|
![]() |
#61 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() http://www.pohrani.com/f/22/H4/3sjVSK2e/p1000083.jpg Upravo slikano
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#66 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() U puli sparina i uzas. Vidi se par oblacaka al to nije to. Vakulaaaaa!
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni izgleda kao da će nas zaobići ![]() http://www.sat24.com/Region.aspx?cou...t=ir&type=loop Uglavnom, imam prijenosnu klimu koja qurca radi. Očito se termostat pokvario, pa tek toliko svako malo pukne hladni zrak u intervalima, prije je šibala non-stop. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
kišaaaaa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
U ZG-u (Dubrava) je padalo par min, grmljavina me probudila, ali je i dalje vruće za popi****. Ne znam što bih sa sobom... Jeo lubenicu, puding, voćni jogurt, pio vode... Upalio discovery i lurkam po netu. ![]()
![]() |
#71 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() A i bio sam vani kad je pocela padat, sa zadovoljstvom sam pokisnuo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Meni se kao spava, ali ništa od toga. Odigrao partiju dote, sad opet po netu... Stara uletila u sobu da spustim lojtru na terasi da vjetar ne odnese ![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 18.07.2010. u 04:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
cula se grmljavina negdje 10 do 4. napokon doslo do mene 15 do 5. sjeverac, na mahove jebeno jak, kisurina na kvadrat, grmilo jos dodatnih pola sata. nije bilo leda, samo kisa koja je padala prakticki vodoravno (nabacalo mi na ulazna vrata, negdje na 2 metra visine, imao sam poplavu u hodniku). uglavnom, sada je u kuci bla, jer je sve otvoreno ali nema bas vjetra. ali je vani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kod mene sunčano i dalje no vjetar piri za pop....tolko da mi je srušio na jednom dijelu konstrukcije vinove loze u dvorištu, doslovno je isčupao cijev koja je bila uglavljena u zidu kuće....i padne na auto ![]() Srećom pa je tek ogreban, no trebam sad nać nedjeljom tko će mi to zavariti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
evo tu u kod mene do jucer bilo vruce za popizd.. josh pogotvo ako radite sa zeljezom ![]() danas malo osvjezenja, neki neverin puse, ali doduse kuca mi je pod zemljom tj. prizemlje pa se da nekako izdrzati kad je vruce |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
ali idalje toplo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
uh kod mene u dubravi je sad odlicno!pala kisa nocas,sad je taman frisko! nek tako ostane cijeli dan i super!
![]() |
#82 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo kod nas je temp pala na laganih 30 i osjeti se olaksanje, kvad je pao na 39 temp i barem me on ne grije ![]() ![]()
![]() |
#83 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Uff, kod mene jutros oko 5 pocelo, dobro se istreslo kise. Sad je ugodno vani, vise ne pada, cak sam i kavicu na terasi popio. Jos su mi noge hladne. Bojim se kako ce zakuhat nakon ovog. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Kak je kod mene prelijepo sad ![]() Padala lijepa kisa pola sata, grmilo... Nea veze sto sam morao sve gasit, bar sam lijepo uzivao na terasi ![]() Evo u sobi sad ugodnih 25°C, vani i nize... Cak je malo prohladno.. Kak mi je komp do balkona, a sve otvoreno, sve temp pale ispod 35C.. Idem sad isprobat CPU ![]()
![]() |
#87 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
meni je prošli ponedjeljak krepala klima, tj. kompresor se nije htio zaverglat i došao odmah frend pogledat i zaključak je bio da su ili kondenzatori kompresora i ventilatora ili sam kompresor (iliti pravac smeće). dva dana kasnije došli momci sa kondenzatorima i srećom stvar proradila. no ono što sam proživio ta dva dana bez klime je neopisivo... kuća zatvorena i zamračena od ranog jutra, dođem sa posla oko 5 i u sobi 29-30c. bio sam spreman, u slučaju da se klima ne popravi, odmah u četvrtak ujutro posegnuti za morskim-fondom i kupit novu bez a i b. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@ hammer... Ma ne dolazi na Vir bez klime, ovdje je bilo zakucano na 36 zadnja dva dana. Danas je malo bura zapuhala i ugodnije je, al evo čitam da će za dva dana opet prža... A more te ni ne rashladi, katastrofalno je toplo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bemti, skurilo me sunce i kroz majicu ![]() Inače nema klime ni doma ni na brdu a bogami ni u autu ![]() Ni hardovinje ne hladim-stoji na stolu i sve si gruntam da nema smisla mjenjat im radne uvjete da ne pokrepaju ![]()
![]() |
|
|