|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
VirtualDub, ogroman fajl nakon filtriranja ??
U VirtualDubu sam išao izoštriti jedan stari film od 700 Mb u namjeri da ga posle konvertiram u DVD format i spržim na DVD. U VirtualDubu, pod video sam uključio full procesing mode te odabrao filters, tu sam odabrao filter sharpen i kliknuo na file/save as avi. Cijeli proces je trajao oko 40 min i kad sam otvorio folder gdje je taj fajl zaprepastio sam se, velik je 46 GB ? Ako pod video odaberem direct stream copy onda mi nije dostupno filters (zasivljeno) Može li ko da pomogne |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Moras pod "Video - Compression" odabrati neku odgovarajucu kompresiju (recimo DivX), ovako ti je ostalo defaultno na "Uncompressed AVI" koji zauzima brutalnu kolicinu prostora ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kojim bi i inače pretvorio taj mali DivX file, obično ga prima većina programa... Za konvertiranje u DivX moraš imati instaliran DivX encoder, skini ga solo ili iz nekog codec packa.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
"Error na startu" je nevjerojatno detaljan opis problema ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Preporučujem ti da skineš Sony Vegas 9c Ubaciš film u njega, pridodaš nekoliko korisnih extensiona za izoštravanje slike, kada dobiš odgovarajuću sliku, ideš na render AS i staviš *.avi i uncompressed. Film će ti imat pun kufer GIGAbyta ali zatim skineš fino "TMPGEnc" i poslažeš bitrate preko Online Bitrate kalkulatora. Nakon toga će ti unkompresirani film od 200 giga imat 700mega i visoku kvalitetu. (govorim iz iskustva jerbo sam radio na taj način od običnih mobilnih snimki, dobro rezolucijske snimke) EDIT: Probaj skinuti "TMPGEnc", otvori film u njemu , taj od 46 giga i pod settings podesi BITRATE Bitrateove izračunaj online sa bitrate kalkulatorom. Znaći, koji format, koliko traje i koliko želiš da je velika datoteka i onda će ti on reći fino bitrate-ove! SRETNO |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ma znam da... zato sam i editirao i rekao mu da moze i sa TMPGEncom pokušat prekonvertirati taj file od 46 giga kada ga je već kreirao... :| da se ne J**E još jednom sat vremena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
neka ajde ![]() Nebi bilo loše da nam šibne ovaj file od 46 giga na GMAIL pa da mu ga mi konvertiramo ![]() šala AUTORU topica ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|