![]() |
Nokia E55
planiram uzet ovaj mob, čini se odličan (osim kamere) i sad zanima me dal se može stavit novi symbian na njega, znači sa 9.3 na 9.5?! i uopće dal mi to treba u životu ak je 9.3 dobar? :)
|
ne... 9.3 je za "klasicne" telefone, 9.5 je za touch telefone.
ali mozes nadogradjivat software telefona, sto sluzbenim, sto nesluzbenim verzijama. |
pozdrav.kupio sam e55 i imam par pitanja...postat cu tu jer su mobiteli gotovo identicni.
probao sam neki gmail acc otvorit i poslat mail da probam dal radi, al nista nije poslao nego se pojavila gore ikonica koda je u izlaznom spremniku mail i tako stoji, no buduci da sam pobrisao acc to vise nemogu nigdje maknut, a ta ikonica i dalje stoji pa mozda neko zna kako najlakse maknut to.. a drugo pitanje je zasto mi u operi mini ne prikazuje hrv slova(probao eng i hrv verziju) dok u operi mobile radi bez greske...hvala i zadnje pitanje,zasto je cca 600 MB memorijske kartice zauzeto vec pri kupnji mobitela? |
Citiraj:
|
najvjerojatnije je to. a sto se tice ovog prvog pitanja,rijesio sam sa nekim programom message storerom, nikako drugacije nisam mogao
edit: imam jos jedno pitanje,kako je najbolje transferrat muziku sa kompa...imam i pcsuite i ovi, ali htio bi da mi se odma convertira da file bude manji i da se stavi cover na pojedine albume ako je to moguce. sa starim pc suiteom se to radilo s dodatnim integriranom programom a sad ga nema kolko vidim,jedino drag and drop sto sam probao i radi na neki nacin, ali ga onda ne spremi u player automatski nego u neki folder na totalno drugo mjesto i ne pamti ID3 tagove |
Nokia e55 problem
Pozdrav
Jel itko od vas imal problema sa Half-QWERTY tipkovnicom u aplikacijama. Bas sam instaliral Gar. XT i nemogu upisati kućnu adresu jer mi cijelo vrijeme pise slova, a nikak da ga natjeram da upise broj. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:41. |