rprivrat |
31.12.2004. 20:04 |
Di je problem ?
Citiraj:
Originally posted by tor
Jako dobro što si kupio original igru ali nema postanja linkova na "te" stranice. Snađi se sam ili uz nečiju pomoč ali ne javno.
|
Ja si samo želim skratiti muke da mi CD ne zuji tokom igranja. Već sam dvaput promjenio CD radi tog zujanja, na prvom mi je toliko zujao da sam mislio da će kućište u jednom momentu krenuti prema sazvježđu VEGA. Sad u novom CD-u zuji podnošljivo 90 db ( he,he), ali je puno ugodnije igrati na Battlenetu (3 sata u komadu) bez tih 90 db. Zanimljivo je da mi BLIZARDOVI CD-ovi svi zuje, ostali ne - dali je to povezano sa zaštitom - ima netko neka iskustva u vezi - "zaštita-zujanje" situacije.
Nažalost BLIZARD mi tu ne može pomoći, iako sam kupio ORIGINAL ( imam sve njihove originale doma - kako inače igrati na Battlenetu - he, he ) ali eto htio bih rješiti problem zujanja tokom igre, a nedaj bože da mi se razleti CD tokom igranja, kako da nabavim drugi ( besplatno ). Neke softwarske kuće barem ti napišu da si možeš napraviti backup za sigurnosne - osobne potrebe - što nije slučaj kod BLIZARDA sa dva Z.
I eto pokušavam to rješiti pa sam mislio da će netko na forumu to znati - znači ne radi se o kopiranju CD-a radi gusarenja ( Uh ovi su u BOSNI naje**** ove dane, ste čuli) već kako izraditi originalnu sliku CD-a za bezšumno igranje.
|