|
![]() |
#20221 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Za večeru kamenjarski specijalitet : mladi krumpač s korom, pečen u rolu, kalibar 4 cm i raštika s preprženim špekom i češnjakom. Počet ću govorit bez samoglasnika...Oždral sam se do bola i sad tražim mjesta za gemišt... ![]()
![]() |
#20222 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Upravo idem stavit četri kuruze kuhat za laganu večeru ![]()
![]() |
#20224 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20225 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Da. U zadnje vrijeme su kombinacije: tuna u umaku od parajza, tuna meksikana, paprika, paradajz, malo sira, aceto balsamico i malo soli. Ponekad padne piletina ili oslić. ![]() Spustil sam se na 108 kg, a imal sam 116 kg kad sam krenul s kontroliranom prehranom. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20226 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tovim se grozdjem. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#20228 |
Super Moderators
|
Danas kasni ručak, za 20-ak minuta bu gotove pizza-palačinke ![]() Ubil bum se ko zadnji sacpra ![]()
![]() |
#20233 |
Super Moderators
|
Ma obične palačinke sa malo rajčice, ribane šunke, sira i šampinjona, zarola se, premaže rajčicom i u pećnicu. Po želji se napravi još umaka za one koji vole zaljevat i ubiješ se ko njasvi ![]()
![]() |
#20237 |
Pod naletima kopita zla
|
Kak nemam. Brijal sam da ja i jelc mislimo na isto samo kaj on to zove pizza palačinke (kaj nema smisla), a ja pohane. Kad bolje razmislim poveznica mi je u banani ali eto svejedno operi đukelu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20239 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Baš sam ogladnio. Idem ubit koji komad vratine s roštilja. ![]() Pa gemišt do dva i na kutnoj u ležećoj poziciji čekam zvjezdane staze. Možda se do 4 vjutro dovlečem do žene u krevet. ![]()
![]() |
#20240 |
Super Moderators
|
Teško ti je, jelda? ![]() Ja bum isto ko i za ručak+čokoladni sa jabukama i rogačem ![]()
![]() |
#20241 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zena mi se umalo izrigala kad je vidjela sta jutros u 7 jedem ![]() 1xparadajz na kockice 3xtvrdo kuhano jaje na kockice 1xtunjevina iz konzerve, ocjeđena i isprana chilli u prahu Sve pomjesano u zdjeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20242 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Je, teško mi je. Pijemo kavu, pa na plažu. Od kiše niti "K". Vruće je za popizdit. Edit: Ovak se živi. ![]() http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=4107152
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 05.08.2010. u 12:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20244 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() Pomelo mi sig -.- Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.08.2010. u 13:36. Razlog: SPAM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20246 |
Super Moderators
|
A riba ka riba ![]() Danas paradajz-juha sa taranicom, junetina na lovački sa tri vrste gljiva (šampinjoni, suhi vrganji, lisičarke), pire i mješana (krastavci, paradajz, paprika) Za promjenu-Žuja Pšenično ![]()
![]() |
#20247 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kod mene... pizza. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#20249 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
heheh
Citiraj:
Prva je uvijek za sir i vrhnje naravno. Za ručak budu mahune s krumpirom čušpajz od jučer - ja radio i uspjelo prema kuharici + moj dodatak 2 kobasice duge kupljene u Rođo mesnici - preporuka - meni najjače kobasice za kuhanje koje sam našao.
Zadnje izmijenjeno od: mhadina. 05.08.2010. u 15:41. Razlog: tipfeleri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20250 |
Pod naletima kopita zla
|
Bio sam na degustaciji te pive prije nego kaj je išla u proizvodnju i mogu reći da je tada bila bolje nego sad kaj se prodaje. ![]() Danas. ![]() čevosi, grah-ričet + suha mesina iz toga, kuhane kolobase+senf i za kraj palačinke s home made pekmezom od žutih šljiva. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|