|
![]() |
#2 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Nikak, znojimo se ![]() Ja uglavnom gledam da nisam u stanu, jer sam u potkrovlju i neizdrživo je, pa rađe pobjegnem sa biciklom u grad, sjednem u kafić, pijuckam kolu i kavu i hladim se pod tuđom klimom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
I jos si nisi prebacio komp tamo gdje ti je klima? ![]() Probat cu ovo s vlaznom krpom, al ne sad, neda mi se ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Pod uvjetom da se nećete (jako) smijati, podijelit ću s vama moj sistem hlađenja. ![]() Spojio sam jedan fi 80 iz crknutog napajanja na adapter 12v da mi puše po bubrezima dok sam za lapom. Sa strane je boca poluzamrznutog soka od limuna, i pepeljara s dodatnom opremom da ne dobijem slom živaca. S obzirom da je danas neizdrživa sparina, mislim da ću posegnuti u garažu za još kojim ventom!
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Imam klimu ali sam uvijek htio isprobati nešto ovog tipa: http://www.youtube.com/watch?v=ZE7HY...os=r63DOTYjLQY |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Danas sam se oznojio na tushiranju. ![]() Idem ja jednu ljutu pizzu pojest da mi bude lakse. Znojim se i uzivam onda.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni je totalna spica, hazarderski u sobi od 8 kvadrata bez klime sa upaljenim kompom, playstationom i lcd telkom ![]() ![]() Klimu nesmijem jer imam osjetljive sinuse pa cim ju osjetim curenje nosa i slicne stvari se pocnu javljati... Nis sa sobom uvijek litru vode i deri ![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
heheh
heheheh, kod mene 32,6° , 33m od razine zemlje, u sobičku 2x2 bez otvora osim vrata, bez klime i ventialtora , osim ovih na kileru vodenog, bez odjeće (heheh) pokraj ovog čuda koje se grije još malo bolje od mene............ a 400W me grije ispred i desno od mene
![]() |
#13 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Moja kuća je inače dosta hladna, okrenuta prema sjeveru, tak da je po ljeti nije ni približno vruče kao negdje, ali to nevalja po zimi, jer moram jače grijati. U kući sad nije baš hladno, ali je čisto OK.
![]() |
![]() |
#14 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ja sam u potkrovlju i tu je pakao,dolje na sjevernoj strani milina,a o podrumu ne moram ni pričati.Već 2-3 godine razmišljam o preseljenju u ljetnim danima,al eto kako mi je laptop nedostupan nemam se volje seliti.Inače temp nije preko 20 c ondje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Vruce mi je, ali bas me briga, ljeto mi je uvijek draze nego zima kao godisnje doba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() |
#18 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
uf, onda ides u SisakNaMoru ![]() nikako. otusiram se, nakon 5 minuta ista prica. tu trabunja vec par dana onaj ventilator na postolju sta pici lijevo-desno, jako malo pomaze. imam termometar pola metra od sebe na stolu, zakucan vec par dana na 28-30°C. uglavnom, pije se nekih 4-5 litara vode na dan. cca, mozda i vise.........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
Prije Brod na moru ![]() Tam ima toliko Brođana da to nije normalno ![]() 5 litara hladne vode mi je minimum, u frižideru imam samo boce vode, tu i tamo koje pivo, salame, mlijeka i to je to ![]()
![]() |
#20 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ovo je možda i najefikasnija metoda: Po noći, kad zahladi toliko da je vani hladnije nego unutra, otvoriti jedan prozor prozor u prizemlju i na najvišem prozoru u kući postaviti ventilator neka puše zrak iz sobe prema van kroz prozor (SLIKA). Tako pumpa iz kuće vrući zrak van, a iz prizemlja vuče kroz kuću hladni zrak prema gore tako da hladi cijelu kuću (lako za zapamtiti, slično kao kod kvalitetnih caseova). Poželjeno je imati i mrežice protiv komaraca (ako ste blizu osijeka ![]() Ove nebuloze s ovlaživačima zraka možete zaboraviti jer samo u zrak pumpaju vlagu, a dok se u kući podigne temperatura bude zrak teški za disati ko u amazoni. U frižider staviti u par staklenih flaša od mineralni vode iz slavine preko noći da su spremne već u jutro. Osvježenje koje je MUST za vrućine je i lubenica iz frižidera, ultraosvježujuća te nije preslatka da bi bili žedni poslije nje. Evo, nadam se da sam nekomu pomogao podnijeti ove paklene vrućine sa par savjeta koji su provjereni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Lika-dika =) na 660m nadmorske visine preko dana naravno vruće kao i ostatak RH ali je u kući zato prekrasno i to bez klime. A spavanje tek mmmm, naravno još se pokrivam jorganom (nije neki debeli ali eto jorgan je). |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Jedva čekam da prođe ljeto, uvijek sam preferirao zimu. Zima mi je definitivno najdraže godišnje doba, pogotovo kad je vani t < -10°C ![]() More mi nikad nije predstavljalo pojam nečega, isto tako i izležavanje na plaži.
K: 7950GX2, 8800 Ultra, GTX295 Zadnje izmijenjeno od: fran123456. 16.07.2010. u 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam neki vent 400 mm zove se titanica ,a izgleda kao noctuin vent onaj s 9 krakova.Njega okrenem na 3. prema sebi i napravim propuh usput. Za sad je oke, s tim da me nforce i quad griju zdesna ![]()
![]() |
#25 | |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() inače i ja evo selim se nakon 4 godine života u stanu i sad na ugodnih 35 stupnjeva (3 vanjska zida s šit izolacijom + potkrovlje bez izolacije praktički) moram crnčiti i ubijati se...tri puta hura za mene ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni je danas prvi put ove godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Na koju foru će vuči hladan zrak iz prizemlja? Hladni zrak je teži i ima tendenciju spuštanju, za topli vrijedi obratno, tako da ne kužim što to na slici povlači hladni zrak iz prizemlja? Živim u katnici, na prvom katu, i znam da prizemlje nema nikakve veze sa prvim katom, možeš slobodni otvorit 20 prozora u prizemlju, prvi kat će svejedno imati svoju 'toplu klimu'. Puno efikasnije rješenje je otvoriti dva prozora na prvom katu, u nasuprotnim prostorijama, tako dobivaš provjetravanje (slika). Ali budimo realni, bez klime se nećemo ohladit ni na koji način. Ja osobno stavim ventilator da puše u mene cijelu večer dok spavam, u samoj prostoriji bude pakleno ali dok ventilator radi meni super. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja isto nema klime u kući i što je najgore prozor sobe gleda prema zapadu, tak da je posljepodne za popizdit. Trenutno imam jedan mali vent što puše u mene, ali čini mi se da ću morat nabavit nešto veće. Nadam se ubrzo nekom kišnom osvježenju inače se selim na sjever. ![]()
![]() |
#29 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() A šta ću ljeti? Ne mogu kožu skinut sa sebe. Inače, kod mene je cijela kuca klimatizirana, 4 klima uređaja po katu. Održavamo 20°C i nitko ne ide van, samo po hranu. ![]() Edit: A bez klime je nepodnošljivo. CRT, G92 u kućištu, i još 2 laptopa.. Nevjerojatno je koliko temperaturu laptop podigne. Mala termo elektrana.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Na poslu i u autu super jer sam klimatiziran, a kad dođem doma ubijem se u alkoholu pa ne osjećam vručinu nego samo mučninu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|