|
![]() |
#4561 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4562 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() malo sa EA foruma Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4564 |
Premium
|
Povečali su polje hti detecta, probaj pucat nekog kada trči, ne moraš imat nišan an njemu točno, imaj pokraj i ubit češ ga, prije je bilo da ako pucaš u njega ga ne ubije, tj. ne detektira pogodak a sada skoro pa obrnuto...i sa sprayanjem je puno lakše ubit jer je sada polje pogotka još polovica čovjeka oko njega -.-, iako bolje ovako nego kako je prije bilo...ne bi mi ni toliko smetalo kada nisam čitao na forumu kako su to točno ispravili -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4565 |
Guest
|
jebeno, znaci sad ce n00b spray0rima bit lakse ![]() |
![]() |
![]() |
#4566 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Code:
Hit box for moving targets expands based on the speed of the targets movement ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4567 |
Premium
|
Pročitao sam changelog bio, al uopće nisam pažnju na to obračao :P Sad sam sa an94 sprayanjem trojicu ubio sa jednim šaržerom i četvrtog ranio i netko ga jednim pogotkom iz pištolja ubio, dok si prije cijeli clip metaka spucao i protivniku ništa, tako da sad mi se čini gdje god će se pucat metak će pogodit, takav sam osječaj dobio...joj sad će se tek m60 koristit ![]() Iako unatoč svemu tome još uvijek se često događa da krv leti iz protivnika, a ne ranjavate ga, znači ima dosta random situacija |
![]() |
![]() |
![]() |
#4568 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
evo tu je Kalm objasnio zasto se je patch tak dugo ceko najzanimljiviji dio Citiraj:
Preporucam da procitate cijeli post jer se stvarno nauci dosta toga o game development-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4570 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4571 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
ne kuzim te. ak mislis da moze bolje napravi svoju igru. to je barem jednostavno prema tvom razmisljanju. kaj ju onda igras ak ti nevalja? EDIT: tu se mozes prijaviti pa da im pomognes u razvoju novih igara |
![]() |
![]() |
![]() |
#4572 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
I sto se tiče dual-core sistema, moze li netko potvrditi napokon igrivost...?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4574 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4575 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() ja sam nasao jednu veselu stvar: New chat box turns half the screen blue-tinted (pics included) p.s. vrhunski: za one koji vole Portal |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4577 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() svejedno, kako cu sad lijepo filtrirati stvari kad je nefunkcionalan No Laguna Presa Rush, gdje je crying smiley kad ga trebas joj, joj, joj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4578 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
jos jedna zanimiljivost ![]() http://forums.electronicarts.co.uk/b...ent-r7-r8.html bas cu to probat danas kada dodjem doma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4579 | |
Guest
|
Citiraj:
kao kupac i netko tko igra 10 godina online imam svako pravo kritizirat. logika da ja napravim bolju igru je promasena, to je njihov posao kojeg ne obavljaju dovoljno dobro. brdo developera izdaje patcheve za svoje igre, samo je diceu problem i vade se kako je tesko. a nije da treba sve ponovno radit, samo nekoliko problema rijesit. |
|
![]() |
![]() |
#4580 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
jaooo pa poludit cu sad je ovim medicima toliko lakse nekog ubit strasno prelagano je doc do killa i zaginut na obicnom serveru. di god gadas blizu neprijatelja pogadas kao i on tebe smjesno... sad vise nemoras imat nikakav skill za ubit nekog sad bi i moja corava baba mogla ubit nekog a reflekse ni nema.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4581 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() On je reko da ne mogu promijeniti samo jednu liniju koda u nekom file-u, a da ponovo ne moraju cijeli fajl taj "odkuhat" i ponovo "skuhat" kak on kaze da ga tebi ponude kao neki patch. Drugi dio je onaj sta sam izvukao kao najzanimljiviji, pa evo ga ponovo Citiraj:
Developeri su zamislili igru kakvu su i izdali, a ak se ekipi ne svidja neka onda kupe i igraju igru koja je po njihovom gustu. Tebe nitko nije natero da ju kupis. Ja sam naucio igrad i sa tim nedostacima i do sada mi je najbolja koju sam i igro. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4582 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ja neću moći isprobati novi patch do večeras, pa me zanima još dojmova osim ovih do sada navedenih... da li nož napokon radi? Kako je voziti choppera? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4584 |
LateralusX
|
mislim da je to sad rijeseno: Code:
zh1nt0: If you restart your game client you will see map pack 1 & 2 again. edit: pb je updatean ili nesto, ne mogu naci konkretan info ali vidio sam hrpu posteva o tome kako banovi lete na sve strane sada ce valjda biti nekoliko dana igranja bez hakera ![]() Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 30.06.2010. u 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4585 | |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4586 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
heli je sada jedno 5 puta pokretljiviji,ali prokleti AA je jos uvijek katastrofa i nemozes ga izbjec nikako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4587 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4588 | |
Premium
|
Citiraj:
Chopper je PRELAGAN za letiti. Vozio sam apachija i okreće se na mjestu praktički. A to da je lagano ubiti,... pa je ako ide drito sve u njega. Sprejanjem mi se čini da neces bas puno postici, ali ovo me nemojte uzeti za rijec 100 posto jer nisam bas dugo igrao. Performanse su čini se porasle na dvojezgrenima, tako barem kaze Fury... cekamo jos Manskog ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4590 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |