|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
nakon 15 minuta
PLUSI: - jednostavnost menia, upravljanja i dr, - igrivo na osrednjim kompovima (meni leti na HD rezi preko 120 fps pa sam i vsync stavio nek bude ![]() - igrivo i zabavno, MINUSI: - sve ostalo (šala), - meni je to sve već viđeno ali ok nek se igra prođe i zaboravi zbog gornjih plusa, - ograničenost kretanja i interakcije s okolinom, - atmosfera nije kao u nekim horor-avantura-fps-ima npr. Cryostasis, Panumbra, a pogotovo ne kao Dead Space (a must play), Očekujem neka pozitivna iznenađenja i detalje, ipak sam tek 15 min unutra....
![]() |
#34 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
glorious soviet union -->
![]() Pucanje i oružja--> niš prenovog (makar fora granade launcher) al zabavno Moći--> isto već viđeno al fora Neprijatelji i horror elementi -->+ Malo grafika na kraju kasni s teksturama kako je i navedeno, al ono zabavna igra koja će mi ostati u dobrom sjećanju ![]() sve u svemu 8/10 Meni jako dobra igra, ne odlična ali ...
Atmosfera -->glorious soviet union ![]() Pucanje i oružja--> niš prenovog (makar fora granade launcher) al zabavno Moći--> isto već viđeno al fora Neprijatelji i horror elementi -->+ Malo grafika na kraju kasni s teksturama kako je i navedeno, al ono zabavna igra koja će mi ostati u dobrom sjećanju ![]() sve u svemu 8/10
![]() |
#35 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
evo i ja presao igru i mogu reci da mi se svidjela i igra uopce nije losa,jedino sta teksture kasne i nekakve su sve kao da su iz prosloga stoljeca,ali ostalo je sve dobro one moci su super uklopljene,oruzja su tipicna i prica je zanimljiva,ima 3 zavrsetka... odigrajte,isplati se ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Teško da će napravit igru u kojoj već nešto nije viđeno... U Singularitiyu ima stvari koje se ponavljaju, ali su odrađene na svoj način... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Evo ja jucer slobodan pa je bilo od 10 ujutro do ponoci pucnjava, samo sa stankom za rucak i zapalit koju. Meni je igra vise nego OK, a odigra sam sve fpsove sta su u zadnje vrime izasli pa mi dobro dode da nesto posteno napokon odigram osim BC2 mp. Inace mozda moj ukus nije po svacijem ukusu kad je meni svaka igra na unreal3 engineu dobra, osim Legendary(e ovo je katastrofa). Za ovu igru mogu samo Ravenu rec svaka vam dala, igra je ultra optimizirana a izgleda cisto solidno, na mojoj masini izgleda bolje nego BC2. A ovi sta govore nesto da nije dobra, nemojte ni igrat, za vas su samo ishypane stvari kao sta su COD i slicno. Nekazem ja da je COD los nego kako vam ne dosadi igrat jedno te isto. Isto ko u glazbi, imas ljudi koji slusaju samo ono sta je na top ljestvicama, a imas i onih koji imaju svoj ukus. Evo cim dodem s posla u ponoc nastvljam s Singulartyem. Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
eo malo prije sam je završio ![]() iako je igra dosta kratka ,radi dobre priče me držala napetim da idem do kraja sviđaju mi se alternativni završeci ![]() vrtila mi se 110/120 cijelo vrijeme ,živio U3 engine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sam tek dobio onaj drekec da vraćam vrijeme i te šeme i sad sam na ovom levelu, nemam municije ni ništa a napada me više od 10ak neprijatelja i neznam kak da ih pobijem ako ih idem oslijepit sa tom napravom istroši se nakon 2x šta iskoristim..neznam kak da ih rješim ![]()
![]() |
#44 | |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Evo i ja se pridružujem onima koji misle da je igra super =) fora su mi oni propagandni filmici protiv amera jer do sada sam u igricama vidjao uglavnom propagandni materijal protiv rusa. Žao mi je što je kratka ali ko zna možda bude kakav i nastavak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
ubijem ja njih, ali njima ne ispadne oružje, ispadne im samo ammo za neko oružje koje ja nemam tak da neam pojma šta da napravim ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
dobra igra za ubit par sati nista spektakularno jer se ipak radi o vec postarijem u3 enginu al da je losa, NIJE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Stvar je u tome da igra nije ništa posebno u odnosu na hrpu ostalih fps-ova koji izlaze u zadnje vrijeme. I taj utjecaj konzola nije dobar za PC u fps žanru jer ova igra je izašla paralelno za obadvije platforme što je praksa danas i zato je mogućnost da se dobije neispolirani i bugoviti proizvod veća zbog potrebe za velikom zaradom ali ovdje svi uglavnom nisu kupili igru, ups ![]()
![]() |
#52 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Ps mtr.
![]() zapeo sam, objasnjenje gdje u spoileru:
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Osobni opis - pitaj me
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
@Mario92, koristi TMD kao oruzje dok ne skupis municiju. Ja sam recimo radio da jednog protivnika pomocu TMD-a pretvorim u onog zombija, cudoviste (sto li vec je) i onda ono pobije sve ostalo, a ja samo prodjem preko leseva i pokupim ammo. @Burko, prvo s TMD pokrenes ono za uasporavanje vremena (default tipka E, cini mi se), ali ne ispucas to. Onda s tim klik na prekidas i brzo krenes prema vratima i isti trenutak cim imas vizulano vrata ispalis to za usporavanje vremena. Tako su vrata otvorena i usporena, pa samo prodjes ispod. Na ovaj nacin je meni iz druge uspjelo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Od novijih igara ova je jedina koja mi se svida! Tek sam je instalirao i izgleda ok - za sada zanimljiva prica - grafika prolazi - atmosfera u igri predobra - oruzja za sada ok - dobra fora sa sakupljanjem informacija, slusanjem audio/video zapisa i citanje raznih poruka koje vas vode kroz pricu - nadam se da ce do kraja ostati ok - od tek izaslih igara, jedina igra koja me pa mogu reci odusevila i vec sada joj mogu dati visoku ocjenu - totalno puno detalja i sve lijepo razradeno (nisam gledao recenzije, ali da je ja ocjenjujem trenutno sada bih joj dao recimo 7/10 sto je IMHO ok) |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#58 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
mario, u cudosviste se pretvara tako da prvo stisnes jednom, da ga tmd udari i onda kada krene ta pretvorba, tek onda stisnes drugi puta. izmedu dva pritiska tipke treba proc sekunda, mozda vise jer dbl click ti tu ne pali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Osobni opis - pitaj me
|
jep, uspjelo ovo sa kuglom ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() I da, prešao igru, pogledao sva tri kraja. Zakaj je opet najbolji onaj kraj kojim ubijam sam sebe? ![]() Ma, ko ga *ebe, važno da sam prešao igru. Dobra je, jedan od boljih naslova koji sam odigrao u zadnje vrijeme. Slažem se za ocjenu 8/10.
![]() |
![]() |
|
|