|
![]() |
#1 |
Never Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
(riješeno) Kursor mi bježi za vrijeme tipkanja
Naslov sve kaže... Dok tipkam text kursor se sam pomjeri...bilo gdje: na pocetak recenice, sred, i tu se nastavlja tipkanje. Moram stat, brisat i pomjerati kursor nazad na svoje mjesto. To se događa u browserima (IE, Opera, Firefox),...probala sam u notepadu i tu je ok. Dell Inspirion 1525. Windows XP SP3. U cemu je problem...jel tko zna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koristiš touchpad ili vanjski miš? Probaj isključiti notebook, izvaditi bateriju, pustiti ga tako jedno vrijeme bez baterije, obriši touchpad nekom vlažnom krpom, onda vrati bateriju i uključi notebook. Ako je pak vanjski miš u pitanju, koji je tip (kuglica, optika, laser)? Očisti kotačiće ili leću i provjeri da nema dlačica.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Never Registered User
|
Hvala na brzom odgovoru.. Koristim vanjski miš. I miš je optički, radi ok na drugom komp....al ipak cu ga provjeriti . Nekako imam osjecaj da je do tipkovnice..kao da je preosjetljiva na pokret...ako to moze bit uopce. Pored svega ostaviću lap bez baterije preko noći..pa se javim sutra opet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Onda isključi touchpad pa vidi hoće li se problem ponoviti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Never Registered User
|
je, kad bi znala di se isključuje touchpad. ![]() jer ga ne mogu nac u control panelu. idem proguglat. Citiraj:
Citiraj:
evo ovo je prvo sto tipkam od sinoc na ovom lapu, i opet mi se događa dok tipkam ovaj post. Preiritantno. Zadnje izmijenjeno od: Female. 15.08.2010. u 23:05. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Never Registered User
|
Citiraj:
Pokušala u Device M. reinstalirati driver,..al ne vidim ga ![]() pa sam sve četiri stavke updejtirala, al nije bilo potrebno. čitala sam i ovo: http://en.community.dell.com/support.../19224746.aspx al ga nema u trayu. definitivno mi morate pomoći, poludiću s ovim.. edit: i sta mi je ono sa zutim uskličnikom,..kakva toshiba sad? Zadnje izmijenjeno od: Female. 15.08.2010. u 23:40. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
Onda disableaj jedan po jedan HID-compliant mouse, neki od tih mora biti touchpad...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
|
Ponovi onda isto i za Human Interface Devices grupu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Never Registered User
|
jesam i ništa. čitala sam i ovo: http://en.community.dell.com/support.../19255094.aspx Control Panel --> Mouse --> Dell Touchpad... kod mene uopce nema tu "Dell Touchpad" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
|
Onda odi u BIOS i isključi ga, ako ti uopće ne treba... Nemaš garanciju na notebook?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Never Registered User
|
Nemam garanciju. Osim toga u BIOS ne bih sama...čekaću nekog 'ko je stručniji. Mislila sam da ću moć nesto riješit na ovaj način. U svakom slučaju hvala domy_os i ostalima u temi na trudu. Svaka čast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
|
Čekaj, sad sam ponovo pročitao prvi post... Kažeš da je u Notepadu OK, onda nije hardverski problem. Proskeniraj komp, možda imaš neki malware. Ako ikako možeš, snimi to kretanje pa uploadaj negdje da vidimo kako to točno izgleda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Never Registered User
|
Citiraj:
poslacu log ... a za snimanje tesko sad al ok, hocu ako ne pomogne nista. a izgleda ovako: tipkam npr. post, i sve ok i dok tipkam kursor se premjesti na pocetak texta ili sredinu bilo gdje. kao da se neko igra tipkama "new tab" i "move up, down, left, right". nekad je sve mirno, a nekad se pomiče nakon svaka tri otipkana slova. evo ovaj post sad nije nijednom..cc skenam Malwarebytes' Anti-Malware-om. edit: Hijack Log Zadnje izmijenjeno od: Female. 16.08.2010. u 00:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nek pripazi, Combofix mi je znao srusit windowse kad je Kaspersky na stroju, ne uvijek ali par puta mi je dao dobrog posla. Tocnije da se "disable" / iskljuci privremeno, sto je kod recimo Nod32 jednostavno. Kazem ti, combofix ne provlacim dok ne obrisem kis.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 16.08.2010. u 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
EMP moderator
|
Zato u uputama stoji da se makne bilo kakav postojeći antivirusni software...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
st325602.dll izgleda da je bio dio neke gamadi.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Never Registered User
|
Citiraj:
povezan sa dell-om. driver za zvučnu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
EMP moderator
|
A zvuk sad imaš ili ne? Kakvo je stanje s mišem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Never Registered User
|
izgleda da bios me čeka..cc. hvala, ljudi, za sad. kasno je..nastavljamo sutra..heh. samo da ne bude na kraju : instaliraj 7icu! ![]() Noć. Stanje s mišem: isto. Kursor ne sluša.
Zvuk imam, imala i prije. evo quick scan mbam-a još (remowala sam ga): izgleda da bios me čeka..cc. hvala, ljudi, za sad. kasno je..nastavljamo sutra..heh. samo da ne bude na kraju : instaliraj 7icu! ![]() Noć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
izgleda da bios me čeka..cc. hvala, ljudi, za sad. kasno je..nastavljamo sutra..heh. samo da ne bude na kraju : instaliraj 7icu! ![]() Noć. |
Stanje s mišem: isto. Kursor ne sluša.
Zvuk imam, imala i prije. evo quick scan mbam-a još (remowala sam ga): izgleda da bios me čeka..cc. hvala, ljudi, za sad. kasno je..nastavljamo sutra..heh. samo da ne bude na kraju : instaliraj 7icu! ![]() Noć. |
![]() |
#28 |
Never Registered User
|
Nadam se da će mi to riješiti problem. Sad nisam na lapu, al kad budem skunuću tada prgramčić...i javiti rezultate. To, ako bi radilo, čini mi se najbolje rješenje jer ne zelim potpuno isključiti touchpad u biosu, vec samo da mogu neometano otipkati rečenicu. Zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Never Registered User
|
to cu moc tek veceras jer lap je tek veceras. ostavicu post tada tu. Hvala.. |
![]() |
![]() |
|
|