fura se na AJpod, i dobim ga ja za Bozhich, ne, i otvorim da "provjerim jel sve ok" i kad ono: taj pičkin *** je malen ko sadbirekošto... u promjeru oko 5 fakin centimetara!!! ima dve ipo tipkice, a zvuk je očajan... suludih 900 kn za mp3 plejer bez ekrana, lošeg zvuka, traljavih tipki i loše ergonomij... :argue: |
A šta ti očekuješ od nečega šta teži 17 grama:D
|
e jebiga, preko tih informacija uvjek preletim, to mi je mana... :D
|
Kad smo već kod toga, Seagate ST1 ima 5GB i težak je 19 grama, a najbolji je prijenosni hard. Baš sam danas pročito review u novinama.:)
Nije sve u veličini (težini). :D |
Citiraj:
u pravu si... ima nekaj i u tehniki... LOL recimo moj MS Industrials od 128MB je lepi debeli i ima i FM i voice record.. nije bogznakaj ime, ali dizajn je ok i tipke nisu preplasticne... cijena od 479 kn nije mala ali je pristojna za to kaj nudi... ima ih i kapacitetom vecih... tako da eto... mislim moja preporuka... |
Citiraj:
|
Gdje ima najveca ponuda slusalica za mp3 playere. trazim Sony-eve
P.S. i ja sam posatao ponosni vlasnik VMAX-ovog mp3 playera od 512 mb....i prezadovoljan sam....samo slušalice... i usput gdje ima za kupiti punjive bateije (AAA) da su Duracell, VARTA ili neke kvalitetnije, punjač imam Pozdrav svima i sve najbolje u Novoj Godini! |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:38. |