|
![]() |
#572 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
#573 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#576 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
neda mi se sada kopat jer ih ima milijun ![]() Citiraj:
Uglavnom dok je Max bio na celu FIA su svi vozaci kaznjavani gotovo jednako (ne zelim sada ulaziti u rasprave za vrijeme dominacije ferrari-a), a sada kada je Todt vozaci se kaznjavaju sareno, nisu dosljedni sto se tice kazni, za iste prekrsaje se daju razlicite kazne. Navijac sam Ferraria ali mi nije jasno zasto je ono pustanje Alonsa ispred Vettela u drugom ulasku u box nije kaznjeno, dok je prije 2-3 trke bio isti slucaj pa je bilo kazne. Barem mogu opaliti kaznu momcadi, a o tome nema rijeci nigdje. Necu vise o kaznama i kaznjavanju jer ce to samo potaknut svadje ![]() Da se vratim malo na trku. Prije nesrece Masse u madjarskoj prosle godine je on vozio dobro, trudio se i osvajao vrijedno bodove. Poslje nesrece i dok je trajao njegov oporavak je govorio da ce cak biti i bolji, ali od pocetka ove sezone njegove voznje izgledaju sterilno, gotovo da i nije ulazio u dvoboje, kao da je vozio taman onolko kolko treba da nema opasnosti od onoga iza. Jako se puno promijenio kao vozac i vidi se da nije na istom nivou kao i prosle sezone. Ak ce sljedece sezone biti isto takav mislim da ce se od pocetka znati ko ce biti broj 1 u momcadi. Biti ce ovo do kraja napeta sezona jer LH zeli drugi naslov, a MW zeli sigurno pokazati balavcu, a i cijelome Red Bull-u ko je prvi vozac i sigurno nece olako prepustiti LH da mu preotme naslov prvaka. Ovim ostalima se mora desiti cudo u preostalih 6 trka da mogu doci do naslova prvaka, al kakva je cijela sezona cudna mozda i Massa bude prvak ![]() |
|
![]() |
![]() |
#577 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
To je sranje sa pravilima koja nisu definirana do kraja + suci koji su svaku utrku drugaciji=desava se to sta si opisao. Ja sam isto da se racing incidenti puste na miru, pa i bit trke je da se prestize, a ako ti svako iole "musko" prestizanje di netko malo zakaci travu/otpadne mu dio bolida ides kaznjavat ce se desit da nece biti pretjecanja jer vozaci nece riskirati da budu kaznjeni. Valjda ce od sljedece sezone oki plocu sto se tice pravila i kaznjavanja jer u ovoj se zoni je bilo previse "sumnjivih" sto se tice kaznjavanja. neki su kaznjeni preblago neki prestrogo. |
![]() |
![]() |
#578 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Da nema "takvih" vozaca formula bi bila onakva kakve se svi pribojavamo = dosadna. Utkivanje je opasan sport, prihvatite. Vrhunski vozaci su takvi kakvi jesu nekolegijalni, sebicni, narcisiodni itd.., kome to smeta neka gleda drugi sport. Zato ce Massa i Rubens uvijek biti drugi vozaci... Po nekima je najbolje da se vozi ukrug 70 krugova, da se lakse zaspi nedjeljom...
![]() |
#580 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da je cak negjde Berger izjavi da je to u jegovo doba bila normalna pojava....
![]() |
#581 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Malo provjeri prije prozivanja nekoga, ja ni jednom na ovom forumu nisam nikakav post na temu rasne diskriminacije napisao niti aludirao takvo nešto.
#582 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#583 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ja bih htio rec da se ne slazem s tim da se ovakve situacije s masom na startu ne kaznjavaju. jer ak kaznjavaju prerani start onda bi trebali i ovo. i da, to direktno utjece na poredak jer od ovih prvih par auta svi su tu negdi bili po brzini i niko nije mogao nikoga prec na stazi (bilo je nekih pretjecanja al ipak ne puno). tak da to je moje misljenje. a kaj se tice ovih race incidenata, ajd mozda to nebi trebali kaznjavat (ili mozda blaze tipa +10s ili tak nekaj). e sad moje pitanje: ono kad je alonso na autobusnoj stanici preticaval (ne znam sad tocno koga) i vozili su se usporedno do ciljne ravnine tj. to zadnjeg rubnjaka pred ravninu pa je alonso isel na rubnjak i izgural jadnika, kaj nebi i to trebali kaznit. ili bi kaznili da je taj ostal na stazi i sudaril se s alonsom. jer kolko se sjecam bili su tu negdi, mozda metar razlike. ajd ak se neko tocnije sjeca nek napise, mozda sam i ja nekaj pobrkal... |
![]() |
![]() |
#584 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Kaznili ga ili ne, svejedno je, ali nema veze što je snimka amaterska. Pa nije ga tip namontirao da stoji tako, ipak je Alonso varao, a onaj potez sa force indijom je bio ista star sto je i msc napravio. Dobro, ne baš potpuno ista, ali tu negdje. Po meni se Sutil (mislim da je on bio) nije trebao micat, pa nek vidimo koliko se Alonso želi zabit. Bili su skoro točak uz točak, a po pravilima ne smiješ zatvarat nekog tko ti je prešao pola dužine auta. Ipak je Sutil išao na onu foru, pusti budalu, je*es kaznu Alonsu, kad će me izbacit iz utrke. Kao što je i Button silno profitirao Vettelovom kaznom ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Premium
|
dobro, slazem se sa tim da naknadno kaznjavenje za tih 2m nije potrebno al opet ak suci gledaju sve vozace za prerani start onda bi trebali i gledat njihove pozicije. pa nije valjda jedan sudac za sve njih!!?? a za alonsa i sutila (da brijem da je on bil) je baš bed, uvijek te sileđije pobijede. trebal je sutil njega zakačit pa se ti bori onda za naslov, bilo je takvih slučajeva dosta kroz godine i uvijek isto: ovi iz jadnijih momčadi odustaju. u biti baš bi trebalo malo takvih incidenata pa da se pošoraju, onak kak je msc tel koltarda ![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Premium
|
ja se nadam da nece maknut, pa ta staza je jedna od boljih! |
![]() |
![]() |
#588 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
#589 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma nema od toga ništa. Sad je Monza, ne smije se Massu kazniti ![]() Čarli Vajting je ono što je nekad Maks Mozli bio Berniu - oruđe za manipuliranje. Kako veliki gazda kaze, tako mora biti. Dvostrukih odluka je vec bilo masu. U jednom trenutku je nesto u redu, a da bi kasnije bilo drugacije; par primjera sa McLarenom iz 2007. i 2008. Ali ako su jos neki kaznjavani zbog gluposti, onda realno gledajuci i ovo zasluzuje kaznu.
#590 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
ova formula ode u TPM.... svaku utrku skoro suci moraju revidirat. ne smiješ ovo , ne smiješ ono... danas ne smiješ ni pritisnit protivnika odma kazna jer mu nisi dao prostora da normalno vozi... viču vettel kriv što je lupio butona... po meni nije, probao ga je obić , ovaj zatvorio, on probo na drugu stranu i frkne, fizika , jbg. i dobije kaznu za nešto na što ne može utjecat... stvarno su vozači postali plačipičke.... nemoj mi ga vako , nemoj nako... de me obiđi kad odem u boks.... zato imamo sve dosadniju formulu i uvijek molimo boga da padne kiša jer očito samo onda možemo imati uzbuđenja jer se nitko ne usudi više obići osim ak nije brži za 20km/h na ravnini od 6 kilometara.... baš me zanima što bi bilo da mu je seb puhao konstatno za vratom ma mjenjaču? i button napravi grešku...jel bi i onda okrivili seba da je utjecao na koncetraciju gumbeka pa je eto mogo poginit prilikom izljetanja . ne bih se čudio da i to uvedu kao pravilo..... Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 04.09.2010. u 12:00. |
![]() |
![]() |
#591 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#592 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Glavno da je on sebi upropastio utrku... Ne smijem ni pomisliti kaj bi bilo da je umjesto Vettela bio jedan drugi vozač (čije ime nebumo spomenuli ![]() Doživotni ![]()
![]() |
#593 |
Premium
|
Ovo sa Vettelom je isključivo vozačka pogreška. Naravno da se nije namjerno zabio u Dugme ![]() ![]() ![]() ![]() Nitko Alonsa ne izbacuje iz utrke, on to sam radi ![]() Ove se utrke pretvaraju u nešto zbog čega sam odavno odustao od igranja košarke sa određenim ljudima. Da razjasnim, za svaku pi*dariju su vikali faul i meni dopi*dilo, a vjerujem da je tako i vozačima kad treba obič nekog. Mislim da većini uopće ne pada napamet obilazit jer se boje da nešto zeznu i budu kažnjeni. Osobno mi idu na živce oni koji mogu sve nekaznjeno a njima nitko ništa ne može. Po meni je npr. Sutil trebao ostat na stazi, pa nek ga proba netko izgurat. Nevjerojatno je kako se svi miču, pogotovo na ulasku u zavoj. To me najviše iritira. Voze paralelno, samo pol metra desni kasni za lijevim, dolazi desni zavoj, obojica koče i desni se makne jer kao ne može obič. Treba ostat čvrst par puta i zakucat se tako u nekog, kakva god kazna bila, drugi put će mislit malo prije nego nekog pokušaju izgurat van. Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 04.09.2010. u 20:51. |
![]() |
![]() |
#594 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#595 |
Premium
|
Zato smiley na kraju. A usput, prva stvar koja se lomi je do sada bila ovjes. Obično piruete koje završe u zidu rezultiraju slomljenim krilom i ovjesom, a rijetko hladnjakom. Ja sam zato išao analogijom: ako je Alonsov ovjes izdržao Rubensov udarac, trebao bi i ostatak bolida izdržati. A raspravljati o tome bi li izdržao ili ne, ne mogu jer ne znam apsolutno ništa o tome kako je dizajniran koji bolid, osim činjenice da je vozačev dio čvrst za popi*dit ![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Razlika među njima dvojicom u poretku je inače samo 4 boda a u konstruktorskom dijelu 1... Da je (onaj čije ime nebum spomenul ![]() ![]()
![]() |
#597 |
Premium
|
#598 |
Super Moderators
|
#599 |
Premium
|
#600 |
Premium
|
Po tvome onda 10% vozaca je ok. Ostalo je varanje. Onda krivi sport gledas je jer u F1 vec duuuugo nema fair playa... Jos dok dede nije ni bilo.
|
|