|
![]() |
#20163 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Kaj fali tuni iz konzerve ( neki od dobrih brandova Interspara, Konzuma ili Lidla ) a maslinovo si možeš sam dodati. Obrati pažnju da ne kupiš komadiće već komade. Meni osobno je najbolje i najisplativije brand Aro iz Metroa. ionako su sve tuna konzerve uglavnom iz Tajlanda.
![]() |
#20164 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
danas poslastica prava ljetna... tricolore tjestenina, tuna, cherry paradajz na četvrtine i grabancijaš (može i feta ako baš mora). sol, papar i maslinovo preko i u friđ... samo se uzima veliki plavi taperver skup sa vilicom (pravi žderonja zna koji je to) i roka se drito iz kazana ![]() @panoramix... aro je odličan po meni, nisam naletio na njihovu lošu stvar, a njihovi štapići recimo su mi najjači od svih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20166 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
danas pojeo zadnje ćevape od subotnjeg roštilja, popio par pivi i bome se rasčetvorio od vrućine, da nisam na moru neznam dal bi preživio |
![]() |
![]() |
![]() |
#20167 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Upravo malo mrknuo rižota od tune. Baš je popularna u zadnje vrijeme. ![]() ![]() ![]() Malo putra i pekmeza poslije... Pa malo sladoleda od Leda... I tak... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20168 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20169 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20170 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Slazem se. Fliko deri po posnom, recimo marinero 500g u Tommy-a 9-10 kn. Sto se tice tunjevine (konzervirane), marinero u komadicima (2,50-3 kn) nekad pomjesam sa rizom, meni nelose. Ali inace koristim K Plus komade u salamuri (7 -8 kn) sa maslinovim uljem. btw. Jel ova prehrana spada u off topic? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20171 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#20173 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#20176 |
Guest
|
Tko zna. Možda gospon Dizel napuni šljive sa kajmakom :P |
![]() |
![]() |
#20178 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Cijeli dan jučer držim u jednoj ruci sondu osciloskopa u drugoj multimetra, ispred mene shema i weller, klima se muči a i ja s njom. U jednom času padne mi na pamet izmjeriti otpor plastike kutije ledovog twicea. Naravno prazne. I potrudio sam se isprazniti ju, a kad sam došao do mjerenja otpora tako mi je bilo svejedno he he he. Danas sam donio bitno pametniju odluku. Ispraznit ću je bez ideje o mjerenju he he he... ![]()
![]() |
#20180 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Kombo kick do jaja ![]() Šljivka ide poslije, tek toliko da ubijem žeđ po ovoj vrućini. To sam naučio od starih tregera sa polja - popiju pol litre brlje i cijeli dan mogu kopati ili bacati gnojivo po ovoj sunjari bez da budu žedni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20181 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
čevosi extra large porcija + jedna prazna lepinja sa masti od čevapa + kajmak/ajvar/luk combo + svaki 2 ladne karlovačke. -->
čevapara podno firme, častio kolegu ![]() ![]() ![]() danas kolega i ja --> čevosi extra large porcija + jedna prazna lepinja sa masti od čevapa + kajmak/ajvar/luk combo + svaki 2 ladne karlovačke.
čevapara podno firme, častio kolegu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20182 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#20184 |
Super Moderators
|
Idem za deset minuta sjest u svoju ljutu pilu bez klime pa do matorog na gablec ![]() Budući da je on na redu za plaćanje-baš bi se mogel i nečim finim počastit ![]()
![]() |
#20185 |
Super Moderators
|
Tijesto se diže, sir i šunku sam već naribal, izvadio masline, feferone i narezal špek i kobasicu...ubil bum se ko zadnji sacpra ![]() Desert-maline ![]()
![]() |
#20186 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
uuu danas sam experimentirao posto se u sesvetama otvorila palacinkarnica isao sam vidjeti sta ima sjela je jedan "klasicna" orasi i cokolada i jedna kulen sir i meksicki umak (moram priznati da je jako dobra kombinacija ![]()
![]() |
#20187 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Upravo se vratio sa raznjica i cevapa. Ja i frend malo zaruzili, pa ispekli rostilj kod drugog frenda u dvoristu, prije nego smo ga probudili.. neznam jel mu bio smjesniji izraz lica kad je izvirio glavu kroz prozor, nakon sto su isti pogodile dve paprike, kad je izasao i vidio nas da pecemo rostilj, ili kad je morao ic na posao, a mi ostali kod njega lezat na klupi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20188 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
žderi žderi
Kod dede ljudi. Ja sam se tamo zadnjih 2-3 godine preobratio s čevapa na punjenu pljesku. Ja i kolege smo tamo odlazili tjedno jer baš nema potrebe svaki dan i svatko je otišao pun i prezadovoljan uvijek. Ak netko ne zna to je u Prečkom kod predobrog Starog kotača (isto odličan i najbolja mješavina mesa u svemiru ali nema lepinje i malo premala količina) u uličici lijevo do kraja. Inače imam request - ako netko radi smjesu za čevapčiće i pljesku doma nek ponudi recepturu ovdje hvala
![]() |
#20189 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Bio prije par mjeseci kod Dede i satro se ko zadnja njasvi ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|