|
![]() |
#20191 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
di je taj famozni Deda u ZG? jebemu, išli smo poslovno nedavno u ZG i kao idemo nać Dedu. i naravno, jedan pametni sa nama zna di to je, kao bio je 100 puta. na kraju nas je odveo tamo u blizinu autobusnog kolodvora gdje je nekoliko fast-foodova u nizu. on je mislio da je onaj na ćošku Deda ![]() ok, jel može neko opisati lokaciju, gdje je to. ja sam seljak iz Karlovca i ne snalazim se najbolje u Gru... Zagrebu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20193 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() http://maps.google.com/maps?q=Prečko...agreb,+Croatia
![]() |
![]() |
#20194 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ima ali - kod Dede ne možete s glavne ceste nego na križanju prije sedme stanice desno pa kod Starog kotača (najbolje pogođeno mljeveno meso za roštilj u svijetu) u ulicu lijevo do kraja......... hehehe opis je točan ak se snađete Citiraj:
ili nema čokoladice do svinjice ! hehe
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 27.07.2010. u 14:31. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20195 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20196 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Jučer juha, pire, sos od paradajza i junetina. Danas juha ![]()
![]() |
#20197 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Prošli tjedan je bio raznovrstan: tuna, oslić, lignje, škarpina, orada, kineski restać (kiselo-ljuta juha, piletina u kiselo-slatkom umaku), torta od sira u torte i to i vinski gulaš. Ovaj tjedan sam započeo sa bolonjezom i mislim da bum ga jel još koji dan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20199 |
Super Moderators
|
Dovlekel sam dime dva prava domaća zigorska piceka ![]() Nogice, vratovi, vrškovi krila, trtica+jetra, srca i želučeki u jednu vrećicu pa u škrinju (taman za laganu juhicu kad zašljivi) Jednog smo razrezali za pohanje a drugi upravo dobiva jabuku u prkno ![]() Uz to šalata od krastavaca, rajčice i paprike, raženi i Žujetina ![]()
![]() |
#20200 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Danas hajdučki s brdom krumpira u rerni + salata od paradajza, krastavaca i luka. Pripremam se laganini za vikend jer me čeka u petak i subotu janjac na ražnju + tone luka + nekoliko gajbi piva s ekipom gore na Orahovačkom jezeru. Bit će to ubitačan vikend ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20201 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#20204 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
daaa...to se zove radler (sprite + pivo) i meni je predobro ![]() mislim da sam negdje jednom citala da ga piju pro biciklisti (navodno da otuda ime "radler" - njemacki) jer da je osvjezavajuce jer nije preslatko vec malo gorkasto a piva daje hranjive sastojke ![]() danas sam maznula sendvic od tune za gablec i cetvrtinu lubenice ![]()
![]() |
#20205 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ljuuuuuuuudi ![]() sad si me podsjetila sa lubenicom... da čujem u detalje recept za pijanu lubenicu. kak izbjeć da se votka nataloži samo na dnu, kako staviti, koliko dugo, di... uglavnom ništa ne znam za ispravno spremanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20206 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Uh, muka mi dođe kad samo pomislim na pivo pomiješano s biločime ![]() ![]() Uglavnom, večeras u mojoj lokalnoj birtiji party - kiflice sa šunkom po 1kn komad...ima da se smažem Karlovačkim kao živina večeras ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20207 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma kakvi miješat, ali šta ako ideš na more sa curom koja baš ne ljubi pivu, a prošle godine si solo skupio 167 pan naljepnica za nagradnu igru na moru (ne računajući pive po susjedstvu)?? šta onda dizelu moj pitam ja tebe? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20213 |
Super Moderators
|
Bolognese, široki rezanci, dvije vrste sira ![]()
![]() |
#20215 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Za rucak je bilo 5 manjih sarmi nepoznatne starosti ali bile su odlicne, a sad za veceru moram nesto konkretno jer me trening ubio, tak da bude 500g posnog sira, 170g tuna komadi, 50g kukuruza, 50g graska i dobro zalit sa maslinovim uljem da napoj bar mirisi na nesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20216 |
Super Moderators
|
Teleća jetrica na naglo (od sinoć u mlijeku), domaći pomfač i kristalka ![]()
![]() |
#20217 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zderonje moje, napustam vas. Proteklih godina sa po 4-5000 kalorija dnevno je rezultiralo ogromnim viskom kila, tako da sam od prije dva tjedna na jako niskom dnevnom unosu kalorija, i to iskljucivo iz izvora tipa piletina, riba, jaja, posni sir... Tomu sam dodao jos i dosta cardio treninga (sat i pol do dva dnevno) i prestao pusiti, pa cemo vidjeti sta ce biti. Citam vas ponekad, ali vam vise nemam sta napisati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20219 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Najbolje je kupovati friško meso koje ćeš prema receptima sam soliti i mljeti dva puta i onda raditi smjesu. No ja za to nemam vremena pa uglavnom kupim već mljeveno meso koje onda začinim prema želji. Kupim 2-3 kile miješanog mljevenog i onda ga začinim odokativnom metodom - soli, papra, češnjaka u prahu i crvene paprike (ljute i slatke po želji), mineralne vode i sitno sjeckanog crvenog luka glavicu do dvije. Takvu smjesu radim i za ćevape i za pljeske, mada češće napravim pljeske jer ih je lakše izvaljati. Isti recept koristim za pljeske sa sirom - samo napravim veće pljeske u koje tutnem malo deblju šnitu polutvrdog sira i preklopim pljesku. jebemti, odmah sam gladan ![]()
![]() |
![]() |
#20220 |
Super Moderators
|
Danas lagana hrana-izvadil sam iz škrinje hrgu zmrznutog bažula sa kobasama i špekom i ubio se ko njasvi ![]() Za navečer sam već pripremio 4 kuruze za skuhat ![]()
![]() |
|
|