|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
isplati li se uzet ovaj mobitel u VIP paketu? čini mi se dosta povoljnim za 1500 kn... ako ne,preporučite neki drugi do 1500kn( TRAJANJE BATERIJE I ERGONOMIJA TIPKI NA 1.MJESTU) ![]()
|
|
|
#2 |
|
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja imam 525-icu, kupljena prije pola godine, ergonomija tipki dobra, kvaliteta izrade loša , baterija mi sad traje 2-3 dana, prije naravno i više, s time da, ako staviš mp-3icu i non-stop je puštaš ode u 3-4 sata Malo me jebe utor za punjač, mislim da je od bakra, dapače, jako oksidiranog bakra , a još su mi se i nožice konektora punjača iskrivile tako da treba biti majstor da mobitel počne puniti.IMO uzmi neku Nokiu, ako zbog ničega, onda zbog kvalitete. P.S. Na puno tipaka je nasrano vodafone live, it pisses me off ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Za te pare v5xx je najbolje šta ćeš nać... A ove vodafone tipke... ništa šta jedan flash ne može sredit ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
|
ma ja sam svoju sredio do kraja. Kamera u trenu radi dakle nema kašnjenja kod brzog micanja moba, ima 7MB gledanje filmića, evo ovih danas bi trebalo doć i snimanje filmova......uglavnom za 1500kn nemožeš dobit bolji mob. Jednostavno ne vrijedi davat za NOkiu neku veću lovu od ove a nećeš dobit ništa bolji mobač. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
|
znači,v550 je best buy? ok...tnx
|
|
|
#7 |
|
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Moja je 525, vjerojatno i Freekova, pa ne bi trebalo biti razlike između te i 550; kupuj. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|