|
![]() |
#5671 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ajde, ajde samo vi vjezbate taj spust ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5672 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#5675 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
srijedu najavljuju kisu, petak takoder.... jedino je sugavi cetvrtak suncano ![]() ![]() nadam se skoroj promjeni vremena jer... nemam vise nista sarafat po bajku hihiiihiiii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5676 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
destro gdje u slavoniju ides? i nosis li bajk" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5677 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#5678 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
@Nik, Nekako ti se izgubio post u dnu na stranici prije, ja sam ga sad slučajno vidio. Odlično! Citiraj:
![]() Idem sad pogledati galerije Edit: prekrasno! Zaboravio sam kako je dežela lijepa ljeti. Kad sam bio mlađi, znao sam sa svojima otići (jednom nas je uvatio snijeg na rogli u 8. mjesecu ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 02.08.2010. u 21:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5679 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5680 | |
Avocado
|
Nik, fotke su stvarno odlične, stvarno je super kad uvijek kraj sebe imaš nekog za takvu vožnju ![]() Citiraj:
![]() A ništa, propuštam sljeme čini se ovaj put. Stvarno se čini da će četvrtak biti jedino sunčano, sretno vam s blatom na spustu ![]()
![]() |
![]() |
#5681 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
@ Murina & De5tr0yer Inace fotke ne mogu ni priblizno docarati prirodu kakva je u zivo. Bit ce jos voznji po tom kraju...u planu su jos 2 nove rute + Kuzeljska stena ponovno. Sto se Sljemena tice ja cu gore 1-2x sigurno u periodu od cet. -ned. , najvise ce ovisiti o vremenu...pa ako se okupi ekipa moze se racunati i na mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5682 |
Avocado
|
![]() |
#5683 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Dobrodosli su svi, cim vise to bolje...samo sto se jedva dogovorimo za Sljeme a kamoli za Kuzelj koji je 150km od Zagreba. Bitna je volja, a ne konda...iako je i ona dobrodosla ![]() Najavit cu ovdje kad mislim ici pa da vidimo hoce li biti interesenata. p.s. Cura mi preko ramena govori da najavim vec ovaj cet. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5685 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5686 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Jel ovo za sljeme? Ak je ja se prijavljujem druze ![]() Ak ce mi bike biti gotov jer danas moram odnjet da mi izravnaju 88 na zadnjem kotacu i podesi mjenjace. EDIT: Stvarno super report, i slike su isto fenomenalne! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5687 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Alo momci ![]() jel ima netko da bi iso sutra na sljeme? Vremenska prognoza za Zagreb i okolicu za 05.08.2010 Djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, a ujutro mjestimičnom krakotrajnom maglom. Navečer novo jače naoblačenje te kiša i grmljavina. Vjetar uglavnom slab. Najniža jutarnja temperatura od 15 do 17, a najviša dnevna oko 26°C. po ovome nebi trebalo biti kise ujutro |
![]() |
![]() |
![]() |
#5688 |
sto da napisem ?!
|
bit ce pun k*** ljudi gore. tako da mi se ne svida bas ideja za sutra. petak takoder mislim da ce ih biti ali puno manje nego u cetvrtak. ja sam za to da idemo u petak, subota i/ili nedjelja recimo 9 trg bi bilo ideala... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5690 |
sto da napisem ?!
|
aj, ako se ne javi nitko za vikend (pet-sub-ned) idem ja sutra s tobom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5692 |
sto da napisem ?!
|
onda nas ima ![]() u koliko je trg ?!?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5694 |
sto da napisem ?!
|
ok... 9 trg. EDIT: iza konja, bijeli norco, maxxisice itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5695 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Lepotani. Nešto si možda gruntam odraditi Zagreb-Samobor. Našao sam ovo: http://www.pedala.hr/staze/zagreb/zagsam.html Ima li netko možda aternativniji put? Nije cilj što manja udaljenost nego je cilj ostati udaljeniji od prometnih puteva. Ne bi se baš starom samoborskom vozil jer me "strah" te ceste. Lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#5696 |
sto da napisem ?!
|
to je sjeverna strana. ne ides po samoborskoj ili betonskoj. poznavajuci ona "sela" gore, po svima imas postavljenu pjesacku stazu. ali, opet imas grdi prijelaz preko autoceste. izmedu strmca i domaslovca (krecuci se po selskoj). to je ta cesta kojom prakticki dodes u centar samobora. ostatak imas pjesacku stazu i nije frka, ali mi je ovaj prijelaz uzasan. uska je cesta, prolaze ti kiperi svako malo, bus ti onuda prolazi. nije ugodno, ali je bolje od betonske svakako. taj prijelaz je mozda 1 km. cista cesta + nadvožnjak iznad autoceste. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5698 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Znači, vožnja 09:00h iza konjeve guzice se nađemo. Željac i ja smo na Norkićima ![]() Btw, dobrovoljci slobodno navalite! Što nas je više, to je zanimljivije ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 04.08.2010. u 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5700 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|