Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 31.08.2010., 08:45   #571
Dambo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Dambo je offline  
Staro 31.08.2010., 10:38   #572
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007

Rino je offline  
Staro 31.08.2010., 10:54   #573
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Da...uopće nisam skužio dok sam gledao prijenos, a vjerojatno ni suci nisu vidili a i režiser nas je poštedio toga =)
mitra je offline  
Staro 31.08.2010., 11:08   #574
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
hehe

dobra fora. bilo je mokro pa mu je bolid malo proklizo
zgmmax je offline  
Staro 31.08.2010., 11:33   #575
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Najbolje je Ukor , jel ne znam dal postoji pravilo za ovaj slucaj

LH je radio svakojaka sranja pa je izlazio samo sa ukorom, tak da bi ovo bilo pravedno i za njega
zgmmax je offline  
Staro 31.08.2010., 12:20   #576
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Citiraj:
pravila se mogu naći na netu pa ih detaljno prouči.
neda mi se sada kopat jer ih ima milijun

Citiraj:
naravno da se mora Hamiltona malo zakačiti, jelda? što ćemo onda reći za Šumahera? dobro da još uopće smije voziti kakva je on sranja radio.
ako nisi skužio, ja sam rekao da bi bilo pravedno da se ne dogodi ništa, pa čak ni ukor.
A gle, u vecini slucaja je za svoje poteze dobivao cudne kazne.

Uglavnom dok je Max bio na celu FIA su svi vozaci kaznjavani gotovo jednako (ne zelim sada ulaziti u rasprave za vrijeme dominacije ferrari-a), a sada kada je Todt vozaci se kaznjavaju sareno, nisu dosljedni sto se tice kazni, za iste prekrsaje se daju razlicite kazne.

Navijac sam Ferraria ali mi nije jasno zasto je ono pustanje Alonsa ispred Vettela u drugom ulasku u box nije kaznjeno, dok je prije 2-3 trke bio isti slucaj pa je bilo kazne. Barem mogu opaliti kaznu momcadi, a o tome nema rijeci nigdje.

Necu vise o kaznama i kaznjavanju jer ce to samo potaknut svadje

Da se vratim malo na trku. Prije nesrece Masse u madjarskoj prosle godine je on vozio dobro, trudio se i osvajao vrijedno bodove. Poslje nesrece i dok je trajao njegov oporavak je govorio da ce cak biti i bolji, ali od pocetka ove sezone njegove voznje izgledaju sterilno, gotovo da i nije ulazio u dvoboje, kao da je vozio taman onolko kolko treba da nema opasnosti od onoga iza.

Jako se puno promijenio kao vozac i vidi se da nije na istom nivou kao i prosle sezone. Ak ce sljedece sezone biti isto takav mislim da ce se od pocetka znati ko ce biti broj 1 u momcadi.

Biti ce ovo do kraja napeta sezona jer LH zeli drugi naslov, a MW zeli sigurno pokazati balavcu, a i cijelome Red Bull-u ko je prvi vozac i sigurno nece olako prepustiti LH da mu preotme naslov prvaka.

Ovim ostalima se mora desiti cudo u preostalih 6 trka da mogu doci do naslova prvaka, al kakva je cijela sezona cudna mozda i Massa bude prvak
zgmmax je offline  
Staro 31.08.2010., 13:17   #577
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

To je sranje sa pravilima koja nisu definirana do kraja + suci koji su svaku utrku drugaciji=desava se to sta si opisao.

Ja sam isto da se racing incidenti puste na miru, pa i bit trke je da se prestize, a ako ti svako iole "musko" prestizanje di netko malo zakaci travu/otpadne mu dio bolida ides kaznjavat ce se desit da nece biti pretjecanja jer vozaci nece riskirati da budu kaznjeni.

Valjda ce od sljedece sezone oki plocu sto se tice pravila i kaznjavanja jer u ovoj se zoni je bilo previse "sumnjivih" sto se tice kaznjavanja. neki su kaznjeni preblago neki prestrogo.
zgmmax je offline  
Staro 31.08.2010., 20:36   #578
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
U drugom slučaju, Šumaheru za namjerno guranje u zid Rubensa na ravnom bi kaznio crnom zastavom za tu utrku i još bi dobio ban 2 iduće. onakve stvari se ne rade. na kraju je dobio grid 10+, to je recimo bila preblaga kazna za ono šta je on napravio.
Sto volim ovakve komentatore u bijelim rukavicama formule 1.
Da nema "takvih" vozaca formula bi bila onakva kakve se svi pribojavamo = dosadna.
Utkivanje je opasan sport, prihvatite.

Vrhunski vozaci su takvi kakvi jesu nekolegijalni, sebicni, narcisiodni itd.., kome to smeta neka gleda drugi sport.

Zato ce Massa i Rubens uvijek biti drugi vozaci...

Po nekima je najbolje da se vozi ukrug 70 krugova, da se lakse zaspi nedjeljom...
Staro 31.08.2010., 20:56   #579
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
ti i Clown bi bili prvi koji bi zazivali KKK
O čemu ti? Kakav KKK?

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline  
Staro 31.08.2010., 20:59   #580
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
to je moje mišljenje, meni tvoje opravdanje ne treba. da se dogodilo da je opet neko nastradao uz stazu ko oni siromaci u Monzi i Australiji kraj staze, baš me zanima koja bi onda pjesma bila.
nije poanta priče u opasnosti, nego u NAMJERNOM GURANJU DRUGOG VOZAČA NA ZID pri brzini od 300km/h. to se jednostavno ne radi. u ovom slučaju je to bio MS. da je to bio bilo tko drugi, ne bih mjenjao mišljenje.
no, zanima me da je to napravio Hamilton ili Alonso, ti i Clown bi bili prvi koji bi zazivali KKK, a neki ostali bi Drug Španca htjeli obesit za jaja no kad to radi MS, onda je to mkay ccccccc...
To su u F1 radi vec mnogo godina..
Mislim da je cak negjde Berger izjavi da je to u jegovo doba bila normalna pojava....
Staro 31.08.2010., 21:01   #581
Doink the Clown
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Citiraj:
inkviziju prema Hamiltonu. koliko se sjećam, neko od vas je izjavio da ga ne voli jer je tamnoput. no nema veze, nemoj se odma jaditi, zejebancija je bila
Malo provjeri prije prozivanja nekoga, ja ni jednom na ovom forumu nisam nikakav post na temu rasne diskriminacije napisao niti aludirao takvo nešto.

Staro 31.08.2010., 21:18   #582
Doink the Clown
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Citiraj:
uuuu, al smo uvredljivi mea culpa...
Sve OK, samo ne volim kad me se spominje u kontekstu s kojim nemam veze, tako bi i ti reagirao siguran sam
I btw. nije mi nimalo simpatičan Hamilton ali to nema nikakve veze s bojom kože nego tako, nema mi karakter prvaka jednostavno

Staro 31.08.2010., 23:56   #583
tomekk82
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2006
ja bih htio rec da se ne slazem s tim da se ovakve situacije s masom na startu ne kaznjavaju. jer ak kaznjavaju prerani start onda bi trebali i ovo. i da, to direktno utjece na poredak jer od ovih prvih par auta svi su tu negdi bili po brzini i niko nije mogao nikoga prec na stazi (bilo je nekih pretjecanja al ipak ne puno). tak da to je moje misljenje.

a kaj se tice ovih race incidenata, ajd mozda to nebi trebali kaznjavat (ili mozda blaze tipa +10s ili tak nekaj).

e sad moje pitanje: ono kad je alonso na autobusnoj stanici preticaval (ne znam sad tocno koga) i vozili su se usporedno do ciljne ravnine tj. to zadnjeg rubnjaka pred ravninu pa je alonso isel na rubnjak i izgural jadnika, kaj nebi i to trebali kaznit. ili bi kaznili da je taj ostal na stazi i sudaril se s alonsom. jer kolko se sjecam bili su tu negdi, mozda metar razlike. ajd ak se neko tocnije sjeca nek napise, mozda sam i ja nekaj pobrkal...
tomekk82 je offline  
Staro 01.09.2010., 07:39   #584
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Kaznili ga ili ne, svejedno je, ali nema veze što je snimka amaterska. Pa nije ga tip namontirao da stoji tako, ipak je Alonso varao, a onaj potez sa force indijom je bio ista star sto je i msc napravio. Dobro, ne baš potpuno ista, ali tu negdje. Po meni se Sutil (mislim da je on bio) nije trebao micat, pa nek vidimo koliko se Alonso želi zabit. Bili su skoro točak uz točak, a po pravilima ne smiješ zatvarat nekog tko ti je prešao pola dužine auta. Ipak je Sutil išao na onu foru, pusti budalu, je*es kaznu Alonsu, kad će me izbacit iz utrke. Kao što je i Button silno profitirao Vettelovom kaznom .
D1viry je offline  
Staro 01.09.2010., 09:23   #585
tomekk82
Premium
Moj komp

dobro, slazem se sa tim da naknadno kaznjavenje za tih 2m nije potrebno al opet ak suci gledaju sve vozace za prerani start onda bi trebali i gledat njihove pozicije. pa nije valjda jedan sudac za sve njih!!??

a za alonsa i sutila (da brijem da je on bil) je baš bed, uvijek te sileđije pobijede. trebal je sutil njega zakačit pa se ti bori onda za naslov, bilo je takvih slučajeva dosta kroz godine i uvijek isto: ovi iz jadnijih momčadi odustaju. u biti baš bi trebalo malo takvih incidenata pa da se pošoraju, onak kak je msc tel koltarda
tomekk82 je offline  
Staro 01.09.2010., 23:17   #586
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Evo nešto o Massi u Spa...LINK

IMO FIA treba poraditi na kontroli...

Rino je offline  
Staro 02.09.2010., 18:14   #587
tomekk82
Premium
Moj komp

Citiraj:
mene je najviše strah da sada neko ne kaže: "jel vidite zašto želimo maknuti Spa iz kalendara? zato šta ni senzori za start ne rade kako treba i očigledno varanje je prošlo nekažnjeno"
ovako i onako imaju stazu i lokaciju na zubu i prete zatvaranjem razne zelene udruge.
ja se nadam da nece maknut, pa ta staza je jedna od boljih!
tomekk82 je offline  
Staro 02.09.2010., 20:05   #588
kian
Premium

kian's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
kian je offline  
Staro 03.09.2010., 11:33   #589
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ma nema od toga ništa. Sad je Monza, ne smije se Massu kazniti

Čarli Vajting je ono što je nekad Maks Mozli bio Berniu - oruđe za manipuliranje. Kako veliki gazda kaze, tako mora biti. Dvostrukih odluka je vec bilo masu. U jednom trenutku je nesto u redu, a da bi kasnije bilo drugacije; par primjera sa McLarenom iz 2007. i 2008.
Ali ako su jos neki kaznjavani zbog gluposti, onda realno gledajuci i ovo zasluzuje kaznu.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 03.09.2010., 13:42   #590
snorky_vk
Premium
Moj komp

snorky_vk's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ova formula ode u TPM.... svaku utrku skoro suci moraju revidirat. ne smiješ ovo , ne smiješ ono... danas ne smiješ ni pritisnit protivnika odma kazna jer mu nisi dao prostora da normalno vozi... viču vettel kriv što je lupio butona... po meni nije, probao ga je obić , ovaj zatvorio, on probo na drugu stranu i frkne, fizika , jbg. i dobije kaznu za nešto na što ne može utjecat... stvarno su vozači postali plačipičke.... nemoj mi ga vako , nemoj nako... de me obiđi kad odem u boks.... zato imamo sve dosadniju formulu i uvijek molimo boga da padne kiša jer očito samo onda možemo imati uzbuđenja jer se nitko ne usudi više obići osim ak nije brži za 20km/h na ravnini od 6 kilometara.... baš me zanima što bi bilo da mu je seb puhao konstatno za vratom ma mjenjaču? i button napravi grešku...jel bi i onda okrivili seba da je utjecao na koncetraciju gumbeka pa je eto mogo poginit prilikom izljetanja . ne bih se čudio da i to uvedu kao pravilo.....

Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 04.09.2010. u 12:00.
snorky_vk je offline  
Staro 03.09.2010., 18:59   #591
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor snorky_vk Pregled postova
ova formula ode u TPM.... svaku utrku skoro suci moraju revidirat. ne smiješ ovo , ne smiješ ono... danas ne smiješ ni pritisnit protivnika odma kazna jer mu nisi dao prostora da normalno vozi... viču vettel kriv što je lupio butona... po meni nije, probao ga je obić , ovaj zatvorio, on probo na drugu stranu i frkne, fizika , jbg. i dobije kaznu za nešto na što ne može utjecat... stvarno su vozači postali plačipičke.... nemoj mi ga vako , nemoj nako... de me obiđi kad odem u boks.... zato imamo sve dosadniju formulu i uvijek molimo boga da padne kiša jer očito samo onda možemo imati uzbuđenja jer se nitko ne usudi više obići osim ak nije brži za 20km/h na ravnini od 6 kilometara.... baš me zanima što bi bilo da mu je seb puhao konstatno za bratom ma mjenjaču? i button napravi grešku ? jel bi i onda okrivili seba da je utjecao na koncetraciju gumbeka pa je eto mogo poginit prilikom izljetanja . ne bih se čudio da i to uvedu kao pravilo.....
Bravo je offline  
Staro 03.09.2010., 21:12   #592
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Vettel JE glavni i odgovorni krivac za taj sudar, no to nije trebalo kazniti prolaskom kroz bokseve. Ionako mu je dovoljna kazna ta što si je time upropastio utrku
A ionako je Buttonu i McLarenu dovoljna nagrada kaj ih je naguzio presvetli Vettel pa su popušili bodove i pojedinačno i konstruktorske

Glavno da je on sebi upropastio utrku...

Ne smijem ni pomisliti kaj bi bilo da je umjesto Vettela bio jedan drugi vozač (čije ime nebumo spomenuli)...već bi se diljem neta pisala peticiju za black flag.

Doživotni

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 04.09.2010., 20:26   #593
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Ovo sa Vettelom je isključivo vozačka pogreška. Naravno da se nije namjerno zabio u Dugme(Buttona), ali morao je znati da će izgubit kontrolu kad je tako blizu a radi tako nagle pokrete. Nije mu bolid niti jedan posto kriv. Sad, što se tiče kazne, ona je Buttonu nebitna kad je ispao iz utrke. Jebga, trebali su napravit čvršći bolid, kao ferrari na primjer. Mislim, realno je za očekivati da će se netko zakucat u tebe, pa to su utrke. Da se tako zakuco u Alonsa, ovaj bi vjerojatno samo obrisao prašinu s kacige i nastavio vozit .
Nitko Alonsa ne izbacuje iz utrke, on to sam radi. Isto tako je i on mogao nekog pokupit kad je izletio. Racing incident i točka.
Ove se utrke pretvaraju u nešto zbog čega sam odavno odustao od igranja košarke sa određenim ljudima. Da razjasnim, za svaku pi*dariju su vikali faul i meni dopi*dilo, a vjerujem da je tako i vozačima kad treba obič nekog. Mislim da većini uopće ne pada napamet obilazit jer se boje da nešto zeznu i budu kažnjeni.
Osobno mi idu na živce oni koji mogu sve nekaznjeno a njima nitko ništa ne može. Po meni je npr. Sutil trebao ostat na stazi, pa nek ga proba netko izgurat. Nevjerojatno je kako se svi miču, pogotovo na ulasku u zavoj. To me najviše iritira. Voze paralelno, samo pol metra desni kasni za lijevim, dolazi desni zavoj, obojica koče i desni se makne jer kao ne može obič. Treba ostat čvrst par puta i zakucat se tako u nekog, kakva god kazna bila, drugi put će mislit malo prije nego nekog pokušaju izgurat van.

Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 04.09.2010. u 20:51.
D1viry je offline  
Staro 04.09.2010., 20:34   #594
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Jebga, trebali su napravit čvršći bolid, kao ferrari na primjer. Mislim, realno je za očekivati da će se netko zakucat u tebe, pa to su utrke. Da se tako zakuco u Alonsa, ovaj bi vjerojatno samo obrisao prašinu s kacige i nastavio vozit .
Razlika je kad te netko udari u zadnju/prennju gumu i kad te zvekne drito u hladnjak i probusi ga, tako da ti ova usporedba o cvrstoci bolida ne stoji bas .
Staro 04.09.2010., 21:03   #595
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Zato smiley na kraju. A usput, prva stvar koja se lomi je do sada bila ovjes. Obično piruete koje završe u zidu rezultiraju slomljenim krilom i ovjesom, a rijetko hladnjakom. Ja sam zato išao analogijom: ako je Alonsov ovjes izdržao Rubensov udarac, trebao bi i ostatak bolida izdržati. A raspravljati o tome bi li izdržao ili ne, ne mogu jer ne znam apsolutno ništa o tome kako je dizajniran koji bolid, osim činjenice da je vozačev dio čvrst za popi*dit.
D1viry je offline  
Staro 04.09.2010., 21:15   #596
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
ettelov potez nije zaslužio kaznu. i u ostalom, pitanje je koliko je tu Vettel kriv, a koliko Red Bullovo presavitljivo krilo
Rezultat je isti-Vettel se vratio u utrku a Button i McLaren su popušili bodove.
Razlika među njima dvojicom u poretku je inače samo 4 boda a u konstruktorskom dijelu 1...

Da je (onaj čije ime nebum spomenul) tak pobral Vettela ili Hamiltona uopće ne sumnjam da bi tema imala bar dvije stranice više nego kaj ima

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Jelc je offline  
Staro 05.09.2010., 09:23   #597
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
imaš pravo. i opravdano bi bila, jel matori švabo je u jednu ruku i poznat po tome. 1994. mu je prošlo pa je dobio prvenstvo, no 1997. su ga ipak bannali tj. popio je DQ za sezonu i završio sa 0 bodova
Decki tako se osvajaju naslovi, a ne igranjem u pjescaniku...
Staro 05.09.2010., 15:05   #598
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
imaš pravo. i opravdano bi bila
Ma, to je izvan svake sumnje

Jelc je offline  
Staro 05.09.2010., 16:20   #599
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
Namjernim zabijanjem u bržeg vozača u zadnjoj utrci???
Sredstvo opravdava cilj.
Zato su takvi vozaci prvci, a ostalima se svi smiju...
Staro 05.09.2010., 18:08   #600
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
Znači, OK ti je varanje u sportu? potkupljivanje sudaca u nogometu, zabijanje u druge u motorsportu, doping u atletici i plivanju... sve u svemu je to isto.
svaka čast. ne trebaš mi više ništa dalje reći
Po tvome onda 10% vozaca je ok. Ostalo je varanje. Onda krivi sport gledas je jer u F1 vec duuuugo nema fair playa... Jos dok dede nije ni bilo.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na