|
![]() |
#4591 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
da, pazi ovo Bans Stats for Battlefield Bad Company 2 There have been 262 ban(s) in the past 24 hours. There have been 1,169 ban(s) in the past 30 days. ocito je nesto proradilo jer bi danasnjom brzinom trebalo biti puno vise u zadnjih 30 dana: 262 x 30 = 7,860 strasno!! kad sad ne biti paranoican! i jedna zastava je puno cesca od drugih, ali mozda zato jer je kod njih vec vecer pa ih se vise igra Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 30.06.2010. u 16:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4593 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4594 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Skidam patch evo,radio sam do sad sa stricem,pa nisam bio doma. Potvrdim ako su mi vratili performanse,pošto imam dvojezgreni proc. Nego,@Max,šta sad,trebam izbrisati BFBC2 folder u My Documents,pa da igra ponovno napravi taj folder,ili što?
![]() |
![]() |
#4595 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji su to načini? Snajp teško, rpg teško, CG ako nije predaleko. Tracer je usporen i helići imaju smoke... Ostaje jedino AA. Pa nemože jedan jedini helić sijati smrt ispod sebe cijelu rundu,a ionako kad ga se unisti čini mi se da se sada spawna na Port Veldezu brže nego prije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4596 |
Premium
|
Čekaš ti čini se da izađe i patch za tvoj cheat pa da mozes igrati ![]() Mansky, zasto brisati taj folder? Ja nisam nis brisao i sve je ok... Dobra sitnica koju su dodali je da igra pamti zadnje podešenje kod search servera... Npr Rush-Arica-Europe |
![]() |
![]() |
![]() |
#4597 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4599 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
učinit ću sve,samo da mi vrate performanse.Evo još malo i biti će apdejtana igra.
![]() |
![]() |
![]() |
#4600 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
ja sam sada to napravio pa cu vidjet dal sam kaj dobio kada dobijem rezultate postam ![]() EDIT: evo bez brisanja foldera avg fps je 38,685, min fps 21 max 59 sa brisanjem avg fps je 34,555, min fps 19 max 61 u drugom pokusaju je bilo manje frameova koji su se brojali, razlika je 4 fps-a, mjerenje je trajalo 200 sekundi Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 30.06.2010. u 17:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4601 |
Addicted to music.
|
Probat ću. Uglavnom,rofl.Medici i dalje rade hadshotove sa 200m,no sada im ide još bolje,jej. Treba ti tri metka za ubiti čovjeka,rofl.HC? Loading time mi je brži - ali ne ove godine. Performanse su mi vraćene - ali ne ove godine. Chat je smeće i smeta mi što fragovi pišu sada s desne strane gore u kutu.
![]() |
![]() |
#4602 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
HRV BC2 serveri-preorder
Diabolic-servers eto konacno je od danas moguce napravit pre order ili ti predbilježbu za BC2 servere koji su smjesteni u Hrvatskoj. Sutra tokom dana ce bit serveri up and running ! ![]() Pre-order here ![]() Kupujmo Hrvatsko! ![]() Zadnje izmijenjeno od: viper. 30.06.2010. u 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4604 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4605 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
aha ok, eo sad sam probo malo s novim patchem, onaj chat je komedija, ne vidis pol ekrana od njega, kaj nisu mogli stavit prozirnu podlogu rofl
![]() Zadnje izmijenjeno od: ezz. 30.06.2010. u 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4607 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4609 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#4610 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Jedino ako će nas 7 dat po 100kn svak? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4612 | |
Premium
|
Citiraj:
Kada broj dodje do 11 neces moci instalirati igru i onda se javis njima tj supportu i oni ti povećaju broj dopuštenih instalacija. Ja se nadam da sam ovo dobro shvatio i ne preuzimam odgovornost ako se ovo pokaže netočno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4614 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Opet se igra ruši u dx9, i kad ubiješ sa repair toolom, bodovi od tog killa se ne ubrajaju u score. Također na statistici poslije runde piše da si najviše puta ubio sa repair toolom i sa scorom -123. -.-
![]() |
#4615 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4617 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zanimljiva stvarčica: http://forums.electronicarts.co.uk/b...y-release.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#4618 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
jucer smo mansky i ja bili na nekom serveru di su bila ogranicenja kolko koji team moze imati pojedinih klasa. mislim da je bilo samo 2 medica i isto tolko inzinjera. OK mi je to, jer sa ovim novim patchom sva ekipa igra sam sa medicom. Patch mi je ok, noz mi i dalje FAILa al ne ko prije, i smeta me taj chat, ugasim ga skroz sa tildom al cim dodje neka poruka od servera mi on iskoci i dosta me to smeta, jer mi usred borbe skrene pozornost. EDIT: zanimljiva globalna statistika za PC http://www.bfbc2.eu/en/pc/statistik Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 01.07.2010. u 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4619 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4620 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() oni i njihovo balansiranje oruzja, da ima mogucnost stavit na pistolj onaj laserski ciljnik bi pistolj bio bolji od svake assault puske na daljinu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|