![]() |
Singularity
Singularity je jedna od potencijalnih hit igara u izradi Raven Softwarea, koji nam je poznat najviše po serijalu Soldier of Fortune. Studio poznat po dobrim FPS naslovima sa igrom Singularity također ne bi smio pogriješiti.
Moj prvi dojam je spoj Bioshocka i Half-Life, a to nemože biti loša kombinacija. Za grafiku zadužena je "kurva engine" tj. Unreal 3. Iako je on već izlizan nije nikako za odbacit. Mislim da nas čeka solidan fps koji izlazi na x360/ps3 i PC 29. lipnja. Najava s HCL-a: http://www.hcl.hr/najave-singularity...s3-164-22.html Gameplay video: |
Pošto Metro2033 malo štuca ovo će ić vjerojatno glatko....meni malo vuče i na doom3, ne znam zašto, vjerojatno zbog "čudovišta". Zasad mi se čini da ću ovo rado odigrat :chears:
|
pa i ne izgleda lose, kao sto gore kolega kaze, baca malo na bioshock.
|
Ovo ima tolikog potencijala da je to strašno, ali opet osjećam da će biti kao debilni Timeshift.
Zanima me kakav će bit multiplayer, sigurno prebrutalan sa ovim vremenskim cakama. |
Citiraj:
|
Igrao sam demo kad je tek izašao i bio sam oduševljen.
Prešao sam ga kojih 5-6 puta i onda su ga potpuno izmjenili. Bio je monoton te sam ga izbrisao nakon pola kampanje. Jednostavno mi nisu legle one vremenske moći. Naravno prvih par puta je prezabavno, ali mi dosadi nakon 163. puta uzimanja oružja iz ruku (time stop) i gledanja kako mali gad moli za život. :D Moje osobno mišljenje! Jedva čekam Singularity koji izgleda fantastično i stvarno su se potrudili da skoro svaki objekt učine podložnim na vrijeme. Mislim da sam čak vidio kako se cijelu zgradu može "pomladiti" ili "postariti". |
svida mi se ova kombinacija bioshocka, half-life-a i dooma...:)
|
skida se :D bas me zanima da li je moj hype opravdan za tu igru ili cu se razocarat ko u metrou 2033...
|
Citiraj:
Ovo su nekakvi subjektivni prvi dojmovi, sve u svemu nije loše ali moglo je i bolje, vidjet će mo još. |
eo i ja ju probao i mogu reci da na prvu mi je za oko zapelo kako divno radi na mojem kompu na 1680x1050 :D. sve ukljuceno osim vsynca i, ovako od oka, prosjek je definitivno preko 60fps.
max iz unreal enginea je definitivno unreal 3 kojeg se nemoze nadmasiti kada je u pitanju unreal engine. prica je definitivno zanimljiva (ako citate sve poruke i gledate sve one filmice) i nakon 20min igre sam se definitvno posteno zagrijao. sutra cemo da vidimo dalje. |
Igra nije uopče loša. Ima dosta zanimljivih fora (ono s polaroidom mi je dobro) i s vremena na vrijeme treba malo koristi mozak. Igrao sam prvih sat vremena i sve je ok. Radi i izgleda kao i svaka igra na unreal enginu.
Podsjeća me na bioshock. |
@Charmander... Naravno da ti igra radi savršeno kad smo zbog konzola i isprostituiranog Unreal engina zapeli na grafici iz 2007.:hitthewal:
|
Citiraj:
Usput evo vam jedan citat sa nekog foruma: A:"Uhhm, isnt this game supposed to come out 29???" B:"yes it is, my best guess for its early releaase: time travel, haha" :lol2: |
Pozz, ima li netko možda problema sa zvukom ? Naime u svim ostalim igrama imam normalan zvuk dok se u singularityju gotovo nista ne čuje... Moram liniju gotovo do kraja poglasnit da bi razabrao neke zvukove... Sječam se identičnog problema kod prototypa.
Hvala |
Evo, u slučaju da netko ima tegobe poput mene, rješenje je zapravo vrlo jednostavno...
Ovo je kopirano s nekog foruma : No sound or low volume in Singularity Various issues have been reported with the game’s audio and one of the most common problems seem to be the game not having sound or having extremely low volume. I have seen on some systems (especially those running with on board sound on Windows 7) the game setting itself a very low volume in the mixer. To fix this issue, ALT-TAB to the windows desktop while in game, select the volume icon from the system tray, click on ‘Mixer’ and increase the volume for Singularity application. |
I mene je zvuk mucia.. Mislim nije neki poseban problem samo sto je dosta tih u igri... Jos jedna stvar, koliko primjecujem u opcijama (za grafiku) nema AA i AF za namistiti, postoji li neki config file ili sl. za to? Sama grafika nije losha (unatoc Unreal engina), ali primjetm dosta nazubljenje scene zahvaljujuci nedostatku AA...
|
Citiraj:
|
Ovi Raven su katastrofa, pa kakve su to texture, od dooma 3? sa ps2 konzole? a covjece pa da su toliko lijeni da rade high res texture i detaljnije, ovo naprosto ubija oči.
|
Citiraj:
|
Meni je sasvim dobra igra, ne svrsavam tolko na grafiku kolko mi je bitna prica i gameplay :)
Malo osvjezenja i novih fora, jer vec dosta dugo nisam nesto odigrao osim CSa :D |
Totalno me iznenadila igra i to u pozitivnom smislu, doduse igram nekih sat vremena .... ono klisejska ali zasad zanimljiva prica, pristojna grafika ( vrti se na 1440x900 na high sve ok s mojom konfom )... ode sad spavat pa cemo sutra nastaviti :)
|
Igra sam je par sati i oduševila me samo što sam sad dobio onaj Deadlock spell pa je postalo prelagano.
Nadam se da će biti nešto izazovnija što se kraj bliži... |
Jel mi moze tko pomoci ako je tko presao dalje?
Neznam sto treba dalje ne vidim nigdje izlaz ako moze pomoc :) http://www.pohrani.com/f/i/RP/1LsMOo...10-06-25-1.jpg |
Citiraj:
|
aha hvala puno razbijo glavu s time sat vremena,nikada nisam pomislio da je u tome fora :)
|
Igra je glupost, bolje da su radili normalni fps a ne ovo šareno SF čudo sa zombijima kojih ima u svakoj drugoj igri i malo za promjenu da amerikanci rade gadosti a da rusi spašavaju svijet.
|
Citiraj:
|
Zavrsio igru. Moram priznat da mi je do sad uz F.e.a.r. jedna od najdrazih fps-a, sto se tice SP-a.
Igra ima 3 zavrsetka. Sva 3 se mogu pogledat bez bada, jer taman zadnji save je fino nastiman :D :chears: |
Igra nije loša. Dao bih joj 8 od 10. Grafika OK. Tu i tamo fali detalja i na windows 7 imam problem sa zvukom koji sam riješio kako je kolega napisao. Igram ju sa xbox 360 kontrolerom koji je igra odmah prepoznala. Mislim da je dobro koristiti kontroler jer ima dosta opcija.
Sve u svemu OK. |
upravo sam ju prosao. jako dobra igra. ispunila je moja ocekivanja. preporucam svima.
9/10 (9 samo zato jer nekad igra kasni s texturama - oni koji znaju kako U3 negine postavlja texture ce skuziti sto mislim) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:26. |