|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Radim nocne, na poslu dere klima a dan prespavam. ![]() Ali danas sam se ranije digao i bilo je sparno za popizdit, ajme. More mi isprid kuce, al lin sam za otic se bucnit. ![]() edit: a sto se tice kompa, proc je undervoltan jer je u idleu na stocku je bilo cak 61 °C, a radije cu po ovim vrucinama undervoltat proc nego ic gledat jel frizer lipo sidi. ![]() Zadnje izmijenjeno od: zwo. 17.07.2010. u 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Propuh kad mi sunce ne tuče u balkonska vrata (poslije podne pa do navečer) i ventilator od 40cm stalno. Propuh baš i ne pomaže previše, ventilator kolko tolko. Al da ga j. Sad mi je 2 puta gore nego je popodne bilo.
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ako danas nisam skapo od vrucine onda sam spreman i za Afriku ![]() Poceo oko 16h sa sisanjem zivice visoke 2m, lojtrice i deri a sunce udara po tikvi. Nakon toga se islo malo kosit rubnjake i brdovite dijelove dvorista trimerom ( da sutra bude lakse kosilicom ) i neznas sta je gore, vrucina ili vrucina koju trimer ispusta. Za kraj sam jos i farbo malo no vec je sunce zaslo pa su me komarci zivog pojeli. Sreca pa imam bunar ![]() Komp se ( a i ja ) rashladjuje sa stolnim ventilatorom s time da sam ventilator pozicionirao u cosak stropa pa iz njega lagano pirucka po meni i radnom stolu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
Datum registracije: Nov 2009
|
uh, u prosjeku se tusiram svakih 2 sata, a izbjegavam bilo kakve pokrete osim micanja misa...stavio sam vent od 250mm da upuhuje zrak u sobu iz vana, ali nis koristi, trebalo bi skocit negdje uzet scythe slipstream od 250mm ili nesto :Đ |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Takodjer imam klimu ali ne moze se bas ohladit moja soba.. Soba na jugu cijeli dan przi sunce + ("masinerija"), imam ventilator koji me donekle ohladi, a inace se prakticira more najvise (5 min od kuce) jucer npr. bilo prevruce za spavanje pa se islo na more do 2h ujutro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Guest
|
Citiraj:
Ukratko |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#41 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
ma meni je sad super, posto je klima u sobi.. dok nisam imao klimu, selio bi se od 6. do 9. mjeseca iz sobe... potkrovlje, sa zapadne strane, samo jadnih 5 cm vune, i budis se u znoju oko 11, pola 12 najkasnije. stedio sam za klimu pun k*rac, na kraju sam skupio, i na sam badnjak isao u pevec po klimu, da ne potrosim pare do ljeta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
svi prozori ivrata preko dana zatvoreni i zamraceni i ventilator veliki sa placa mislim da je 70kn kostao i na najace u mene usmjeren i amen!bolje od klime!
![]() |
#43 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam u bauštela edišn, samo kratke hlaćice i izležavanje po laminatu sa uperenim ventom po sred ćela ![]() Inace, jucer sam frendu isao uzeti laptop na Rudeš, i sad ja cekam u haustoru da mi se lik javi jer neznam koji je njegov stan a u međuvremenu prolaze frajera 2 i furaju desktop pc nekakav i spominjuu: " stari moj...majcu necu ni komentirat..." Nisam nista skuzio dok nisam uletio kod tog frajera u stan(ocito nesto preprodaje jer ima gro toga po sobi). Ugl., znate kako izgledaju klinci kada tipa na naorijadi skacu u one fontane i to? E tako je frajer izgledao...cijedi li ga cijedi. Nije škembast ili nesto, nego jednostavno. . . kaos ![]()
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Kod mene je isto 32 stupnja, umjesto da si uzmem klimu ja si uzeo zvučnike koji imaju hladnjak, a hladnjak mi je više kao radijator koji je upaljen. Grije se dosta. Inače u drugoj sobi je osjetno hladnije, ali nije zanimljivo. ![]()
![]() |
#46 |
Marco
Datum registracije: Jun 2008
|
Hmm..ja odem malo u auto provozam se par krugova sa upalitom klimom i i eto malo se ohladim... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Montirao sam one gel uloške za prijenosni hladnjak ispred ventilatora, tak da ovaj puše preko toga. Nije bogznakaj, osjeti se razlika samo na par centimetara, a osim toga i curi voda po podu. Na kraju mi dozlogrdilo, i otišao sam po prijenosnu klimu. Nije ni to svemoguće, a i bučne su za poludit, al eto, barem se rashladi soba da mogu normalno spavat.
![]() |
#49 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Danas sam jednu krpu umočio u hladnu vodu i zavezao je na glavu u obliku marame, a drugu omotao oko vrata. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() I kod mene u stanu je 33 stupnja ali ima malo promaje pa je ok. A klima mi stoji zapakirana već 2 godine u kutiji, a jednostavno nemam volje da je montiram. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Guest
|
Citiraj:
Jos imam raspored soba u stanu da kada upalim jedinicu u hodniku hladan zrak dodje u apsolutno sve prostorije. |
|
![]() |
![]() |
#53 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
krenilo opet prije mjesec dana, stari gazda/direktor ošo u malo pritvor, pa onda na more jer je kupio firmu firminom lovom (a to je kod nas dozvoljeno zakonski i nema kriminala), a nas iznajmila nekakva Keramika Modus aka Samoborka. Pojma nemam kakvi su ti gazde i s obrzirom na protekla iskustva ne bih se uopće začudio da nas i ovi zajebu i ne isplate plaće, a robu proizvedenu odvezu.,,, No vratimo se na temu - danas kraj pogona 36 u hladu, u pogonu (kraj peći) gdje sam pol sata izdangubio sa resetom nekoliko V1000 Omron invertera - 57°C. Promijenio sam samo jednu majicu jer sam shvatio da je uzalud. Razmišljam da počem kao Tarzan po pogonu šlajsat. Gol i po lijanama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
|
Citiraj:
NO, ima tu jos jedna stvar - koliko ste masni. Nekako sam se prestao znojiti / bolje podnositi vrucinu kada sam dosao na preporucenu masu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
49%winner
|
Najgore je navečer kada u stanu ostane topli zrak, a vani taman ugodnih 27°. Da mogu spavao bi na balkonu kao što mi to radi frend. Ali ništa me više ne veseli nego ova najava bure za početak tjedna - napokon malo propuha pa makar na +30.
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
klimu imam ali je na moju žalost na drugom kraju stana tako da svako pol sata trčim soba-dn. boravak . U sobi imam vent od 40cm al ne pomaže jer imam CRT koji grije i grije ( i još malo grije ) , jedino osvježenje je noću kad sve živo otvorim i zapuše malo AKO ima vjetra šta i nije slučaj ima već par dana...ufffffffffffffffff |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
jel doslo kakvo osvjezenje gore, sjeverna hrvatska, mozda i istok? ovo sto najavljuju od srijede, mogucnost nevremena i to? kod mene nebo plavo sa nekom kao izmaglicom u daljinu, ali se vidi da nema nista na vidiku.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jug i zapad Hrvatske uvijek bude zahvaćen prije Slavonije. Ovdje je još uvijek sunce, sparina i trenutno 32°C u stanu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|