| 
 | |||||||||||
|  24.08.2010., 00:47 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Jul 2008 Lokacija: n/a 
				 | ne... 9.3 je za "klasicne" telefone, 9.5 je za touch telefone. ali mozes nadogradjivat software telefona, sto sluzbenim, sto nesluzbenim verzijama. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  09.09.2010., 16:11 | #3 | 
| In Rainbows Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | pozdrav.kupio sam e55 i imam par pitanja...postat cu tu jer su mobiteli gotovo identicni.  probao sam neki gmail acc otvorit i poslat mail da probam dal radi, al nista nije poslao nego se pojavila gore ikonica koda je u izlaznom spremniku mail i tako stoji, no buduci da sam pobrisao acc to vise nemogu nigdje maknut, a ta ikonica i dalje stoji pa mozda neko zna kako najlakse maknut to.. a drugo pitanje je zasto mi u operi mini ne prikazuje hrv slova(probao eng i hrv verziju) dok u operi mobile radi bez greske...hvala i zadnje pitanje,zasto je cca 600 MB memorijske kartice zauzeto vec pri kupnji mobitela? 
				__________________ "Success can only be achieved with a kind of pioneer spirit and repeated use of three tools: failure, introspection and courage." - Soichiro Honda | 
|   |   | 
|  09.09.2010., 18:48 | #4 | 
| 49%winner Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: PU 
				 | 
				__________________ ♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕ | 
|   |   | 
|  09.09.2010., 19:35 | #5 | 
| In Rainbows Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | najvjerojatnije je to. a sto se tice ovog prvog pitanja,rijesio sam sa nekim programom message storerom, nikako drugacije nisam mogao edit: imam jos jedno pitanje,kako je najbolje transferrat muziku sa kompa...imam i pcsuite i ovi, ali htio bi da mi se odma convertira da file bude manji i da se stavi cover na pojedine albume ako je to moguce. sa starim pc suiteom se to radilo s dodatnim integriranom programom a sad ga nema kolko vidim,jedino drag and drop sto sam probao i radi na neki nacin, ali ga onda ne spremi u player automatski nego u neki folder na totalno drugo mjesto i ne pamti ID3 tagove 
				__________________ "Success can only be achieved with a kind of pioneer spirit and repeated use of three tools: failure, introspection and courage." - Soichiro Honda Zadnje izmijenjeno od: rokoko. 09.09.2010. u 20:03. | 
|   |   | 
|  20.09.2010., 00:00 | #6 | 
| Premium Datum registracije: Jul 2008 Lokacija: Krapina 
				 | 

Nokia e55 problem
			 Pozdrav Jel itko od vas imal problema sa Half-QWERTY tipkovnicom u aplikacijama. Bas sam instaliral Gar. XT i nemogu upisati kućnu adresu jer mi cijelo vrijeme pise slova, a nikak da ga natjeram da upise broj. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 | 

Oglasni prostor

| 
|  | 
| 
 | 
 |