|
![]() |
#421 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
3 radnika su bolja za oko 15% nego 2, ali se isplati jer ih onda možeš prebacit na novu ekspanziju i dobit eco boost puno brže nego da si radio sa 2 i onda gradio workere u toj novoj bazi.
![]() |
#423 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ha popravio sam tehniku (ispolirao je online protiv ljudi) zdrobio sam maloprije ghovno od kompa na VH ko žohara, prvo sam mu pomeo one seronje koje mi je poslao a onda sam odšetao s armijom u bazu i pomeo sve kaj je imao u njoj...
![]() |
#425 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Kupis 22" pa ti nece bit prelosa ![]() ![]() Bacio sam do sad jedno 30ak partija 3v3, to mi je definitivno najveci gust, 1v1 mi je truba, 2v2 je super, al' 3v3 je prava klaonica ![]() I neki generalni zakljucak je da se vrlo rana agresivnost isplati, rulja se uhlači u gace i krene igrat defanzivnije a to je popusena partija vrlo cesto. I danas smo prvi put popusili triple ghost triple nuke medju radnike (tzv. peonka), ali pobjedili svejedno ![]() ![]()
![]() |
#426 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Suit up!
|
Evo 2 neloše partije protiv platinum igrača. Jedna 1v1 protiv #1 platinuma i jedna 2v2. http://www.megaupload.com/?d=5ETVE8NS ... i jedna komična ![]() http://www.megaupload.com/?d=RWTJ2VOC
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 15.08.2010. u 01:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ljudi pravac jubito i pregledajte snimke nekih od najjacih igraca danasnjice.. kopiraj i prilagodi svom stilu i nikakav AI te nece zahebavati... i vjezba na netu i ak nisi tele za strategije lako pobjeduje par igraca koji se isplate pogledat: white ra the little one idra dimaga kanali di ima dobrih snimki meceva: http://www.youtube.com/user/HuskyStarcraft http://www.youtube.com/user/day9tv http://www.youtube.com/user/HDstarcraft?feature=chclk pogledajte si partije i pokusajte skuziti zas se to radi cemu vodi itd. 1v1 zahtjeva najvise skilla kad to savladas lako ides dalje ![]() ako je ko za igru nek me doda: id:amos 332 |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
to sam i ja mislio dok nije dobio po njonji od idre u finalu king of the beta, makar sam ocekivo da bu tester dobio jer ga je dobio 2 zadnja puta kad su igrali :P e da ko oce halat nek me doda ezzzz 953
![]() |
#433 |
Suit up!
|
Da budemo iskreni, trenutni SC2 igrači su daleko ispod levela Brood War igrača, i praktički svatko može doći do diamonda ako se malo potrudi. Što možda i nije loše ![]() Evo baš smo bashali nekoliko diamond 2v2 igrača prijatelj i ja večeras ![]()
![]() |
#435 |
Premium
|
nije tak tesko upast u dimond ili plat ligu pogotovo 2v2 il tak nes jer se turniri i sve vrti oko 1v1 pa nema tolko ugiranih 2v2.. tesko je biti pri vrhu i odrzat se visim ligama a 1v1 je vec druga prica.. makar neshvacam taj faking sustav, naime upo sam u gold.. i odigro sam 22 1v1 partije 13win 9 lose al su mi SVI protivnici bili platinum liga ![]() najbolja provjera skilla je ustvari da se prijavite na neki od turnira sto se tjedno odrzavaju i vidit kako prolazite na njima ![]() a i nagrada od 100€ je primamljiva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#439 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo vam link na jedan meč (u četiri dijela, komentira HD). Pogledajte ovo do kraja, partija je trajala nešto više od sata. Ne želim vam spojlat kraj, ali ću reć samo jednu stvar. Kraj je EPIC. http://www.youtube.com/user/HDstarcr.../3/qEV9niTmeOU |
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Premium
|
najbolje mi je kad se dopisuju i neznaju kaj bi sami sa sobom totalni win ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Beskorisna bitanga...
|
Ova igra je totalno smeće ako pokušaš BILO ŠTO osim gomilanja hordi nemaš šanse, mislim pa u ku*** krasan imali su 10g da naprave neko poboljšanje u tome...
![]() |
#443 |
Premium
|
errr ne?... evo ti nakucaj miljon hidri il sta os i ja to srezem sa duplo manjom vojskom ![]() treba imati i micro i macro ![]() isto onda mozes rec za sc1... |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Beskorisna bitanga...
|
Da to i govorim, probao sam valjda 20 raznih varijanti i NIKAD ne upali NIŠTA osim gomilanja, nevjerojatno... Jedino kaj je bitno da gomilaš pravu mješavinu i sve ostalo je nebitno nema taktike za pobjedu sa par jedinica protiv armije, osim ak neko nema same zealote a ti dođeš avionom...
![]() |
#446 |
Premium
|
a gomilanja jbga nece ti pomoc ak napravis 20 jedinica i onda 20min u igru pokusas dobiti... i kad nagomilas pravu mjesavinu moras dobro odigrat s njom.. tj micro! istina bog terani su malkice OP sada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
@yedwy Pogledaj si malo replayeve imaš stotine primjera kad slabija vojska pobjeđuje jaču s dobrim microm ili dugoročno oslabi protivnika i na kraju mu to donese pobjedu. Pošto igram protossa najbolje primjere mogu dati za njih. Recimo dobro korištenje force fielda od sentry-a čime rascijepaš protivničku masu, pa halucinacije koje sisaju dmg. High templari s psionic stormom koji odlično rade protiv mmm i mase zergova. Pa Dark templari ako protivnik ne napravi detektore ili banshee kod terrana. Pa recimo korištenje harrasa s iskrcavanjima ili warpanjem u protivničku bazu. Pa recimo za protosse smrtonosni emp koji ti od horde uber ratnika napravi pizdeke koji ili moraju bježati ili umrijeti... Gle opet ne mogu se tu neka pretjerana čuda dogoditi ak te protivnik outmacroa za 50 fooda ili ak ti dođe s nečim za što nisi spreman. Evo recimo moj meč protiv jednog platinum igrača išao sam na fast expand na jako maloj mapi, on je naravno bio toga svjestan i htio me brzo ubiti napravio sam zid s zgradama i 2 cannona i imao par stalkera dok je on imao masu marinaca i maraudera. i dok me on napao warpao sam mu 3 zealota u bazu i pobio skoro sve scv-e možda da se nije povukao bi pobijedio(stvarno male šanse, ali bar bi imao šanse) ali povukao se i to mi je dalo vremena da napravim nekoliko immortala i pregazim ga. Njegova ekonomija je bila totalno uništena a ja sam sjedio na 2 baze tako da nije imao teoretske šanse za pobjedu. Budem uploadao ak nađem replay. |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
odi na gosugamers com i skini par replayeva i vidi kako se to rijesava. mogu reci da u 70% slucajeva dobijem sa manjom vojskom...
![]() |
![]() |
#449 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#450 |
Beskorisna bitanga...