|
![]() |
#4771 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4772 | |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Barem preko ProCona tako nekako piše. Ja to koristim da napravim malo reda ako je baserape u pitanju, prvo čekam da attackeri sami očiste bazu, ali ako se nađe neki ninja koji ostane sakriven onda ga killnem. On se premjesti u svoju bazu, ne broji mu se death, nije dobio kick i mirna bosna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4773 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
'thesekiman death manhunt1986'.Naravno,u ovom slučaju ti si admin,ali izbaci to prvo neko random ime,nema veze sa administratorom.
![]() |
![]() |
![]() |
#4777 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#4778 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4779 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Da li je netko imao problem da mu FPS najednom padne na 5-10 na oko 5 sekundi i onda se sve vrati u normalu?Ovako nešto http://forums.amd.com/game/messagevi...hreadid=134131 Još dosta ljudi ima taj problem ali nigdje nisam našao rješenje,isprobao par drivera,overclock,downclock,uvijek mi se dešava sada sa 5850,oko 2 puta po rundi mi tako bude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4780 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
btw primjetio sam da mi je ping ispod 100 kako sam promjenio proc???? nisam znao da i proc ovisi o pingu.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4781 |
Guest
|
pa ping u igri ovisi, jer ne racuna samo latenciju mreze nego cijelog sistema. |
![]() |
![]() |
#4784 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Addajte me u igri i u xf -> BBC2 = NoX {CrO} a XF = noxycroatia ... igra mi ide savrseno sa HD3870 i AMD 4800 x2..... oko 40-50 FPSa......a nekad se samo spuste ispod 20....kak to rijesiti ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4785 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Mansky ima jaci komp od tvoga pa skoro pa ima slide show kak mu igra ide savrseno. EDIT: Sada sam malo gledo filmice u vezi trace darta i lik je pokazo da se trace dart moze skinut pomocu smoke nade-a ![]() Netko vas trejsa i u timu imate assaulta sa smoke nade-om on ispuca smoke u crvenu tockicu i trace nestane, obrnuto ne radi (ak se prvo baci smoke i netko ide traceat ce uspjeti) Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 13.07.2010. u 14:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4787 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
http://www.pcgamer.com/2010/07/13/ba...-coming-to-pc/ ...valjda nemože škoditi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4790 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
moze vise informacija? trebali bi na jednom serveru rijesit admine, da imaju prisptup 24/7. Znaci, trebalo bi samo instalirat Procon na svakom od racunala, i dobit pass za rcon od admina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4791 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4792 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#4793 |
Semper Fi
Datum registracije: May 2006
|
LP svima Imam problem sa instalacijom igre BF BC2, imam original cd key, skinuo sam igru preko EADM, i nakon sto se igra u cijelosti skinula ne mogu pokrenuti instalaciju iz EADM-a, skinuo sam Battlefield: Bad Company™ 2 limited edition (PC Downloadable). Kada rucno pokusam pokrenuti instalaciju napise mi slijedecu poruku: "The version of this file is not compatibile with the version of windows you're running. check your computer's system information to see whether you need an x86 or x64 version of the program, and then contact the software publisher" Driver za graficku je 191.07 Sad meni nije jasno kako igra nije kompatibilna sa win 7 x64 ultimate?? Molim pomoc!
Member of PCE 120+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: black35. 14.07.2010. u 01:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4796 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() vis da je neki lovac u mutnom ![]() ja sa svojom konfom, sve na high na toj istoj rezi i jos 4xAA i 4x(onaj drugi) pa mi se vrti oko 55fps-a a mozda i on sporo kopca neke stvari pa mu se i slide show cini ko akcijski film ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4797 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
The article published by PC-Gamer is not accurate. We are currently researching if Onslaught will be available for PC. No release date. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4798 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Trenutno sam sve smanjil do kraja i sad je reza 1024 x 768 bez AA i sve LOW na 50 fpsa..... fakat nezz zakaj je prije bilo vise ali skuzil sam da mi se proc pocel zagrijavati na 69 stupnjeva....to nije normalno ha ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4799 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Kod ove igre uopće nije problem grafička kartica, barem ne kod nekih normalnih rezolucija i detalja. Upgradeo sam sa e5200@3200 na q8400@2600 i gameplay je postao neusporedivo bolji. Jest da sam i prije imao kojih 40-50fps-a ali npr nisam prije mogao pročitati imena clanova tima kada bi prolazili pored mene, tako da to fraps možda računa kao 50fps-a, ali koliko je konstantan taj framerate to je upitno... EDIT: i otkako sam se privremeno vratio na dual core K/D ratio mi je u konstantnom padu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4800 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Jel ima tu netko da je kupio igru ili cd key preko enabave ?
Small words from a small mind. The even now your demons think of nothing but how best to cook you when you have outlived your usefulness. You are a fool among untold numbers of fools. The Imperium will show you no mercy, only death Heretic. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|