|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Dekodiranje TV signala s TV tuner karticom
Sjetio sam se da sam pred par godina u Vidiju u nekom testu TV Tuner kartica procitao za jednu karticu da je to jedna od onih s kojom se mogu dekodirat satelitski programi... E sad... ja ne bi dekodirao satelitski program, ali imam kablovsku i na njoj kodirani HBO... koji bi mogao gledat za 52 kune mjesecno... a to je malo previse za jedan program... Da li bi mozda neki TV Tuner to mogao dekodirat? Mozda Leadtek WinFast TV 2000XP RC/Deluxe/Expert? Citao sam par reviewova i dosao do zakljucka da je to najbolja kartica za te novce, ali nigdje nisam vidio da spominju dekodiranje TV signala... Zna netko nest o tome? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
HBO je enkriptiran u Dalvi-ju.. Ne postoji softverski dekoder, nazalost ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
To kaj si čital prije 2 godine odnosilon s ena analogne kodirane programe kojih danas nema više...
__________________ |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() HBO je analogno kodirani program u Dalviju i kao takav se distribuira putem DCM-a, Adriatic Kabla, Antene JD i jos nekoliko zanemarivih kablovskih operatera. Softverski dekoder ne postoji (barem ne neki upotrebljivi), tako da za sada jos nista. Sto se tice Private Gold-a i Private Blue-a, on se emitira nekodirano u prosirenom paketu (barem na DCM-ovoj mrezi).
![]() |
![]() |
#6 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
... vjerujem da postoji dobar razlog zasto sam vidio gro oglasa za "Cable descramblere" po $100njak . Ipak, da se moze softverski, nebi li svi skinuli program i dekriptirali ![]()
![]() |
#7 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
ako se moze rijesit tako garant se moze rijesit i software-ski samo je pitanje da li neko ima volje to radit da bi drugi besplatno koristili