Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.06.2010., 21:58   #31
Beo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Istina, ubilo me to u pojam. Kad pocenes igrast sve tip top, nekon neke scene izgleda ko igre iz 90-ih
Beo je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2010., 12:37   #32
mhadina
Premium
Moj komp

mhadina's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
nakon 15 minuta

PLUSI:
- jednostavnost menia, upravljanja i dr,
- igrivo na osrednjim kompovima (meni leti na HD rezi preko 120 fps pa sam i vsync stavio nek bude ,
- igrivo i zabavno,

MINUSI:
- sve ostalo (šala),
- meni je to sve već viđeno ali ok nek se igra prođe i zaboravi zbog gornjih plusa,
- ograničenost kretanja i interakcije s okolinom,
- atmosfera nije kao u nekim horor-avantura-fps-ima npr. Cryostasis, Panumbra, a pogotovo ne kao Dead Space (a must play),

Očekujem neka pozitivna iznenađenja i detalje, ipak sam tek 15 min unutra....
  • Ne ponizuj se pred budalom i ne budi pristran pred mogućnicima.
  • Ne budi silovit na jeziku a lijen i mlitav na djelu.
mhadina je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2010., 12:40   #33
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
srednja žalost . . . uninstall
Pizz je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2010., 17:23   #34
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
glorious soviet union
Pucanje i oružja--> niš prenovog (makar fora granade launcher) al zabavno
Moći--> isto već viđeno al fora
Neprijatelji i horror elementi -->+

Malo grafika na kraju kasni s teksturama kako je i navedeno, al ono zabavna igra koja će mi ostati u dobrom sjećanju

sve u svemu 8/10
-->
Meni jako dobra igra, ne odlična ali ...
Atmosfera -->glorious soviet union
Pucanje i oružja--> niš prenovog (makar fora granade launcher) al zabavno
Moći--> isto već viđeno al fora
Neprijatelji i horror elementi -->+

Malo grafika na kraju kasni s teksturama kako je i navedeno, al ono zabavna igra koja će mi ostati u dobrom sjećanju

sve u svemu 8/10
Staro 28.06.2010., 17:59   #35
ivand123
otišo po cigare i nesto

ivand123's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Deathwish Pregled postova
sve u svemu 8/10
Potpis za ocjenu, igra je stvarno dobra za ubit koje popodne sad prek praznika. Dojam ostaje isti kao što sam napisao i na prošloj stranici samo što me igra sve više vuče da ju odigram do kraja.
ivand123 je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2010., 18:03   #36
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
evo i ja presao igru i mogu reci da mi se svidjela i igra uopce nije losa,jedino sta teksture kasne i nekakve su sve kao da su iz prosloga stoljeca,ali ostalo je sve dobro
one moci su super uklopljene,oruzja su tipicna i prica je zanimljiva,ima 3 zavrsetka...
odigrajte,isplati se iako me na pocetku nazivcirala s onim malo zagonetkama,ali to je valjda jer ne koristim mozak otkad je skola zavrsila
Staro 28.06.2010., 20:31   #37
RaWeN
Premium

RaWeN's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Teško da će napravit igru u kojoj već nešto nije viđeno...
U Singularitiyu ima stvari koje se ponavljaju, ali su odrađene na svoj način...
RaWeN je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2010., 01:27   #38
denied
Premium
Moj komp

denied's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Jel netko zna kako srediti problem sa zvukom ako nemam igricu u "volume mixer-u"?
denied je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2010., 03:19   #39
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Igra bi dobila 8 ili 9 od 10, mozda, da je 2006 godina sada. Ovako, pa i ne bas.
Vendetta je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2010., 16:42   #40
suedamA obmaR
Game, PC ,motobikes, bike
Moj komp

suedamA obmaR's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Evo ja jucer slobodan pa je bilo od 10 ujutro do ponoci pucnjava, samo sa stankom za rucak i zapalit koju.
Meni je igra vise nego OK, a odigra sam sve fpsove sta su u zadnje vrime izasli pa mi dobro dode da nesto posteno napokon odigram osim BC2 mp.
Inace mozda moj ukus nije po svacijem ukusu kad je meni svaka igra na unreal3 engineu dobra, osim Legendary(e ovo je katastrofa).
Za ovu igru mogu samo Ravenu rec svaka vam dala, igra je ultra optimizirana a izgleda cisto solidno, na mojoj masini izgleda bolje nego BC2.

A ovi sta govore nesto da nije dobra, nemojte ni igrat, za vas su samo ishypane stvari kao sta su COD i slicno.
Nekazem ja da je COD los nego kako vam ne dosadi igrat jedno te isto.
Isto ko u glazbi, imas ljudi koji slusaju samo ono sta je na top ljestvicama,
a imas i onih koji imaju svoj ukus.
Evo cim dodem s posla u ponoc nastvljam s Singulartyem.
Pozdrav svima
suedamA obmaR je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2010., 18:59   #41
mhadina
Premium
Moj komp

mhadina's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor denied Pregled postova
Jel netko zna kako srediti problem sa zvukom ako nemam igricu u "volume mixer-u"?
Podesi u opcijama zvuka hardversku akceleraciju na drugu poziciju slijeva, mislim da je basic ili slično, a uglavnom treba je smanjiti.....
  • Ne ponizuj se pred budalom i ne budi pristran pred mogućnicima.
  • Ne budi silovit na jeziku a lijen i mlitav na djelu.
mhadina je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2010., 20:14   #42
Minox
Premium
Moj komp

Minox's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
eo malo prije sam je završio ,trebalo mi je 5dana
iako je igra dosta kratka ,radi dobre priče me držala napetim da idem do kraja
sviđaju mi se alternativni završeci
vrtila mi se 110/120 cijelo vrijeme ,živio U3 engine
Minox je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2010., 21:24   #43
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

ja sam tek dobio onaj drekec da vraćam vrijeme i te šeme i sad sam na ovom levelu, nemam municije ni ništa a napada me više od 10ak neprijatelja i neznam kak da ih pobijem

ako ih idem oslijepit sa tom napravom istroši se nakon 2x šta iskoristim..neznam kak da ih rješim
Staro 29.06.2010., 21:58   #44
ivand123
otišo po cigare i nesto

ivand123's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor M4mut Pregled postova
ja sam tek dobio onaj drekec da vraćam vrijeme i te šeme i sad sam na ovom levelu, nemam municije ni ništa a napada me više od 10ak neprijatelja i neznam kak da ih pobijem

ako ih idem oslijepit sa tom napravom istroši se nakon 2x šta iskoristim..neznam kak da ih rješim
Pusti te dolje, kreni gore prema onim vratima (imaš na slici) i dok dođeš do njih izletit će ti dvojca i njih ubiješ s "onim drekecom" i uzmeš njihovo oružje. Nadam se da sam pomogao.
ivand123 je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2010., 22:02   #45
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005

da ne kvarite doživljaj drugima

opciju u odgovorima.
-->
hajde dečki koristite

da ne kvarite doživljaj drugima

opciju u odgovorima.
mymoon je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2010., 22:32   #46
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Evo i ja se pridružujem onima koji misle da je igra super =) fora su mi oni propagandni filmici protiv amera jer do sada sam u igricama vidjao uglavnom propagandni materijal protiv rusa. Žao mi je što je kratka ali ko zna možda bude kakav i nastavak.
mitra je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2010., 12:17   #47
Luxie_DK
Premium
Moj komp

Luxie_DK's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Prosao igru u 2 dana. Igra mi se jako svida, grafika i radnja Jedna od boljih.
Luxie_DK je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2010., 14:22   #48
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Citiraj:
Autor ivand123 Pregled postova
Pusti te dolje, kreni gore prema onim vratima (imaš na slici) i dok dođeš do njih izletit će ti dvojca i njih ubiješ s "onim drekecom" i uzmeš njihovo oružje. Nadam se da sam pomogao.

ubijem ja njih, ali njima ne ispadne oružje, ispadne im samo ammo za neko oružje koje ja nemam tak da neam pojma šta da napravim
Staro 01.07.2010., 14:29   #49
dejanbinladen
konjpjukter

Datum registracije: Oct 2007
dobra igra za ubit par sati nista spektakularno jer se ipak radi o vec postarijem u3 enginu al da je losa, NIJE

dejanbinladen je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2010., 11:20   #50
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Z-man Pregled postova
Ohladi malo sa Rusima, its just a game
Stvar je u tome da igra nije ništa posebno u odnosu na hrpu ostalih fps-ova koji izlaze u zadnje vrijeme. I taj utjecaj konzola nije dobar za PC u fps žanru jer ova igra je izašla paralelno za obadvije platforme što je praksa danas i zato je mogućnost da se dobije neispolirani i bugoviti proizvod veća zbog potrebe za velikom zaradom ali ovdje svi uglavnom nisu kupili igru, ups

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
RAM Kingston HyperX (2x8GB)
VGA MSI GTX970 4G TF5
HDD (1TB Samsung F3, Samsung 960 EVO, WD Caviar Green 3TB)
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
max111 je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2010., 11:52   #51
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009

Stao sam na onom djelu gdje se vraćam u prošlost i trebam naći dr. Petrova. Problem je što od municije imam 2 metka autocannona i 5 granata u grenade launcheru. Kak da nabavim još municije ili novo oružje?

-->
Ps mtr.

Stao sam na onom djelu gdje se vraćam u prošlost i trebam naći dr. Petrova. Problem je što od municije imam 2 metka autocannona i 5 granata u grenade launcheru. Kak da nabavim još municije ili novo oružje?

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2010., 15:52   #52
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

- Charge the E99 bomb at the Cooker -
prodem prvi dio, nadem onu kocku ispod stepenica, uzmem ju i popnem se u hodnik koji me odvede u drugu sobu. tamo aktiviram prekidac (valjda za onu traku ispod), i odem u prostorije do. tamo u jednoj je prekidac, i kroz prozor se vide vrata. lupim R, prekidac se prebaci na crveno, vrata se dignu. i onda prekidac zaiskri, i vrata se odmah spuste............ inace to je dio pod gas maskom.

pokusao sam trcati, pucati po tom staklu, rekoh mozda stignem, prekopao sam (ali valjda ocito ne dovoljno) svo podrucje - i ostanem bez boca kisika, i krepam. u cemu grijesim, u kojem grmu je bojler?

svakako molim pomoc, lagano cijeli dan ne mogu nikud sa igrom jer sam zapeo. hvala

-->
Ps mtr.

zapeo sam, objasnjenje gdje u spoileru:

prodem prvi dio, nadem onu kocku ispod stepenica, uzmem ju i popnem se u hodnik koji me odvede u drugu sobu. tamo aktiviram prekidac (valjda za onu traku ispod), i odem u prostorije do. tamo u jednoj je prekidac, i kroz prozor se vide vrata. lupim R, prekidac se prebaci na crveno, vrata se dignu. i onda prekidac zaiskri, i vrata se odmah spuste............ inace to je dio pod gas maskom.

pokusao sam trcati, pucati po tom staklu, rekoh mozda stignem, prekopao sam (ali valjda ocito ne dovoljno) svo podrucje - i ostanem bez boca kisika, i krepam. u cemu grijesim, u kojem grmu je bojler?

svakako molim pomoc, lagano cijeli dan ne mogu nikud sa igrom jer sam zapeo. hvala

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2010., 16:30   #53
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Staklo kod sklopke je razlupano ili ga treba razlupati ne sjecam se vise tocno, ali trebas ovako...ispustis onu kuglu za usporavanje vremena prema vratima, smanjis ju, te zatim stisnes sklopku da se otvore vrata i onda sto prije je moguce ponovno povecas kuglu i to bi ti onda omogucilo prolaz kroz vrata jer se vrijeme uspori, ali opet trebas biti brz

-->
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
Ps mtr.

zapeo sam, objasnjenje gdje u spoileru:

Staklo kod sklopke je razlupano ili ga treba razlupati ne sjecam se vise tocno, ali trebas ovako...ispustis onu kuglu za usporavanje vremena prema vratima, smanjis ju, te zatim stisnes sklopku da se otvore vrata i onda sto prije je moguce ponovno povecas kuglu i to bi ti onda omogucilo prolaz kroz vrata jer se vrijeme uspori, ali opet trebas biti brz

veve je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2010., 16:50   #54
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

heh, a pokusat cu opet razbiti staklo. vec sam i to probao, ispucao metaka iz bezbolnog dovoljno da ubije one velike spodobe koje podsjecaju na pauke. javim uskoro.......

-->

heh, a pokusat cu opet razbiti staklo. vec sam i to probao, ispucao metaka iz bezbolnog dovoljno da ubije one velike spodobe koje podsjecaju na pauke. javim uskoro.......

Staro 03.07.2010., 16:52   #55
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
@Mario92, koristi TMD kao oruzje dok ne skupis municiju. Ja sam recimo radio da jednog protivnika pomocu TMD-a pretvorim u onog zombija, cudoviste (sto li vec je) i onda ono pobije sve ostalo, a ja samo prodjem preko leseva i pokupim ammo.

@Burko, prvo s TMD pokrenes ono za uasporavanje vremena (default tipka E, cini mi se), ali ne ispucas to. Onda s tim klik na prekidas i brzo krenes prema vratima i isti trenutak cim imas vizulano vrata ispalis to za usporavanje vremena. Tako su vrata otvorena i usporena, pa samo prodjes ispod. Na ovaj nacin je meni iz druge uspjelo
ONeill je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2010., 17:00   #56
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Od novijih igara ova je jedina koja mi se svida!

Tek sam je instalirao i izgleda ok

- za sada zanimljiva prica
- grafika prolazi
- atmosfera u igri predobra
- oruzja za sada ok
- dobra fora sa sakupljanjem informacija, slusanjem audio/video zapisa i citanje raznih poruka koje vas vode kroz pricu
- nadam se da ce do kraja ostati ok
- od tek izaslih igara, jedina igra koja me pa mogu reci odusevila i vec sada joj mogu dati visoku ocjenu
- totalno puno detalja i sve lijepo razradeno (nisam gledao recenzije, ali da je ja ocjenjujem trenutno sada bih joj dao recimo 7/10 sto je IMHO ok)

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2010., 17:37   #57
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Municije ima ko u priči samo za krivi tip oružja. Već su me oko 5-6 puta ubili jer TDM nemože srediti vojnike iz daljine. I da, nemogu čovjeka u čudovište pretvoriti, stisnem duplo Q ali ništa.

-->
Citiraj:
Autor ONeill Pregled postova
@Mario92, koristi TMD kao oruzje dok ne skupis municiju. Ja sam recimo radio da jednog protivnika pomocu TMD-a pretvorim u onog zombija, cudoviste (sto li vec je) i onda ono pobije sve ostalo, a ja samo prodjem preko leseva i pokupim ammo.

Municije ima ko u priči samo za krivi tip oružja. Već su me oko 5-6 puta ubili jer TDM nemože srediti vojnike iz daljine. I da, nemogu čovjeka u čudovište pretvoriti, stisnem duplo Q ali ništa.

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Staro 03.07.2010., 18:13   #58
Charmander
Ultrapiretik
Moj komp

Charmander's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
mario, u cudosviste se pretvara tako da prvo stisnes jednom, da ga tmd udari i onda kada krene ta pretvorba, tek onda stisnes drugi puta. izmedu dva pritiska tipke treba proc sekunda, mozda vise jer dbl click ti tu ne pali.
Staro 03.07.2010., 18:13   #59
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

jep, uspjelo ovo sa kuglom . zahvaljujem.

Staro 03.07.2010., 19:43   #60
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Citiraj:
Autor Charmander Pregled postova
mario, u cudosviste se pretvara tako da prvo stisnes jednom, da ga tmd udari i onda kada krene ta pretvorba, tek onda stisnes drugi puta. izmedu dva pritiska tipke treba proc sekunda, mozda vise jer dbl click ti tu ne pali.
Skužio sam.

I da, prešao igru, pogledao sva tri kraja. Zakaj je opet najbolji onaj kraj kojim ubijam sam sebe?

Ma, ko ga *ebe, važno da sam prešao igru. Dobra je, jedan od boljih naslova koji sam odigrao u zadnje vrijeme.

Slažem se za ocjenu 8/10.

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke