|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Kako da napravim image originala Warcraft III ?
Kupio sam si original Warcraft III Frozen Throne i sad me zanima kako da napravim image koji će mi raditi u Daemonu tako da si mountam image da ne moram stalno držati CD u driveu, užasno mi bruji drive kad je CD unutra. Dakle probao sam sa Alkoholom i sa Nerom napraviti image na sve moguće načine, onda ga mountam preko Daemona, ali kad startam Warcraft III javlja mi da i dalje nemam CD-a u driveu. Ima netko neka iskustva sa time ????? Thanks |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmmm probaj sa CloneCD , ali sumnjam da će raditi... Izgleda da ćeš morat stavit no-cd patch (moderator ne brisati ovo ! ![]() Gdje si kupio igru ?
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
U Algoritmu
Citiraj:
Kupio sam igru u Algoritmu u 6 mjesecu |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Di je problem ?
Citiraj:
Ja si samo želim skratiti muke da mi CD ne zuji tokom igranja. Već sam dvaput promjenio CD radi tog zujanja, na prvom mi je toliko zujao da sam mislio da će kućište u jednom momentu krenuti prema sazvježđu VEGA. Sad u novom CD-u zuji podnošljivo 90 db ( he,he), ali je puno ugodnije igrati na Battlenetu (3 sata u komadu) bez tih 90 db. Zanimljivo je da mi BLIZARDOVI CD-ovi svi zuje, ostali ne - dali je to povezano sa zaštitom - ima netko neka iskustva u vezi - "zaštita-zujanje" situacije. Nažalost BLIZARD mi tu ne može pomoći, iako sam kupio ORIGINAL ( imam sve njihove originale doma - kako inače igrati na Battlenetu - he, he ) ali eto htio bih rješiti problem zujanja tokom igre, a nedaj bože da mi se razleti CD tokom igranja, kako da nabavim drugi ( besplatno ). Neke softwarske kuće barem ti napišu da si možeš napraviti backup za sigurnosne - osobne potrebe - što nije slučaj kod BLIZARDA sa dva Z. I eto pokušavam to rješiti pa sam mislio da će netko na forumu to znati - znači ne radi se o kopiranju CD-a radi gusarenja ( Uh ovi su u BOSNI naje**** ove dane, ste čuli) već kako izraditi originalnu sliku CD-a za bezšumno igranje. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
imas p.m.
#9 |
Administrator
|