|
![]() |
#4742 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja govorim za atacamu a ne islu,sto se tice isle tu si upravu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4743 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
a trebali bi vise manje imati svi. mi smo ga stavili, ali posto vrtimo rush samo atacama je nova. offtopic: Viper, jesam ja mozda stobom uletio u neku prepirku kad sam prvi put snimio Xfire? ![]() Zadnje izmijenjeno od: thesekiman. 07.07.2010. u 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4745 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Mali tip: Kada zapnete u grmu/među grančicama,samo tražite team mate-a da baci granatu na vas,ili neka plenta C4.
![]() |
![]() |
#4746 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Mapa je meni super sama po sebi, ali balans je užasan. Odigrao sam par rundi i attackeri nisu nijednom dobili. Jednom sam vidio da su dogurali do zadnjeg stagea i tamo smo im potoslili tickete u manje od 10 minuta. ![]() Inace tenkova ima tek na zadnjem dijelu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4747 |
Addicted to music.
|
I ne samo to,već ono,medic baci medpack,sjedne na VADS i ubija me na spawnu.Tj. spawnam se,krenem rushat,dođem malo bliže ogradi/izlazu iz baze i piše taj i taj te ubio VADS-om/onaj kao minigun protiv choppera. Smeće.
![]() |
![]() |
#4748 |
Premium
|
VADS je na serveru a kojem sam bio ja bio neupotrebljiv. Konstantno su po njemu rokali snajpovi i mortari... Na sreću Atacama je i u rushu ostala raj za minere ![]() Veceras jos probam Port Valdez u conquestu... bas me zanima kako to sve izgleda na onih par uskih dijelova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4749 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4750 |
Addicted to music.
|
Ova igra postaje sve zanimljivija. Naime,bio sam defender na Isla Inocentes,imao sam 8 kill streak,odjednom - PAF! Municija = 0 i piše 'Reload',te se ne mogu micati.Pošto sam bio assault,bacim ja par ammo box-eva da vidim hoće li se pištolj/puška napuniti - ništa. Kao da sam ispraznio sve iz puške/pištolja,lol. Napravio suicid i nastavio igrati normalno. lol?
![]() |
![]() |
#4751 |
Guest
|
atacama u rushu definitivno fail. valdez u conquestu nesto manji fail, ali ipak fail. cemu conquest kad imas jedan jedini put do zastave?!? |
![]() |
![]() |
#4752 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
evo zasto su smanjili damage na AT4: Code:
Bazajaytee: RT @Demize99: AT4 was over effective in destroying armor when paired with explosive+. It was interrupting the balance of veh vs inf. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4753 |
Guest
|
ili su mogli jednostavno maknut to govno od perka. at4 je beskoristan, nemos ispucat i pobjec, sporo reloada... |
![]() |
![]() |
#4754 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Trebaju mi informacije na temu FPSa u igri... Na koliko vam MINIMALNO pada FPS? na mom q6600@3.2, 4870x2,win7 i medium detaljima pada do 28 fps kad je dosta eksplozija oko mene itd i jako me iritira a neki prosjek je 40-50fps. Doslovno mi dođe da utučem 6k kn u kupnju i7 930 konfe, ali čini mi se da bi igra trebala bolje raditi na mojoj kanti, nije baš da je toliko jadna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4755 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4758 |
Addicted to music.
|
Aj ne trkeljaj,budi sretan da ti igra radi. Ja igram stalno na 30 fpsa,ono i ti se našao bunit. ![]()
![]() |
![]() |
#4759 |
Premium
|
Nakon dugo vremena sam se opet susreo sa preočitim cheaterima. Jedan me snajpao sa Saigom ili je bio admin pa me je iz procona ubijao, ali nit bi mu čuo metak, nit sam mu vidio killcam, već bi samo padao mrtav... Drugi na istom serveru također ista situacija samo sa UMP-om, a da nešto preočito tu smrdi ubio me sa njim dok sam bio u tenku ![]() ECS->EXIT GAME->OK |
![]() |
![]() |
![]() |
#4763 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4764 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Ne-loše, ako se naravno koristi u dobre svrhe... Ja tu divnu kombinaciju koristim tek poslije pozdrava upučenih njegovoj majci ![]() (nije neka kultura, ali Bože moj, nema kulture ni trunke ni on ![]()
![]() |
![]() |
#4765 | |
Guest
|
Citiraj:
jebiga, s tim da imam prosjek 70ak, a zna i preko 130 ic. medjutim, ti imas puno jacu graficku... |
|
![]() |
![]() |
#4766 |
Addicted to music.
|
Ako se samo 'srušiš' mrtav,ali te nitko nije zapravo ubio,to te admin ubija iz admin tool-a,no svejedno piše da te netko ubio,izbaci nekakvo random ime. ![]() Provjereno,doživio sam to,pošto smo ih rasturali,pa je admin uzeo stvar u svoje ruke.
![]() |
![]() |
#4768 |
Guest
|
i meni je cudno da pored svih dobrih igraca bas tebe na zub uzme ![]() |
![]() |
![]() |
#4769 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ja sam ostao sokiran sa ovim saznanjem koliko je proc poceo igrat bitnu ulogu u igrama bar u ove 2. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4770 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
|
|